2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Alıştırma bardağı var ben onunpa veririm Chicco 4aylik
Ben de ona bakayim o zamn canm sagolasin:)
Bende alıştırma bardağı aldım. Çok cahilce bir cevap olabilir ama bir delik daha açsak biberona ne olurki. Atcazmı bu biberonları.
Cogunluk alistirma bardagi demis ben de ona geceyim o zaman. Biberon konusunda ben de delmeyi dusunmedim degil :D

Bizim bingildak küçüktü zaten demir değilde d vitamini etkiliyo dr vermemezlik yapma ama dozunu fazla kacirma dedi kapnma 9_14 Ay arası bekliyoruz ama 6 ay çok erken degil kapanabilir kafa çevresi düzenli büyüdüğü sürece sıkıntı yok dedi hayırlısı bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz
Benim kızımın kapalı doğdu bıngıldak kafa büyüyorsa sorun değil dedi olmadı da şükür

Ahh tek olmamal ne kdr guzelmis. Temizlik fln deniliyor burada icime cekiliyorum. Mutfak dolaplarim lekelendi diye islak mendille sildim o derecw fena haldeyim :KK70:
islak mendil candir. Normal bezden cok daha temiz islak bezle silmek ama dogaya zarar verdigimiz icin cok kullanmamaya calisiyorum. Annem eskiden gelip dolaplarin altina kadar temizloyordu. Simdi supuruyor ve ututleri yapiyor. Sagolsun ama bir kere ben esimin utulerini zaten yapmiyordum ki. Esim kendi yapiyordu. Zaten esim bana yardim etmez en azindan esime bir sorumluluk veemistim. Bebegin utulerini yapar. Bebegin kiyafetlerini utulemekde bana gereksi, geliyor. Yerleri supuruyor ee onu bende yaparim. Yemek yapsa daha cok makbule gecer. Esim iyice hazira alisti

Yeni bir soru ile karsinizdayim gencler:) simdi ben su verirken biberonla veriyordum ama biberon ucunun yenidogana uygun oldugunu unutmusum tel delik cocukcagiz cekemiyor kac saat. Simdi sizce biberonun ucunu ayina uygun mu alayim yoksa alistirma bardagi gibi bisi mi alayim siz nasil veriyorsunuz suyu?
Bence alistirma bardagi alin ben wee baby ve babytime'in var. gayet guzel , allahin palstigini bence cok pahali almaya gerek yok. Babytime'in basligi daha yumusak daha rahat iciyor. Belki aldigim modellerden de kaynaklaniyordur bilemedim.

Ben su icerken beni goruyor o da siseden ve bardaktan su icmek istiyor. Cok seviyor. Alistirma bardagini okadar sevmiyor. Ama siseden hep ustune dokuyor. O yuzden istunu degistirecegim zaman sisyi eline veriyor oynaya oynaya iciyor dokuyor eglenceli oluyor.

Canım neler olmuş öyle ben kaçırmışim annen neden bu kadar tepki veriyor anlamadım evladlar arasında ayırım ne kadar kotu üzüldüm ama bu uzun sürmez et tirnaktan ayrılmaz
Boşver Cnim biz yıllardır bu haldeyiz şuan sırtımdan bi yükten kurtulmuş gibiyim.
Bu olaya bende çözüm bulamadım kafası su gibi özellikle Gündüz yastık sırılsıklam oluyor zaten evde zıbınla dolaşıyor. Gece üstünü tamamen açtığı için şort kısa kol yatırıyorum ama o kafa hep ıslak

Boşver canım sen oğlunu düşün onun sana ihtiyacı var şuanda. Allah kimsenin hakkını kimsede koymaz. Akışına bırak
öyle yapmaya çalışıyorum.alıştık annemin bu hallerine sağol kuzum ilgin icin
Ben olayi hic anlamadim. Nasil bu duruma gelirki bir anne ? Benimde annem cocuk gibi surekli idare edilmek istiyor beni cok yoruyor , yasin verdigi birsey ama cocuklarini silmek biraz fazla olmus. Sıkmayın canininizi biz ayni hatalari yapmayiveririrz cocuklarimiza
keşke bizim sorynumuzda sizin gibi olsaydı.benim için aile diye bişey kalmadı hatta yasal olarakta bitirmek istiyorum özellikle annemle

benimki hep aç zaar memeye hiç yok demiyor neyse ek gıdaya geldik pazartesi 6. ayımız
Biz de tatilden dönünce sebzeden başlayacağız
Bizim dr yazın susuyorlar ve bu yüzden de çok emiyorlar dedi
Sadece anne sütü alsa bile çok sıcaklarda çişi azaldığında bezinde pembe lekeler olduğunda su ver dedi bana

Sabahtan beri uyumadığı her dk kucağımdaydı gun boyu toplam 3 uykuda 1,5 saat uyudu ve ben bezdim bas bas bağırıyor dışarı çıkardım 45-50 dk yürüdük bebek arabasında kendini atmaya çalıştı pusetten bağladım kemerlerini iyice yolda rezil ola ola gören çocuğu kaçırıyorum sanır annesiyim demez oyle yırtınıyor şaşırdım napcağımı bu saat oldu geberdim ne uyuyor ne duruyor götürdüm bıraktım annemin odasına siz bakın buna burada kalsın artık fakan diyorum saçma sapan 😭 allahım sen aklıma mukayyet ol 😢

Sabahtan beri uyumadığı her dk kucağımdaydı gun boyu toplam 3 uykuda 1,5 saat uyudu ve ben bezdim bas bas bağırıyor dışarı çıkardım 45-50 dk yürüdük bebek arabasında kendini atmaya çalıştı pusetten bağladım kemerlerini iyice yolda rezil ola ola gören çocuğu kaçırıyorum sanır annesiyim demez oyle yırtınıyor şaşırdım napcağımı bu saat oldu geberdim ne uyuyor ne duruyor götürdüm bıraktım annemin odasına siz bakın buna burada kalsın artık fakan diyorum saçma sapan 😭 allahım sen aklıma mukayyet ol 😢
Bir sıkıntısı olabilir bence. Diş çıkarıyor olabilir mi acaba. Benim kızımda 1 2 gün çok huzursuzdu baktım bugün emerken memeyi ısırıyor dişiyle.

Bende alıştırma bardağı aldım. Çok cahilce bir cevap olabilir ama bir delik daha açsak biberona ne olurki. Atcazmı bu biberonları.
Valla annem kardesimin biberonunu ve o donemdeki bütün bebekli kadinlarda dahil delmeyi birak ucunu kesiyorlardı😅😅
Bu ne uyusuk akiyor bunumu bekleyecez diye 🤣🤣🤣
F Fobia

Kızımda öyleydik biz canım babası götürürdü kucağında o kadar çırpınırdı ki hep hızlı hızlı koşardım arkasından ki annecim annecim diye diye çocuğu kaçırıyoruz sanmasınlar hele konuşunca çok kötü oluyor kızınca bana dokunma dye bağırmayı öğrettik başımıza patladı sokakta bana dokunma diye bağırarak koşuyorduk Allahım ne zordu

Back