- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
çok teşekkür ederim darısı senin gibi isteyen arkadaşlara olsunA anneveoglusu tebrik ederim canim gozunaydindarisi basima ins. Ben de drdan ciktim simdi.
Sen 77liydin dimi? Hamile kalinan yas yila gore degil de aya gore hesapliyoruz?
Bi de yumurtlama takibi yapmis miydin?
Du bakem bende daha bisi yok da olursa diye iste :)
Cok tesekkur ederim cevabin icin. Insallah sag selamet kavusursun kuzunaçok teşekkür ederim darısı senin gibi isteyen arkadaşlara olsun
ben 77liyim evet
canım ben yumurtlama takibi dr ile yaptırmadım ilk adetle yaptıracaktım.
düşük kanaması 17 nisanda bitti 19 nisanda dr gittiğimde dr sağdan yumurtladığımı 15 mm büyüklüğünde bir yumurtam olduğunu ve onun için 21-26 nisan arası ilişki olmasını önermişti eve gelince ben yumurtlama testleri ile kendim takip yaptım 25 nisanda yumurtladım ben canım
Tebrik ederim canim cok şükür insallah hrp böyle devam eder ❤❤arkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi
testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi
darısı kalp atışı bekleyen arkadaşlara olsun
benimde ikinci gebeliğim canım. hcg değerin kaç kan testi yaptırdın mıTeşekkürler arkadaşlar, kaçıncı hafta gidiliyordu kalp atışına ya benim ikinci gebeliğim ama unutmuşum her şeyi yeni öğrendim bi garip hisler içindeyim.
Canim benimde gec dollenme olmus 16 mayista 4 haftalik demisti 10 gun sonra gel desi bn 29 da gidecegim iste hayirlisiGUNAYDIN KIZLAR BUGUN DEVLET DOKTORUNDA KONTROLUM VARDI KESEM COK DUZGUN DEDI 4 HAFTALIK GÖRUNUYO DEDI GEC YUMURTLAMISSIN DEDI 2 HAFTA SONRA BEBEK VE KALP ATIŞI İÇİN ÇAĞIRDI ARADAKI FARK ILERLEYEN HAFTALARDA KAPANIR DIYO BI KAC KISI DOGRUMU SİZ HİÇ YAŞADINIZMI BÖYLE BİŞİ
kan testi yaptırmadım kendim predictorle yaptım az önce yarın gideceğim kan tahliline :)benimde ikinci gebeliğim canım. hcg değerin kaç kan testi yaptırdın mı
ben 5+0 keseyi 6+0da kalp atışını gördüm rabbime binlerce şükür
Benim yerime de uyu ..oglen bile uyudum isyerinde..5 olsun diye dakka sayiyorum...Kizlar ben yine güzel haberlerinizi sonradan okuyorum . Uyku bni cok bunaltiyor. Allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin kalp atisini duyan anneler adinada çok sevindim darisi basima
Ay kiyamam ya daha ben sabah yataktan kalkmadan basladi bulantim istifra ettim rahatladim . Arkasindan hafif bsyler yedim yattim geri anca kalktim valla doktora gidince ilac yazdirmayi planliyorum canim bnce sende bi doktorunla konusBenim yerime de uyu ..oglen bile uyudum isyerinde..5 olsun diye dakka sayiyorum...
Bide 2 gundur bulantim var
Moralim bozuk canım iyi değilim benimle aynı şeyleri yaşayan herkes kürtaj olmuşPembepanterr naptın canım nasılsın ?
Senin baya kotu canim..benimde ilerlemez insallah..sabah kalktigimda oluyo .yiyince yine oluyo...su da icemiyorum .. hep bi rahatsizlik var..ama iste daha kotuler var..halime sukrediyorum...ilerlemez umarimAy kiyamam ya daha ben sabah yataktan kalkmadan basladi bulantim istifra ettim rahatladim . Arkasindan hafif bsyler yedim yattim geri anca kalktim valla doktora gidince ilac yazdirmayi planliyorum canim bnce sende bi doktorunla konus
Ben gecen hastanede yattim bulantilar yuzunden anca toparladim kendimi dikkat et suyu sade degil sekerle ic o zmn migde bulantisi yapmiyor yada meyve suyu ic suyu kaybi cok sikintiSenin baya kotu canim..benimde ilerlemez insallah..sabah kalktigimda oluyo .yiyince yine oluyo...su da icemiyorum .. hep bi rahatsizlik var..ama iste daha kotuler var..halime sukrediyorum...ilerlemez umarim
otomatikse araban cok yorulmazsin onun disinda bise yapmiyosan sorun yok kv yada annenlerden yarfim al iyi olana kadar baksinlar sana hic kalkmaDr a sormayı unutmusum ama ben arac kullanıyorum oğlumu okuldan alıp geliyorum zararı yoktur inşallah uzanıyorum bol bol ama tez canlıyım hep kalkasım var
Ya canım amin darısı bize. Senin adına çooook sevindim maşallah bebişearkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi
testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi
darısı kalp atışı bekleyen arkadaşlara olsun
aynı durumdayız Edacığım.Senin baya kotu canim..benimde ilerlemez insallah..sabah kalktigimda oluyo .yiyince yine oluyo...su da icemiyorum .. hep bi rahatsizlik var..ama iste daha kotuler var..halime sukrediyorum...ilerlemez umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?