Moralim bozuk canım iyi değilim benimle aynı şeyleri yaşayan herkes kürtaj olmuş pazartesi tekrar kontrolüm var iyi şeyler olacağını sanmıyorum iyi gitmiyo hiçbişey... sen naptın canım gittin mi kontrole ne dedi doktor[
Canım moralini bozma insallah Allah'ın izni ile iyi haberler alırsın hiç kimseyle karşılaştırma kendini her hamilelik farklı olur
Kızlar merhabalar en son 6 nisanda hasta oldum adetim 6 gün gecikince kan verdim 229 çıktı 2 gün sonra 575 olmustu 3 gündür bekliyorum bıraz daha artsın kese gözüksün gıttıgımde dıye. Sormak ıstefıgım geç döllenme oldu bende oyuzden haftayı hesaplıyamıyorum betahcg 575 4 haftalık gozukuyor bu 3 günde arttıysa 1000 bulmustur degılmı. Kaçıncı haftada kese gördünüz
Kızlar merhabalar en son 6 nisanda hasta oldum adetim 6 gün gecikince kan verdim 229 çıktı 2 gün sonra 575 olmustu 3 gündür bekliyorum bıraz daha artsın kese gözüksün gıttıgımde dıye. Sormak ıstefıgım geç döllenme oldu bende oyuzden haftayı hesaplıyamıyorum betahcg 575 4 haftalık gozukuyor bu 3 günde arttıysa 1000 bulmustur degılmı. Kaçıncı haftada kese gördünüz
arkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi
testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi