2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar sadece bir kilo almışım ama sanki göbeğim çıktı şişkinliğim var kotlarım sıkıyor normal mi bu?
Bende bir haftadır çok belli göbek ben hamiş paltolonu aldım zaten normalde paltolonlara sigmiyirdum kilo alınca hamile kalmadan önce göbekten çıkınca aldım bu pazartesi günü dünya varmış

A anneveoglusu ya masallaah hayirli olsunn sagliklica bebegimi kucagima aldim kizlar msjini da goruruz insallah:) bizim için de dua et 31 inde gidecegim ben de ins :)
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları 31 Mayıs'ta güzel haberler alacağız Allah'in izniyle

Evet artık cinsiyet sıraya geliyor ama ondan önce ikili test sonuçları var rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Ben bu gün kalp atışını duyunca söyledim canım zaten baygın uykulu halimden supheleniyorlardi isyerine

bulantim cok kotu basladi kizlar acildeydim sabah gec dollenme oldugu icin kac haftalik bilinmiyodu bugun 5+4 oldugunu ogrendik ne olur dua edin bulantiyi cabuk atlatiyim dayanacak gibi degil (
Rabbim kolaylık versin canım nasilsin şimdi Dr ne önerdi çok zor bulantı çabuk geçer inşallah

Evet artık cinsiyet sıraya geliyor ama ondan önce ikili test sonuçları var rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
belkı cınsıyetı dha once ogrenırız bakalım dr zamanlama ne dıcek benımki erken soyluyormus dıye 11dedım ikili test olması gereken mıydı. oda kısıye goremı 3lu tarama testı istege gore yapılıyordu diye bılıyorum da gercı ben 2lide de enseye buruna baktırırm sadece. 3luyu dusunmuyrum yokyere strese gerek yok nıce saglıklı bebege down sendromlu dedndgne sahıdım cevremde

Benim yas ileri olunca ikili test sonuçları yanıltıcı olur ben nifty testi yaptırmak istiyorum
Hayırlı haberler alırız inşallah test sonuçlarindan

Rabbim kolaylık versin canım nasilsin şimdi Dr ne önerdi çok zor bulantı çabuk geçer inşallah

cook saol cnm.doktor dramamini hap verdi oglede ictim.bitane aksama.kadar idare etti ama.aksam yine basladi bulanti haric inan herseye dayanir gibime geliyor ama Allah beterinden saklasin cok zor geciriyorum

Benim tam bir bilgim YÖK bu konuda ama biz verdik canım..artık ailemizden biri

nehirimm1727 ah canim yaa kiyamam.. insallah cabuk toparlarsin. Benim sabah var idi oglene kadar. Simdi hafiften basliyor gibi. Cok gecmis olsunnn

cok coktesekkur ederim okadar zor ki bide.kizim cok kucuk islak mendilleri sampuanlari okadar kotu kokuyorki direk wcye kosuyorum kizimi kucagima alamiyorum en cok o mahvediyor kendini sevdirmeye calisyor ben istifra edince korkup agliyor banyo kapisinda(

canim cok saol evet 2 hafta gec dollenme olmus kese duzgun dedi sukur ama bulanti beni mahvediyor hic biyere sigamiyorum yazamazsam merak etme telefondan bile midem bulaniyor tansiyonum.yerlerde hic halim kalmiyor Rabbim.hepimize sifa versin insallah cok cabuk gecer bugunler Allaha emanet olun..

canım benım bebegın cok ıyı maşallah bosver dollenmeyı sımdı. aklım sende ya kıyamam merakta bırakma cok once kendıne dıkkat et tamam mı dualarım senınle. Ilk fırsatta ıyı oldugunda haber ver kalbim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…