2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tadi nasil peki,benimde birseyler bulmam lazim cok canimi sıkıyor bu durum
Oglumda goguslerim tasardi, tosun gibiydi
Kizimda inanilir gibi degil bu durumda olmasi gercekten
Ben begeniyorum. Sanki gazsiz kola gibi. Hatta onu burda biri tavsiye etmisti, seker ilavesiz var jokerde diye. Ben o yuzden almistim. Ebebekten aldigim cok kotuydu basmislar glikoz surubunu hem anneyi hem bebegi seker hastasi yapacaklar.

Bizden de Merhaba..:)) yarın iş arkadaşlarım Linayı görmeye gelecek:)) evi temizlemem gerek ama çok sıcakkk:)) hiç bişey yapmak istemiyorum bu sıcaklarda sizde de oluyor mu öyle..:)
Dun artik evi toz goturuyodu 4 5 gundur evde hic yokum benim bebe onla oynayim istiyo yalnız kalmiyo yok en son taktim sirtima kanguruyla ev supurdum yemek yaptim camasir topladim , bugunde apartmanda bi abla ay sesi gic cikmiyo benim oglum hicbiyerde durmazdi hep aglari iyi kanguruda duruyo oy bacaklarimi yerim ay nazar degdirmiim simdi bidr ehehehe diye pis pis bakip guldu cocuk banyoyaptirdim uyudu uyandi susmuyor 1bucuk saat oldu etinden et kopariyolar sanki kotu gozlu insanlarsan nefret ediyorum

Siz cok hamaratsiniz. Ne zaman okusam temizlik vs vs. Pis dunyadan yaziyorum. Pis olmakta guzel tavsiye ederim yorulmuyor insan
Yani benim eve kadın alma gibi yada disaridan biri gelip yapiverme gibi umudum olmadigi icin elimden geldigi kadar sık temizlik yapıyorumki isler biriksin istemiyorum iki gune supurge gunluk toz alma wc lavabo porcozle siliyorum bayramda cam silecem diye cocukta cok huysuz hastaydı ozaman ev isi yapamadim her fırsatta cama cıktım ozaman ev evlikten cıkmisti hepimizin pis oldu zamanlar olabiliyor bosver nasıl mutluysan en guzeli o sekilde gece yataga orasıda olmadi burasida var diye dusunmektense daginik olmasi daha iyi

Benim de bu aralar yorgunluktan hiç sütüm olmuyor her söylediğinizi whatsapptan eşime yazıyorum gelirken getirsin diye
Bi ara bende böyleydim.. adam bıktı sonunda:)))
Ben de gelirken şunu getirir misin bunu getirir misin diyorum eşim en son alınganlık yaptı kendisini kapıci gibi hissediyormuş ben de anlamadım iki çocuk bakkal uzak market uzak kime söyleyeceğim kime aldıracağım bende bilemiyorum

Ohh mis daha önce bu sayfada yine sen yazdın demek bunu okumuş imrenmistim

Allahtan bu sıcaklarda utu derdim yok resmi yerde calisanimiz yok oh

Ben havlu yastık yüzü çarşaf dışarda giydigimiz tüm kıyafetleri ve Ömer utkunun tüm kıyafetlerini utuluyorum abinin kıyafetlerini üç yaşa kadar hep utuledim şimdi abinin kıyafetlerinde dışarı kıyafetleri ütülerim

A anneveoglusu canım benim ali eymen in altta sol diş tarafında bi çizik var tam beyaz gibi degil etrafı morumsu emin olamadım bu diş patlamış mı patlayacak mı sence ?

Ben de ilk adetimi 17 mayısta oldum 3 Haziran ile 9 haziran arası lekelenmeler tarzında zaman zaman kanama gibi adet gördüm arkasından 18 haziranda tekrar adet oldum sanırım ilk zamanlar düzensiz olması normal öyle hatırlıyorum

Kıyamam ona..Kendi yaşadıklarını herkes yaşasın istiyorlar birde gözünün içine bakarak söylüyorlar ya boğazlayıveresi geliyor insanın..
Ohh mis daha önce bu sayfada yine sen yazdın demek bunu okumuş imrenmistim
Evet bendim cnm konuşmuştuk sanki senle.. :)

ay yanlız değilmişim iyi bari :)

Bende eve kadin almiyorum. Sagolsun annem gelip yardim ediyor. Ama tabi beraberinde bir yigin dır dır yiyorum. Bende kafaya takmiyorum.

Masallah okadar sey utulenirmi sicakta lastikli carsaf kullan ondan bari kurtulursun Bizim makina hic burusuk cikarmiyor ben hic gerek gormedim yada bana oyle geldi hic mandal sevmem camasirda direk ciktimi ser topla katla yapiyorum ben utulesem daha cok iz cıkar magaza usulu katlama yapiyorum cocugu kinide bizimkinide tulum pantalon gomlekleri asarim ceket vs

Bende eve kadin almiyorum. Sagolsun annem gelip yardim ediyor. Ama tabi beraberinde bir yigin dır dır yiyorum. Bende kafaya takmiyorum.
Yapsinda dediklerini duymayiver ben cok pinpirikliyim iyne kadar bez supurge degmeyen yer birakmiyorum annem alap şal yapiyor icime sinmiyor o yaptimi ev eski halinden beter oluyor islak vilada cekiyor ayagiyla basip iz yapiyor

Yapsinda dediklerini duymayiver ben cok pinpirikliyim iyne kadar bez supurge degmeyen yer birakmiyorum annem alap şal yapiyor icime sinmiyor o yaptimi ev eski halinden beter oluyor islak vilada cekiyor ayagiyla basip iz yapiyor
Maşallah cnm sana bende kirlenmek güzeldir deyip bırakıyorum bazen sonra ani bir misafir gelecek oluyor eşimle sabahlara kadar temizlik yapıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…