2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah kolaylık versin kızın için en doğrusunu yapıyorsun taşınma geçen sene hamile iken bana çok gelmişti
Evim küçük ama çok fazla eşya var Artık annemle birlikte toparlayacağız bir şekilde benim de gözümde çok büyüyor. Havalar da ısındı iyice. Allah kolaylık versin gerçekten. Çok teşekkür ederim

Sen nerede yaşıyorsun canım şükür yazın Yozgat'ta yaylada gibi yaşiyoruz
Bursadayım cnm.. iç anadolunun gözünü seveyim:)
Sabahtir sil supur camasir ser wc lavabo banyo cocugu kackere suyun altina soktum sayamadim suyu cok seviyor eliyle yakalamaya calisiyor ellerini getiriyor ayaklarini turuyor kafasinigetiriyor enson skendim girdim yeni oturuyorum daha
Ben okuldan geldim çocuğu uyuttum yemek yedim uyandı bakalım ne zaman başlayacağım.. Allahtan sadece temizlik yapacağım mutfakta birşeyler yapmak bu sıcakta ölüm oluyor:)
Aynen olmaz mi ya donuna kadar ıslanıyor insan

Hadi ya tam benlikmis ora oyleyse
He yaaa o nasıl oluyorsa cidden ıslanıyor yani:))
Benimde yaşayabileceğim yerler oralar sıcakta hayat duruyor benim için:))

Merhaba , izmit merkezde oturuyorum. Evimiz cok cok guzel her goren hayran kaliyor. Boyle dedigime bakmayin 250 bin bile etmez. Kizim bu evde dunyaya gelmeseydi bukadar uzulmezdim biliyorum. Tasinma sebebimiz, tanidik evi kiracisi cikti, simdi kiraci gelirse o evi kaciracagiz. Istanbuldaki evleri kiyas edince gidecegimiz ev uygun ve guzel bir daire. Anneme daha yakin. 1 odasi daha var gelen ayri odada kalabilecek, esimin işine gidis 40 dk daha kisalacak yolu, benim ise 15 dk sadece.
Birde isten cikarilirsam dondugumde masraf yapmamis olacagim baskasinin kiralik evine. En azindan zararda olmayacagiz bunuda dusunuyorum.
Ben gercekten bunalmaya basladim temmuzda ise baslamaniz size iyi olmus. Sizde mi istanbuldasiniz ?
Istanbulda dogdum buyudum ama sorsaniz istanbul beni cok yoruyor korkutuyor mutsuz oluyorum bu sehirden

Selam hanımlar 6. Ay aşımızı olduk.Bizim bıngıldak kapanmış kafam karman çorman oldu yine bakalim dr umuz la görüşeceğim ne diyecek
Niye erken kapandı acaba. Karışık vitaminli d vitamini veya karışık vitaminli demir ilacı verince bingildagin erken kapanmasina sebep oluyormuş. Tabii vitaminlere yeni başladık Ondan değildir sizinki. Demir ilacını kullanali daha bir ay oldu.

Bizden de Merhaba..:)) yarın iş arkadaşlarım Linayı görmeye gelecek:)) evi temizlemem gerek ama çok sıcakkk:)) hiç bişey yapmak istemiyorum bu sıcaklarda sizde de oluyor mu öyle..:)
Bende yemek yaptım tüp yanıyor piştim orada. Bebek uyanmasın diye kapı da kapalı. 12 de uyudu daha kalkmadı gidip durtsemmi ya

Bende yemek yaptım tüp yanıyor piştim orada. Bebek uyanmasın diye kapı da kapalı. 12 de uyudu daha kalkmadı gidip durtsemmi ya
Hay maşallah 41 kere maşallah ne güzel uyumuş bırak uyusun benim oğlan bu kadar uyusa ben kafayı yerim Allah korusun kesin birşey oldu derim 40 dkyi geçmiş uykumuz olmadı hiç ne sabah nede öğleden sonra

Bende iştah yerinde akvaryum balığı gibi habire ağzım açık birşeyler yiyen biriyim açlık hissi hep var

Maşallah kızlar çoğunuz kiloları attınız benim gibi kilocuklari ile kalan az sayıda anne kaldı sanırım Allah'tan boy var yoksa halim duman

Bırak kuzum uyusun uyanır kendi:))) keşke benimki de uyusa da işlerimi halletsem.. valla bugün yemek pişiresim bile yok o derece yanıyorum..heryeri temizlesem yetecek bana

Yok canım ben Ankara’da yaşıyorum. Ama Izmitliyim :)) Bağçeşme taraflarında yaşıyorsunuz sanırım bir dönem orda şantiye şefliği yaptım Orhan Camii’nde gerçekten mükemmel manzaraya sahip Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun. Umarım çok daha mutlu olursunuz. 1 sene kadar ben de Florya’da kaldım gerçekten Istanbul’da insanlar nasıl mutlu olabiliyor ben de anlam verememiştim. Sonra yatay geçiş yaparak kaçtım Istanbul’dan

Bırak kuzum uyusun uyanır kendi:))) keşke benimki de uyusa da işlerimi halletsem.. valla bugün yemek pişiresim bile yok o derece yanıyorum..heryeri temizlesem yetecek bana
Arkadaşlarına ne hazirlayacaksin bakalım
Ben ilk oğluma 4 aylık hamile iken geldim Bursa'ya çok güzel bir kent şimdi dahada büyümüştür

Ben ben benim o şişman 163 boy 73 kg =(

İnan hiç mutlu değilim istanbuldan keşke taşınsak şöyle sakin huzurlu koşturmacanın olmadığı yerlere her yer yürüme mesafesinde elinin altında olan azıcık da denize çıkan yolları olsa Hele ki az katlı evler olup bahçemiz olsa çocuklarımızı salsak bahçeye, biber kızartması kokusu gelse burnumuza kahvaltılardan ahh ahh

Bende tombikim hala veremeyenlerden

Arkadaşlarına ne hazirlayacaksin bakalım
Ben ilk oğluma 4 aylık hamile iken geldim Bursa'ya çok güzel bir kent şimdi dahada büyümüştür
Bende seviyorum cnm burayı hızla büyüyor valla.. cnm bizde şöyle bir uygulama var bebek görmeye giderken herkes bir şey yapıyor ev sahibi sadece çayı demliyor ben birşey yapmasam olur yani.. ama ben bir tane tatlı bari yapayım diye düşündüm:) akşam kızı uyutunca yapacağım onu hem serinlemiş olur hava:))

Çok beğendim o uygulamayı

Uygulamaya bayıldım ya türkiye geneline yayılsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…