- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ah canım benim ben de senin gibiyim minyoncuk
Eşim uzun boylu ilk evlendigimizde pikniğe bile topukluyla gidiyordum ilk hamilelikten sonra saldım gitti
Evim küçük ama çok fazla eşya varAllah kolaylık versin kızın için en doğrusunu yapıyorsun taşınma geçen sene hamile iken bana çok gelmişti
Bursadayım cnm.. iç anadolunun gözünü seveyim:)Sen nerede yaşıyorsun canım şükür yazın Yozgat'ta yaylada gibi yaşiyoruz
Ben okuldan geldim çocuğu uyuttum yemek yedim uyandı bakalım ne zaman başlayacağım.. Allahtan sadece temizlik yapacağım mutfakta birşeyler yapmak bu sıcakta ölüm oluyor:)Sabahtir sil supur camasir ser wc lavabo banyo cocugu kackere suyun altina soktum sayamadim suyu cok seviyor eliyle yakalamaya calisiyor ellerini getiriyor ayaklarini turuyor kafasinigetiriyorenson skendim girdim yeni oturuyorum daha
He yaaa o nasıl oluyorsa cidden ıslanıyor yani:))Aynen olmaz mi ya donuna kadar ıslanıyor insan
Hadi ya tam benlikmis ora oyleyse
Merhaba , izmit merkezde oturuyorum. Evimiz cok cok guzel her goren hayran kaliyor. Boyle dedigime bakmayin 250 bin bile etmez. Kizim bu evde dunyaya gelmeseydi bukadar uzulmezdim biliyorum. Tasinma sebebimiz, tanidik evi kiracisi cikti, simdi kiraci gelirse o evi kaciracagiz. Istanbuldaki evleri kiyas edince gidecegimiz ev uygun ve guzel bir daire. Anneme daha yakin. 1 odasi daha var gelen ayri odada kalabilecek, esimin işine gidis 40 dk daha kisalacak yolu, benim ise 15 dk sadece.Galiba Kocaeli’nde oturuyorsunuz. Nerde tam olarak? Çok iyi anlıyorum bu durumu. Benim de evim 2+1, evimi ve oturduğum bölgeyi çok seviyorum. Ama yetmiyor maalesef. Biz de annemlerin apartmanına taşınacağız kendi evimizi kiraya veripÇocuğa annem bakacağı için en kolay yol bu idi.. Şimdi ufak ufak toparlanmaya başladım çocukla taşınmak da nasıl olacak bilmiyorum. Temmuzun ortasında işe de dönüyorum. Biran önce taşınmam lazım
Yok canım dolgu topuktuOyy piknikte topuklu ayakkabı bacım topuk çime batmadi mi
Niye erken kapandı acaba. Karışık vitaminli d vitamini veya karışık vitaminli demir ilacı verince bingildagin erken kapanmasina sebep oluyormuş. Tabii vitaminlere yeni başladık Ondan değildir sizinki. Demir ilacını kullanali daha bir ay oldu.Selam hanımlar 6. Ay aşımızı olduk.Bizim bıngıldak kapanmış kafam karman çorman oldu yine bakalim dr umuz la görüşeceğim ne diyecek
Bende yemek yaptım tüp yanıyor piştim orada. Bebek uyanmasın diye kapı da kapalı. 12 de uyudu daha kalkmadı gidip durtsemmi yaBizden de Merhaba..:)) yarın iş arkadaşlarım Linayı görmeye gelecek:)) evi temizlemem gerek ama çok sıcakkk:)) hiç bişey yapmak istemiyorum bu sıcaklarda sizde de oluyor mu öyle..:)
Hay maşallah 41 kere maşallah ne güzel uyumuş bırak uyusun benim oğlan bu kadar uyusa ben kafayı yerim Allah korusun kesin birşey oldu derim 40 dkyi geçmiş uykumuz olmadı hiç ne sabah nede öğleden sonraBende yemek yaptım tüp yanıyor piştim orada. Bebek uyanmasın diye kapı da kapalı. 12 de uyudu daha kalkmadı gidip durtsemmi ya
Emziren anneler iştahlarınız nasıl acaba?
