2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım yapıyırum doymuyor benimki doyumsuz hep örtü serili balkonda su koyuyorum al arabalarını yıka diyorum yok köpük istiyorum diyor zarar vermiycek şampuandan köpük lif veriyorum 2 dk ayrılınca yanından mutfaktaki deterjanları döküyor dün bulaşık deterjanını boca etti ses etmedim uyardım kızdım bugün parlatıcı artık attı tepem ve alerjik bir çocuk dün hemen yanagı pütür pütür kapardı konuşuyorum olmuyor kızoyorum olmuyor hiç istememe ragmen eline vuruyorum bazen yok ve özellikle bebeği emzirdiğim zamanlar artık anlıyorum bi iş çevriiyor bebeği bırakıp gidiyorım bu yavrucak kıyameti koparıyor valla emzirirken kullanılsa antidepresan falan alıcam o fa olmuyor

aynen canım hepsini ben de denedim susmuyor mecbur verdim memeyi cırlıyor büyük oğlanı uyandırıyor bu sefer tam hunilik ikisi iki yandan aglıyor

İstanbula taşınma sebebin annenin bebeğe bakıp senin çalışman gerektiği ise birşey diyemeyeceğim. Ya biraz bebeği büyütüp işe ara vereceksin yada çalışmayı sececeksin. Ben işi bıraktım bebeğime bakmak için. Tabi borcumuz yoktu sizin ev kredisi falan varsa daha zor. Diğer şekilde mutlu olduğun yerde kalman daha güzel söz vermeyi boşver vazgeçtim dersin.

Galiba Kocaeli’nde oturuyorsunuz. Nerde tam olarak? Çok iyi anlıyorum bu durumu. Benim de evim 2+1, evimi ve oturduğum bölgeyi çok seviyorum. Ama yetmiyor maalesef. Biz de annemlerin apartmanına taşınacağız kendi evimizi kiraya verip Çocuğa annem bakacağı için en kolay yol bu idi.. Şimdi ufak ufak toparlanmaya başladım çocukla taşınmak da nasıl olacak bilmiyorum. Temmuzun ortasında işe de dönüyorum. Biran önce taşınmam lazım

Sabah koştur koştur işe gittik geldik uyudu uyansın da bakayım:)
Aslında gercektende hic kilo almadı bi normalde 7ocak dogumluyuz dun ates oldu icin gittik 25 haziranda 22 mayista 7800 dü o sekilde ay ortasından bu yana alinmis diger 7 haziranda gittigimde kilo almamisti 7mayistan bu yana
Maşallah cnm kilosu da iyi aslında.. inşallah tekrarlamaz ateşi de..

Bizden de Merhaba..:)) yarın iş arkadaşlarım Linayı görmeye gelecek:)) evi temizlemem gerek ama çok sıcakkk:)) hiç bişey yapmak istemiyorum bu sıcaklarda sizde de oluyor mu öyle..:)
Sen nerede yaşıyorsun canım şükür yazın Yozgat'ta yaylada gibi yaşiyoruz

Bizden de Merhaba..:)) yarın iş arkadaşlarım Linayı görmeye gelecek:)) evi temizlemem gerek ama çok sıcakkk:)) hiç bişey yapmak istemiyorum bu sıcaklarda sizde de oluyor mu öyle..:)
Sabahtir sil supur camasir ser wc lavabo banyo cocugu kackere suyun altina soktum sayamadim suyu cok seviyor eliyle yakalamaya calisiyor ellerini getiriyor ayaklarini turuyor kafasinigetiriyor enson skendim girdim yeni oturuyorum daha

Allah kolaylık versin kızın için en doğrusunu yapıyorsun taşınma geçen sene hamile iken bana çok gelmişti

Sabahtir sil supur camasir ser wc lavabo banyo cocugu kackere suyun altina soktum sayamadim suyu cok seviyor eliyle yakalamaya calisiyor ellerini getiriyor ayaklarini turuyor kafasinigetiriyor enson skendim girdim yeni oturuyorum daha
Ellerine sağlık canım benim çamaşır toplanan gerek oğlanı yeni uyuttum kalkayim toplayim ütü çıktı yine bir sürü

Canım kendi drundan şaşma sen tekrar geçmiş olsun canım

Aynen olmaz mi ya donuna kadar ıslanıyor insan
Sen nerede yaşıyorsun canım şükür yazın Yozgat'ta yaylada gibi yaşiyoruz
Hadi ya tam benlikmis ora oyleyse

Aynen olmaz mi ya donuna kadar ıslanıyor insan

Hadi ya tam benlikmis ora oyleyse
Kışın karlı ve soğuk ama eviniz sıcaktı Allah'tan ama burda daha hiç terlemedik akşam pencere kapalı pike ile örtünmeye basladik dün akşam daha

Kesinlikle rahat herşeyden önemli benim ayakkabı rahat olmazsa çok gergin olurum boy uzun ayakta orantılı büyük olunca aldığım ayakkabı da vurursa oyy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…