2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar yeni bişey öğrendim bugün bilenleriniz vardır belki ama ben yeni öğrendim hamileyiz ve Ramazan ayındayız ailede kişi başı fitre veriliyor ya karnımızdaki minnaklarımız için de vermemiz gerekiyormuş çok hoşuma gitti bu benim onları da birey sayıyoruz çok şükür bin şükür

Hadi gözün aydın canimm

Bizle beraber olan arkadasada gec döllenme olabilir diye konusmuş dr öyle düşünme daha mı erken gitsen bi baktırsan

Doğmamış çocuğun fitresi verilmez diye biliyorum canım ben bi araştır istersen vacip değildir diye okumuştum

Son düzenleme:
Kızlar selam benim evde kedim var, toxoplazmaya sardım acaba geçmiştir, geçer mi bişi olur mu diye? Evde kedisi olan var mı?

Bir de çalışan hanımlar işyerinize söylediniz mi yada kaçıncı haftaya kadar beklemek lazım?

A anneveoglusu canım gözunaydınnn olsuuun maşallah kalbı de cok guzel atıyor :) sımdı cınsıyet heyecanları baslar zaman gecse de ogrensek dıye ben sımdıden sabırsızlanıyorm ya 11.haftada soyluyormus genelde benm dr. yuzde 90 dıye. ınsallah benm de oyle olur

bulantim cok kotu basladi kizlar acildeydim sabah gec dollenme oldugu icin kac haftalik bilinmiyodu bugun 5+4 oldugunu ogrendik ne olur dua edin bulantiyi cabuk atlatiyim dayanacak gibi degil (
aa kuzum benım gecmıs olsun 2hafta gec olmus dollenme sen ondan kanda ılk goremedın demek ben de laboratuvar yanlıstır dıye dusunmustum kuzum sımdı nasılsın Insallah daha ıyı olursun dualarm senınle bebişi görebıldn mj

Freshmommy aynen ya ultrason görüntüne göre belli oluyormuş
Yuvarlak olursa kız fasulye gibiyse erkek birde hangi tarafta duruyorsa belli oluyormuş gibi hurafeler var
ay o sagı solu bende duydum bıze gore solumuzdaysaa erkekmıs gidince doktora soracağım sağda mı solda mı ben cın takvımıne rus japon takvımıne baktım erkek gösteriyor Hepsi yani kime baksam resmen doğru çıkıyor kendime bile baktım doğru çıktı düşün sen de bir bak canım:)

Sağol canım iğnem var yorulmayacaksın dedi fitil var kese etrafında kanama var dedi 8 hazirana kadar inşallah gecer şu an kese kalp atısı iyi ama düşük riski var dedi
canım kendıne cok dıkkat et gecmıs olsun dualarım senınle. sakın kotu seylerı aklına getırme sen elınden gelenı yapıcaksındır zaten bebegın ıcın bolbol ıstırahat et. Araba mevzusu da dıkat et Allah korusun ani fren vs ya da bızım dısımzda seyler oluyor bn de kullanmıyorum 12.haftaya dek kullanmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…