- 19 Şubat 2014
- 577
- 547
- 39
Bence artış gayet iyi :) doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?Kızlar pazartesi değerim 419 du bugün ise 2359 .
Nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence artış gayet iyi :) doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?Kızlar pazartesi değerim 419 du bugün ise 2359 .
Nasıl sizce
Canım haftaya perşembe falan dusunuyorumBence artış gayet iyi :) doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
Çok sevindim tebrikler darısı bizlere :)Kızlarrr cokkk şükür 3 gün önce beta 392 idi bugün 2162 olmuş şükürler olsun
İnşallah darısı hepinizin başına burda sağlıkla ilerlerizÇok sevindim tebrikler darısı bizlere :)
Canımm gözün aydın cok sevindim inşallah bu defa sağlıkla doğacak bebeklerimiz geçmişe takılı kalmamalıyız bende sürekli kıyas yapıyorum bi öncekinde şöyleydim bunda böyleyim kendimi kendimi tiribe söküp duruyorum pozitif olalımArkadaslar özeldeki randevum iptal oldu doktor izin almis. ben de dayanamadim devlete gittim ultrasonda karindan keseyi gorduk cok sukur. 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin. Yalniz dayanamadim ilk kaybim aklima geldi hickirarak agladim masada :/ doktor coraspin verdi gunde bir tane. Yalniz asil devam edecegim ve dogumumu yaptirmasini istedigim doktor ozeldeki doktorum. Ona danismadan coraspin almak istemiyorum.
Gözün aydın canımmm:))Kızlarrr cokkk şükür 3 gün önce beta 392 idi bugün 2162 olmuş şükürler olsun
Hadi hayırlı olsun canm darısı kalp atisinaArkadaslar özeldeki randevum iptal oldu doktor izin almis. ben de dayanamadim devlete gittim ultrasonda karindan keseyi gorduk cok sukur. 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin. Yalniz dayanamadim ilk kaybim aklima geldi hickirarak agladim masada :/ doktor coraspin verdi gunde bir tane. Yalniz asil devam edecegim ve dogumumu yaptirmasini istedigim doktor ozeldeki doktorum. Ona danismadan coraspin almak istemiyorum.
Evet canm bazen kasigin tek tarafında bazen iki tarafındaAra ara karnıma ağrı giriyor jel geri geldi WC'de koyu renkte çok korktum doktoruma mesaj attım bişey olmaz dedi içim hiç rahat değil sizlerinde hafif hafif sancınız oluyor mu?
Inşallah bakalim Allah o günlere ulaştırsın daArkadaşım ablam rüyasında erkek görmüşler, hayırlısı olsun tabi ama çoğunluğumuz kız istiyoruz ailede hiç kız çocuk yok, insallah hep birlikte görürüz bakalım hurafe mi gerçek mi diye
Oo maşallah canım Allah sağ salim kucağına aldığınıda göstersin dua et darısı başıma ve bekleyenlereKızlarrr cokkk şükür 3 gün önce beta 392 idi bugün 2162 olmuş şükürler olsun
Hepiniz dualarındasınız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla hayırla yavrularımızı kucağımıza alalımOo maşallah canım Allah sağ salim kucağına aldığınıda göstersin dua et darısı başıma ve bekleyenlere
MâşâAllah canım Rabbim korusun bebeklerimizi de bizi de. Benimde dün 2027 çıkmış mâşâAllah Rabbime şükürler olsunKızlarrr cokkk şükür 3 gün önce beta 392 idi bugün 2162 olmuş şükürler olsun
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşâAllahH
Hepiniz dualarındasınız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla hayırla yavrularımızı kucağımıza alalım
MâşâAllah canım çok iyi benceKızlar Beta salı günü 26 idi şimdi 200 olmuş iyi mi ?
Teşekkür ederim canım, ama 48 saatte bir ikiye katladıgina göre 75 olması gerekmiyor mu anlamadımMâşâAllah canım çok iyi bence
Oh süperrr artık kesecikler gözükecek allahın izni ileMâşâAllah canım Rabbim korusun bebeklerimizi de bizi de. Benimde dün 2027 çıkmış mâşâAllah Rabbime şükürler olsun