2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Iyi geceler kizlar umarım hepimiz iyisinizdir...size bahsetmistim ablam ile tartismamizi,,annemin bize evlat farkı koyduğuna, malesef hic yanilmadim oğlumla 5gun hast.yattık birgün olsun bizi aramadı ve bugün ablamı arayip butun gemileri yakmis bizi evlatliktan reddetmiş.kendimi şuan biraz üzgün, biraz şaşkın, birazda kimsesiz hissediyorum yani anlayacağınız koca bi ailem vardı ve birden bire hepsi yok oldular.Annem ablam için bize demediğini bırakmayıp biz 4 kizkardesi çok acı derecede hayatından sildi.Şuan afallamis durumdayiz ablam çok kötü durumda iyiki benimle konuşmamış ben hiç sakin konuşmaya bilirdim.hepimizi Allah a havale etmiş.

Canım neler olmuş öyle ben kaçırmışim annen neden bu kadar tepki veriyor anlamadım evladlar arasında ayırım ne kadar kotu üzüldüm ama bu uzun sürmez et tirnaktan ayrılmaz

Hay maşallah 41 kere maşallah ne güzel uyumuş bırak uyusun benim oğlan bu kadar uyusa ben kafayı yerim Allah korusun kesin birşey oldu derim 40 dkyi geçmiş uykumuz olmadı hiç ne sabah nede öğleden sonra
Bırak kuzum uyusun uyanır kendi:))) keşke benimki de uyusa da işlerimi halletsem.. valla bugün yemek pişiresim bile yok o derece yanıyorum..heryeri temizlesem yetecek bana😂
Uyandı valla huysuzlaniyor gibiydi gittim kucakladim emzirdim. Kıyamam ya aç kalır üç saat uyumuş. Her zaman değil bugün böyle çok uyudu.

İstanbula taşınma sebebin annenin bebeğe bakıp senin çalışman gerektiği ise birşey diyemeyeceğim. Ya biraz bebeği büyütüp işe ara vereceksin yada çalışmayı sececeksin. Ben işi bıraktım bebeğime bakmak için. Tabi borcumuz yoktu sizin ev kredisi falan varsa daha zor. Diğer şekilde mutlu olduğun yerde kalman daha güzel söz vermeyi boşver vazgeçtim dersin.
Evet aslinda isi biraksam butun sikinti cozulecek. Ama oyle birsey yapamam simdilik borcumuzda yok ama gelecek kaygisi. M Mavisu27 bir delilik yapip vazgecmeye calistim ama esim mantikli konusup beni donduruyor.

Evim küçük ama çok fazla eşya var 😫 Artık annemle birlikte toparlayacağız bir şekilde benim de gözümde çok büyüyor. Havalar da ısındı iyice. Allah kolaylık versin gerçekten. Çok teşekkür ederim ♥
Sana bol kolayliklar diliyorum canim
Bende yemek yaptım tüp yanıyor piştim orada. Bebek uyanmasın diye kapı da kapalı. 12 de uyudu daha kalkmadı gidip durtsemmi ya :KK64:
Masallah ya bizimkisi gece nadir o sekil uyuyanlardan, gunduzu hic demeyim bile
Bende iştah yerinde akvaryum balığı gibi habire ağzım açık birşeyler yiyen biriyim açlık hissi hep var

Maşallah kızlar çoğunuz kiloları attınız benim gibi kilocuklari ile kalan az sayıda anne kaldı sanırım Allah'tan boy var yoksa halim duman
Maaalesef bende boyda yok, yani halim duman :(
arttırıyorum 160cm e 85 kg
Ben hic demeyim :(

Iyi geceler kizlar umarım hepimiz iyisinizdir...size bahsetmistim ablam ile tartismamizi,,annemin bize evlat farkı koyduğuna, malesef hic yanilmadim oğlumla 5gun hast.yattık birgün olsun bizi aramadı ve bugün ablamı arayip butun gemileri yakmis bizi evlatliktan reddetmiş.kendimi şuan biraz üzgün, biraz şaşkın, birazda kimsesiz hissediyorum yani anlayacağınız koca bi ailem vardı ve birden bire hepsi yok oldular.Annem ablam için bize demediğini bırakmayıp biz 4 kizkardesi çok acı derecede hayatından sildi.Şuan afallamis durumdayiz ablam çok kötü durumda iyiki benimle konuşmamış ben hiç sakin konuşmaya bilirdim.hepimizi Allah a havale etmiş.
Ben olayi hic anlamadim. Nasil bu duruma gelirki bir anne ? Benimde annem cocuk gibi surekli idare edilmek istiyor beni cok yoruyor , yasin verdigi birsey ama cocuklarini silmek biraz fazla olmus. Sıkmayın canininizi biz ayni hatalari yapmayiveririrz cocuklarimiza

