canım yapıyırum doymuyor benimki doyumsuz hep örtü serili balkonda su koyuyorum al arabalarını yıka diyorum yok köpük istiyorum diyor zarar vermiycek şampuandan köpük lif veriyorum 2 dk ayrılınca yanından mutfaktaki deterjanları döküyor dün bulaşık deterjanını boca etti ses etmedim uyardım kızdım bugün parlatıcı artık attı tepem ve alerjik bir çocuk dün hemen yanagı pütür pütür kapardı konuşuyorum olmuyor kızoyorum olmuyor hiç istememe ragmen eline vuruyorum bazen yok ve özellikle bebeği emzirdiğim zamanlar artık anlıyorum bi iş çevriiyor bebeği bırakıp gidiyorım bu yavrucak kıyameti koparıyor valla emzirirken kullanılsa antidepresan falan alıcam o fa olmuyorKuzum balkona bir çarşaf gibi bir şey ser ver eline leğeni suyu oynasın. Biz şu andan tam da böyleydi. Her gün böyleyiz. Yoksa zaptolmuyorlar sularına gitmek en iyisi inatlasinca her şey daha kotu oluyor yıprandığınla kalıyorsun.
bende deneyeyim bu tarifiYoğurdun içine yulaf chia tohumu,hem chia tok tutuyor azda ev yapımı reçel koyuyorum. İyi süt yapıyor.
aynen canım hepsini ben de denedim susmuyor mecbur verdim memeyi cırlıyor büyük oğlanı uyandırıyor bu sefer tam hunilik ikisi iki yandan aglıyorBiz de berbat bi gece gecirdik. Saat basi kalkti. Her kalkisinda emzigini almadi israrla agladi, meme istedi. Alismasin gece surekli meme emmeye vermiim her uyandiginda diye disunurken susamistir cocuk ya diip verdim. 5 den sonra yanima aldim oyle biraz uyudu ama gene kalkti surekli zorla emzik verdim fln simdi de gezmek icin huysuzluk yapiyor...
İstanbula taşınma sebebin annenin bebeğe bakıp senin çalışman gerektiği ise birşey diyemeyeceğim. Ya biraz bebeği büyütüp işe ara vereceksin yada çalışmayı sececeksin. Ben işi bıraktım bebeğime bakmak için. Tabi borcumuz yoktu sizin ev kredisi falan varsa daha zor. Diğer şekilde mutlu olduğun yerde kalman daha güzel söz vermeyi boşver vazgeçtim dersin.Arkkadaslar sabahtan beri agliyorum, ne karar versem bilmiyorum. Ben istanbul disinda oturuyorum. Evimi cok seviyorum. Tum odalari deniz manzarali. Kizimi bu evde dunyaya getirdim. En mutlu oldugum anilar bu evde. Komsularimi cok seviyorum, hepsi profesor docent duzgun bir tabaka.
Simdi kizim icin ailemin bosalan bir evini kiraya tuttuk istanbulda. Ailem istanbulda . Bu ev 2+1 annem gelince bebegin odasinda kaliyor ust uste, tasiancagimiz eve aldigimiz kirayi verecegiz ailemle oyle anlastik. Orasi ise 3+1 arkadaslarima aileme yakin.ama zaten ben yapisi geregi insan sevmiyorum. Ailem gelsin arkadaslarim gelsin gitsin pek istemiyorum. Araliktada ise baslayacagim. Olursa istanbulda baska iste arastiriyorum. Ne yapacagim bilemedim. Tasinmak istemiyorum.
Simdi evimizi kiraya verdik. Ilani ilk koydugum gun tutuldu. Tutulmasin diye evi elestirip durdum. Manzarayi gorunce bakmadilar bile laflarima. O insanlarada soz verdik. Simdi vazgecmek bu sebeplede olmaz
Galiba Kocaeli’nde oturuyorsunuz. Nerde tam olarak? Çok iyi anlıyorum bu durumu. Benim de evim 2+1, evimi ve oturduğum bölgeyi çok seviyorum. Ama yetmiyor maalesef. Biz de annemlerin apartmanına taşınacağız kendi evimizi kiraya veripArkkadaslar sabahtan beri agliyorum, ne karar versem bilmiyorum. Ben istanbul disinda oturuyorum. Evimi cok seviyorum. Tum odalari deniz manzarali. Kizimi bu evde dunyaya getirdim. En mutlu oldugum anilar bu evde. Komsularimi cok seviyorum, hepsi profesor docent duzgun bir tabaka.
Simdi kizim icin ailemin bosalan bir evini kiraya tuttuk istanbulda. Ailem istanbulda . Bu ev 2+1 annem gelince bebegin odasinda kaliyor ust uste, tasiancagimiz eve aldigimiz kirayi verecegiz ailemle oyle anlastik. Orasi ise 3+1 arkadaslarima aileme yakin.ama zaten ben yapisi geregi insan sevmiyorum. Ailem gelsin arkadaslarim gelsin gitsin pek istemiyorum. Araliktada ise baslayacagim. Olursa istanbulda baska iste arastiriyorum. Ne yapacagim bilemedim. Tasinmak istemiyorum.
