- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.813
- 248
ya erken ya gununde yumurtladm canm ondan emnm ensonkı adet tarıhım 2 nısandı 23nısanda erken test yaptım pozıtıf cıktı 9gun kala:)Ama reglin düzensiz olduysa yine bilemeyebilirsin :))
Bende bir haftadır çok belli göbek ben hamiş paltolonu aldım zaten normalde paltolonlara sigmiyirdum kilo alınca hamile kalmadan önce göbekten çıkınca aldım bu pazartesi günü dünya varmışKızlar sadece bir kilo almışım ama sanki göbeğim çıktı şişkinliğim var kotlarım sıkıyor normal mi bu?
Amin cumlemizin canımAyyyy çok sevindimm maşallah kuzucuğaSağlıcakla gelsin annesinin kucağına
Amin canım inşallah sağlıkla senden de güzel haberler alırızAh canimmmm cok mutlu oldum. Darisi haftaya 30una bana insallah. Insallah bizim gelismemiz de iyidir. Allahim herkese bu heyecani tattirsin.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları 31 Mayıs'ta güzel haberler alacağız Allah'in izniyleA anneveoglusu ya masallaah hayirli olsunn sagliklica bebegimi kucagima aldim kizlar msjini da goruruz insallah:) bizim için de dua et 31 inde gidecegim ben de ins :)
Freshmommy aynen ya ultrason görüntüne göre belli oluyormuş
Yuvarlak olursa kız fasulye gibiyse erkek birde hangi tarafta duruyorsa belli oluyormuş gibi hurafeler var
A anneveoglusu canım gözunaydınnn olsuuun maşallah kalbı de cok guzel atıyor :)sımdı cınsıyet heyecanları baslar zaman gecse de ogrensek dıye ben sımdıden sabırsızlanıyorm ya 11.haftada soyluyormus genelde benm dr. yuzde 90 dıye. ınsallah benm de oyle olur
Ben bu gün kalp atışını duyunca söyledim canım zaten baygın uykulu halimden supheleniyorlardi isyerineKızlar selam benim evde kedim var, toxoplazmaya sardım acaba geçmiştir, geçer mi bişi olur mu diye? Evde kedisi olan var mı?
Bir de çalışan hanımlar işyerinize söylediniz mi yada kaçıncı haftaya kadar beklemek lazım?
Rabbim kolaylık versin canım nasilsin şimdi Dr ne önerdi çok zor bulantı çabuk geçer inşallahbulantim cok kotu basladi kizlar acildeydim sabah gec dollenme oldugu icin kac haftalik bilinmiyodu bugun 5+4 oldugunu ogrendik ne olur dua edin bulantiyi cabuk atlatiyim dayanacak gibi degil(
belkı cınsıyetı dha once ogrenırız bakalım dr zamanlama ne dıcek benımki erken soyluyormus dıye 11dedım ikili test olması gereken mıydı. oda kısıye goremı 3lu tarama testı istege gore yapılıyordu diye bılıyorum da gercı ben 2lide de enseye buruna baktırırm sadece. 3luyu dusunmuyrum yokyere strese gerek yok nıce saglıklı bebege down sendromlu dedndgne sahıdım cevremdeEvet artık cinsiyet sıraya geliyor ama ondan önce ikili test sonuçları var rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Canım ben de cumartesi gidicem inş hem keseyi görüp hem kalp atışını duyarım ama az daha beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı. Gerildim biraz
Benim yas ileri olunca ikili test sonuçları yanıltıcı olur ben nifty testi yaptırmak istiyorumbelkı cınsıyetı dha once ogrenırız bakalım dr zamanlama ne dıcek benımki erken soyluyormus dıye 11dedım ikili test olması gereken mıydı. oda kısıye goremı 3lu tarama testı istege gore yapılıyordu diye bılıyorum da gercı ben 2lide de enseye buruna baktırırm sadece. 3luyu dusunmuyrum yokyere strese gerek yok nıce saglıklı bebege down sendromlu dedndgne sahıdım cevremde
Rabbim kolaylık versin canım nasilsin şimdi Dr ne önerdi çok zor bulantı çabuk geçer inşallah
Benim tam bir bilgim YÖK bu konuda ama biz verdik canım..artık ailemizden biriKızlar yeni bişey öğrendim bugün bilenleriniz vardır belki ama ben yeni öğrendimhamileyiz ve Ramazan ayındayız ailede kişi başı fitre veriliyor ya karnımızdaki minnaklarımız için de vermemiz gerekiyormuş çok hoşuma gitti bu benim onları da birey sayıyoruz çok şükür bin şükür
nehirimm1727 ah canim yaa kiyamam.. insallah cabuk toparlarsin. Benim sabah var idi oglene kadar. Simdi hafiften basliyor gibi. Cok gecmis olsunnn
aa kuzum benım gecmıs olsun 2hafta gec olmus dollenme sen ondan kanda ılk goremedın demek ben de laboratuvar yanlıstır dıye dusunmustum kuzum sımdı nasılsın Insallah daha ıyı olursundualarm senınle bebişi görebıldn mj
canım benım bebegın cok ıyı maşallah bosver dollenmeyı sımdı. aklım sende ya kıyamam merakta bırakma cok once kendıne dıkkat et tamam mı dualarım senınle. Ilk fırsatta ıyı oldugunda haber vercanim cok saol evet 2 hafta gec dollenme olmus kese duzgun dedi sukur ama bulanti beni mahvediyor hic biyere sigamiyorumyazamazsam merak etme telefondan bile midem bulaniyor tansiyonum.yerlerde hic halim kalmiyor Rabbim.hepimize sifa versin insallah cok cabuk gecer bugunler Allaha emanet olun..
Kızlar acaba aramızdan bir veya bir kacimizda ikiz ucuz gebelik çıkarmı? Ailesel yatkınlık olan varmi aranızda bi kac hafta icinde sürprizler belli olur hayırlısı ile benim kızımın gurubunda vardi bir ikiz annesi :)
Hayırlı olsun gençliğiniz cift kesemi görüldü dogal gebelikmi cok değişik bir duygu bana karsidan güzel geliyor ama bakana tasiyana sormak gerek insallah saglicakla kucaginiza alirsinizben ikiz bekliyorum
O benimde aklıma geldi birde kabızlık sorunu yaşıyorum /(Canım benim kilom aynı ama benimde pantolonlar sıkıyor özellikle leğen kemiği kısmım genişlemiş ödem oluyor sanırım adet görmediğimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?