2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kıyamam ona..Kendi yaşadıklarını herkes yaşasın istiyorlar birde gözünün içine bakarak söylüyorlar ya boğazlayıveresi geliyor insanın..

Evet bendim cnm konuşmuştuk sanki senle.. :)
Aynen oyle aman olmasin aglamasin tabi cd erken icinden niye aglamiyomu diyo ne diyo acaba tosbikim henim cok uzuldim cok agladi ya

bende aynı durumdayım çocuk yanıyor sabahtan beri 5defa değiştirdim terden

Bizim bingildak küçüktü zaten demir değilde d vitamini etkiliyo dr vermemezlik yapma ama dozunu fazla kacirma dedi kapnma 9_14 Ay arası bekliyoruz ama 6 ay çok erken degil kapanabilir kafa çevresi düzenli büyüdüğü sürece sıkıntı yok dedi hayırlısı bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz

Düzensiz olabilir evet bide karnımdaki şişlik bile bu hafta indi heralde rahim anca toparlanıyo demekki.

Biliyor musun ben Istanbul’dan sonra 3 sene Bolu’da kaldım. Küçücük bir şehir (Yüzölçümü olarak bahsetmiyorum) ama okadar huzurluydum ki. Alabildiğince yeşillik, kalabalık değil, hem Ankara hem Kocaeli’ye yakındı. Çok mutlu yıllar geçirdim. Eşimle de Bolu’da tanıştık zaten Tabi ki Istanbul’daki şartları orda bulamazsın. Böyle gece hayatını severim, o konser bu konser gezerim diyenlere çok sıkıcı gelebilir

Ben haftada 1supururdum ertesi güne batıyor benim sac eşim den killar vs. Ama artık yerde komando gibi oradan iraya sürünüyor benim ki her yere mecbur gün aşırı şupurge
Bende bir saclar yapardim evlendik kıl olacak diye sacimi bile balkonda tarar oldum salmiyorum sacları evde topuz yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…