Simdi evimizi kiraya verdik. Ilani ilk koydugum gun tutuldu. Tutulmasin diye evi elestirip durdum. Manzarayi gorunce bakmadilar bile laflarima. O insanlarada soz verdik. Simdi vazgecmek bu sebeplede olmaz
Sabah koştur koştur işe gittik geldik uyudu uyansın da bakayım:)Ciktimi
Maşallah cnm kilosu da iyi aslında.. inşallah tekrarlamaz ateşi de..Aslında gercektende hic kilo almadı bi normalde 7ocak dogumluyuz dun ates oldu icin gittik 25 haziranda 22 mayista 7800 dü o sekilde ay ortasından bu yana alinmis diger 7 haziranda gittigimde kilo almamisti 7mayistan bu yana
Bizimkiler buyuk insan gibiBizimkide öyle uyurken çiş yok gece kuru yatıyor sabah hepsini boşaltıyor. Uykuda aklına gelmiyor galiba işemek
Sen nerede yaşıyorsun canım şükür yazın Yozgat'ta yaylada gibi yaşiyoruzBizden de Merhaba..:)) yarın iş arkadaşlarım Linayı görmeye gelecek:)) evi temizlemem gerek ama çok sıcakkk:)) hiç bişey yapmak istemiyorum bu sıcaklarda sizde de oluyor mu öyle..:)
Sabahtir sil supur camasir ser wc lavabo banyo cocugu kackere suyun altina soktum sayamadim suyu cok seviyor eliyle yakalamaya calisiyor ellerini getiriyor ayaklarini turuyor kafasinigetiriyorBizden de Merhaba..:)) yarın iş arkadaşlarım Linayı görmeye gelecek:)) evi temizlemem gerek ama çok sıcakkk:)) hiç bişey yapmak istemiyorum bu sıcaklarda sizde de oluyor mu öyle..:)
Allah kolaylık versin kızın için en doğrusunu yapıyorsun taşınma geçen sene hamile iken bana çok gelmiştiGaliba Kocaeli’nde oturuyorsunuz. Nerde tam olarak? Çok iyi anlıyorum bu durumu. Benim de evim 2+1, evimi ve oturduğum bölgeyi çok seviyorum. Ama yetmiyor maalesef. Biz de annemlerin apartmanına taşınacağız kendi evimizi kiraya veripÇocuğa annem bakacağı için en kolay yol bu idi.. Şimdi ufak ufak toparlanmaya başladım çocukla taşınmak da nasıl olacak bilmiyorum. Temmuzun ortasında işe de dönüyorum. Biran önce taşınmam lazım
Ellerine sağlık canım benim çamaşır toplanan gerek oğlanı yeni uyuttum kalkayim toplayim ütü çıktı yine bir sürüSabahtir sil supur camasir ser wc lavabo banyo cocugu kackere suyun altina soktum sayamadim suyu cok seviyor eliyle yakalamaya calisiyor ellerini getiriyor ayaklarini turuyor kafasinigetiriyorenson skendim girdim yeni oturuyorum daha
Canım biz şu alerji etkileri ile uğraşırken bir yandan da kızım kulağını çekiştirip duruyordu ve hep ağlıyordu huzursuzdu. Pazar gecesi şehir hastanesinin çocuk aciline götürdük mecbur. Doktor kulaklarına baktı iltihap var dedi bir çuval da ilaç yazdı. İçime sinmedi bir türlü. Almadım ilaçları da. Kendi doktoruna gittik hem alerji hem bu durum için. İki kulağını da iyice muayene etti hatta 2 kere baktı. İltihap yok dedi. Diş çıkarma sürecinde kulağına vurur ağrısı ondan çekiştiriyor dedi. İyi ki de ilk doktora güvenip ilaç vermemişim dedim.
Aynen olmaz mi ya donuna kadar ıslanıyor insanBizden de Merhaba..:)) yarın iş arkadaşlarım Linayı görmeye gelecek:)) evi temizlemem gerek ama çok sıcakkk:)) hiç bişey yapmak istemiyorum bu sıcaklarda sizde de oluyor mu öyle..:)
Hadi ya tam benlikmis ora oyleyseSen nerede yaşıyorsun canım şükür yazın Yozgat'ta yaylada gibi yaşiyoruz
Kışın karlı ve soğuk ama eviniz sıcaktı Allah'tan ama burda daha hiç terlemedik akşam pencere kapalı pike ile örtünmeye basladik dün akşam dahaAynen olmaz mi ya donuna kadar ıslanıyor insan
Hadi ya tam benlikmis ora oyleyse
Bende ocak ayını son anda yakalayan annelerdenim :) 28 ocak
benim de vardı öyle bir arkadas nöbeti bile platform topukla tutuyordu
A anneveoglusu canım sizde boy varmış bende o da yok 160 ya var ya yokum ama napayım rahatım ilk sırada gelirbi türlü alışamadım topuklulara dediğin gibi bi öz3l günlerde giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?