Kızlar dün vE bugün sütüm inanılmaz azaldı yok yani şuan güneş 2 saattir uyuyor ancak şimdi bişeyler yiyebildim kahvaltıdan sonra, su çok içiyorum 4 litre içtim bugün ama demekki tek başına su da yetmiyormuş yemeyince :KK43: diyetimi bozmak istemiyorum biraz da yoruldum 2 gündür ondan da olabilir yoksa ben 2 haftayı geçti diyete başlayalı azalacak olsa sütüm başta da azalmaz mıydı 😭
Jokerden sut yapici malt ve hurma ozu aldum gri tenekede. Cok begendim hemen gögsum sisti. Tavsiye ederim.

Bende seviyorum cnm burayı hızla büyüyor valla.. cnm bizde şöyle bir uygulama var bebek görmeye giderken herkes bir şey yapıyor ev sahibi sadece çayı demliyor😉 ben birşey yapmasam olur yani.. ama ben bir tane tatlı bari yapayım diye düşündüm:) akşam kızı uyutunca yapacağım onu hem serinlemiş olur hava:))
Is arkadaslari candir. Herkesten cok rahat ettim onlarla. Halden anliyorlar. Kisir yapin size sut olur 😉

Arkadaşlar ben ocak ta doğum yaptım.nisan 11 adet tarihim mayıs haziranda aynı şekilde düzenli oldum.bu ay adetim 5 gün sürüp bittikten sonra iki haftadır akıntı şekilde arkası gelmeyen kahverengi leke geliyo .günde bi iki sefer felan ama iki haftadır böyle durum.sezeryan doğum acaba oğlum ayaklarıyla karnıma felan basıyo ondanmı dedim.
Ayrıca tüplerimi baglattım not olarak:))

Jokerden sut yapici malt ve hurma ozu aldum gri tenekede. Cok begendim hemen gögsum sisti. Tavsiye ederim.
Tadi nasil peki,benimde birseyler bulmam lazim cok canimi sıkıyor bu durum
Oglumda goguslerim tasardi, tosun gibiydi
Kizimda inanilir gibi degil bu durumda olmasi gercekten :(

Çok beğendim o uygulamayı 😂😂
Uygulamaya bayıldım ya türkiye geneline yayılsa keşke ☹️
Cidden çok güzel oluyor ya biz hep bebişlilere öyle gittik herkes bir çeşit yapınca hem kimse yorulmuyor hem de ev sahibine kolaylık oluyor.. seminer çıkışı geliriz ben bir çayı demlerim muhtemelen sonrasında bulaşığı bile halletmeden bırakmazlar yani..

Is arkadaslari candir. Herkesten cok rahat ettim onlarla. Halden anliyorlar. Kisir yapin size sut olur 😉
Aynen cnm bir çoğu anne ama gerçekten halden anlayan anne yani.. kısırı yapacak biri var😉

Kizimda inanilir gibi degil bu durumda olmasi gercekten :(
Bende içtim cnm ondan tadını pek beğenmedim.. tamam itiraf ediyorum hiç beğenmedim😂.. nefesini tutup içtim hatta ama sütümü bir tık artırmıştı..

Kizlar merhaba bir sey danismak istiyorum size. Bizim evimiz asiri asiri sicak. Cocugun yattigu odanin camini aciyorum, ustunde sadece bir zibinla yatiyor ortu mortu de yok agliyor istemiyor. Carsafa direkt yatirinca islak islak oluyor diye beyaz battaniyesini veya muslin i seriyorum. Simdi baktim yine terlemis kafasinin oldugu yer islak diye agliyor baska tarafa yatirdim serinledi kafasi diye uyudu. Birazdan yine terleyecek . Siz bu konuda neler yapiyorsunuz 😕 :KK43:

Bu olaya bende çözüm bulamadım kafası su gibi özellikle Gündüz yastık sırılsıklam oluyor zaten evde zıbınla dolaşıyor. Gece üstünü tamamen açtığı için şort kısa kol yatırıyorum ama o kafa hep ıslak

Boşver canım sen oğlunu düşün onun sana ihtiyacı var şuanda. Allah kimsenin hakkını kimsede koymaz. Akışına bırak

Kizimda inanilir gibi degil bu durumda olmasi gercekten :KK43:
Gece yatmadan önce 1 şişe sade maden suyu içiyorum normalde geceleri bile çok sert olmayan göğsüm dolu oluyor Bi kaç gündür deneyebilirsiniz

Back