Ben hiç doymak bilmiyorum daKilolarınız tamamen gitti mi? Ben hamileyken 20 kilo almıştı. da tabi bu 20 kilodan 2 kiloluk bir civciv çıktı 18 kilosu geri fakat bu iştahla umarım tekrar almam açlıktan ölüyorum sanki sürekli aklım yemekte
Bırak kuzum uyusun uyanır kendi:))) keşke benimki de uyusa da işlerimi halletsem.. valla bugün yemek pişiresim bile yok o derece yanıyorum..heryeri temizlesem yetecek banaBende yemek yaptım tüp yanıyor piştim orada. Bebek uyanmasın diye kapı da kapalı. 12 de uyudu daha kalkmadı gidip durtsemmi ya
Yok canım ben Ankara’da yaşıyorum. Ama Izmitliyim :)) Bağçeşme taraflarında yaşıyorsunuz sanırım bir dönem orda şantiye şefliği yaptım Orhan Camii’nde gerçekten mükemmel manzaraya sahipMerhaba , izmit merkezde oturuyorum. Evimiz cok cok guzel her goren hayran kaliyor. Boyle dedigime bakmayin 250 bin bile etmez. Kizim bu evde dunyaya gelmeseydi bukadar uzulmezdim biliyorum. Tasinma sebebimiz, tanidik evi kiracisi cikti, simdi kiraci gelirse o evi kaciracagiz. Istanbuldaki evleri kiyas edince gidecegimiz ev uygun ve guzel bir daire. Anneme daha yakin. 1 odasi daha var gelen ayri odada kalabilecek, esimin işine gidis 40 dk daha kisalacak yolu, benim ise 15 dk sadece.
Birde isten cikarilirsam dondugumde masraf yapmamis olacagim baskasinin kiralik evine. En azindan zararda olmayacagiz bunuda dusunuyorum.
Ben gercekten bunalmaya basladim temmuzda ise baslamaniz size iyi olmus. Sizde mi istanbuldasiniz ?
Istanbulda dogdum buyudum ama sorsaniz istanbul beni cok yoruyor korkutuyor mutsuz oluyorum bu sehirden
Arkadaşlarına ne hazirlayacaksin bakalımBırak kuzum uyusun uyanır kendi:))) keşke benimki de uyusa da işlerimi halletsem.. valla bugün yemek pişiresim bile yok o derece yanıyorum..heryeri temizlesem yetecek bana
Ben ben benim o şişman 163 boy 73 kg =(Bende iştah yerinde akvaryum balığı gibi habire ağzım açık birşeyler yiyen biriyim açlık hissi hep var
Maşallah kızlar çoğunuz kiloları attınız benim gibi kilocuklari ile kalan az sayıda anne kaldı sanırım Allah'tan boy var yoksa halim duman
İnan hiç mutlu değilim istanbuldan keşke taşınsak şöyle sakin huzurlu koşturmacanın olmadığı yerlere her yer yürüme mesafesinde elinin altında olan azıcık da denize çıkan yolları olsaYok canım ben Ankara’da yaşıyorum. Ama Izmitliyim :)) Bağçeşme taraflarında yaşıyorsunuz sanırım bir dönem orda şantiye şefliği yaptım Orhan Camii’nde gerçekten mükemmel manzaraya sahip ♥ Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun. Umarım çok daha mutlu olursunuz. 1 sene kadar ben de Florya’da kaldım gerçekten Istanbul’da insanlar nasıl mutlu olabiliyor ben de anlam verememiştim. Sonra yatay geçiş yaparak kaçtım Istanbul’dan
arttırıyorum 160cm e 85 kgBen ben benim o şişman 163 boy 73 kg =(
Bende tombikim halaBende iştah yerinde akvaryum balığı gibi habire ağzım açık birşeyler yiyen biriyim açlık hissi hep var
Maşallah kızlar çoğunuz kiloları attınız benim gibi kilocuklari ile kalan az sayıda anne kaldı sanırım Allah'tan boy var yoksa halim duman
Bende seviyorum cnm burayı hızla büyüyor valla.. cnm bizde şöyle bir uygulama var bebek görmeye giderken herkes bir şey yapıyor ev sahibi sadece çayı demliyorArkadaşlarına ne hazirlayacaksin bakalım
Ben ilk oğluma 4 aylık hamile iken geldim Bursa'ya çok güzel bir kent şimdi dahada büyümüştür
Çok beğendim o uygulamayıBende seviyorum cnm burayı hızla büyüyor valla.. cnm bizde şöyle bir uygulama var bebek görmeye giderken herkes bir şey yapıyor ev sahibi sadece çayı demliyorben birşey yapmasam olur yani.. ama ben bir tane tatlı bari yapayım diye düşündüm:) akşam kızı uyutunca yapacağım onu hem serinlemiş olur hava:))
Uygulamaya bayıldım ya türkiye geneline yayılsa keşkeBende seviyorum cnm burayı hızla büyüyor valla.. cnm bizde şöyle bir uygulama var bebek görmeye giderken herkes bir şey yapıyor ev sahibi sadece çayı demliyorben birşey yapmasam olur yani.. ama ben bir tane tatlı bari yapayım diye düşündüm:) akşam kızı uyutunca yapacağım onu hem serinlemiş olur hava:))
Bu ikinci çocuklarda kilolar yapışıyor herhalde şimdiye fittim ilkinde =(arttırıyorum 160cm e 85 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?