Kızlar selam benim evde kedim var, toxoplazmaya sardım acaba geçmiştir, geçer mi bişi olur mu diye? Evde kedisi olan var mı?
Bir de çalışan hanımlar işyerinize söylediniz mi yada kaçıncı haftaya kadar beklemek lazım?
arkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi
testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi
darısı kalp atışı bekleyen arkadaşlara olsun
kız dıyor baktmm:)Çok sağol
Freshmommy benimkine bakıverirmisin ben bakıyorum işime gelene inanıyorum
21.03.83 29 mart adet nisanda kalmış oluyor bebek
Sağlıkla inşallah canım ilki erkek olunca değişik olsun isteniyor tabi ama ilk önce sağlıkkız dıyor baktmm:)
Ayyyy çok sevindimm maşallah kuzucuğaarkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi
testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi
darısı kalp atışı bekleyen arkadaşlara olsun
Ben genel müdüre söyledim ama şirkete bildirmek gerekiyor mu bilmiyorumKızlar selam benim evde kedim var, toxoplazmaya sardım acaba geçmiştir, geçer mi bişi olur mu diye? Evde kedisi olan var mı?
Bir de çalışan hanımlar işyerinize söylediniz mi yada kaçıncı haftaya kadar beklemek lazım?
Canım cevabın için çok teşekkürler ben de 3. Ay diye düşündüm, genelde o zaman söyleniyor sanırım, tabi allah kısmet ederseDoktorun bu testi ister diye dusunuyorum canım sen yine de dikkat et kumunu falan temizleme. Ben iş yerine 3. Ayda söylemeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa tabii
Ayyyyy :) ben pek inanmıyorum ama çin takvimine gebelikten önce bakmıştım kız görünüyor. Benm de sol tarafta bebişim çünkü sol yumurtalığımdan yumurtlamışımtım ( böyle diyince tavuk gibi hissettim kendimi ) ama şu var ovulasyon gününden önce ilişki olduysa kız spermler daha uzun yaşadıkları için yumurta oluşur oluşmaz tutunuyorlarmış. Tam yumurtlama günündeyse erkek sperm tutunması daha sık oluyormuş. Tabii planlı gebeliklerde ovulasyondan önceden başladığımız için hiç belli olmaz :)ay o sagı solu bende duydum bıze gore solumuzdaysaa erkekmıs gidince doktora soracağım sağda mı solda mıben cın takvımıne rus japon takvımıne baktım erkek gösteriyor Hepsi yani kime baksam resmen doğru çıkıyor kendime bile baktım doğru çıktı düşün sen de bir bak canım:)
Ben henüz kimseye söylemedm daha dra da gitmedim gerçi:))) ama 3. Ayı beklerim gibi herşey yolunda giderse tabi. Bildirmek zorunda değiliz de arkadaşlar arasında fln konuşulur ya ondan söyledim:)Ben genel müdüre söyledim ama şirkete bildirmek gerekiyor mu bilmiyorum
Ben mecbur söyledim çünkü kötülenip duruyorum adamlar iş savsakladığımı düşünmesinler die. Özel sektör malum :)Ben henüz kimseye söylemedm daha dra da gitmedim gerçi:))) ama 3. Ayı beklerim gibi herşey yolunda giderse tabi. Bildirmek zorunda değiliz de arkadaşlar arasında fln konuşulur ya ondan söyledim:)
Benim de özel sektör şimdilik bir sıkıntı yok bakalım ne kadar dayanabilicem:)Ben mecbur söyledim çünkü kötülenip duruyorum adamlar iş savsakladığımı düşünmesinler die. Özel sektör malum :)
Canım ben bu cuma bebişimin kalbini duymaya gideceğim. İnşallah sağlıcakla geçince muayenemiz pazartesi söyleyeceğim. Daha fazla saklamak istemiyorum.Kızlar selam benim evde kedim var, toxoplazmaya sardım acaba geçmiştir, geçer mi bişi olur mu diye? Evde kedisi olan var mı?
Canım ben de cumartesi gidicem inş hem keseyi görüp hem kalp atışını duyarım ama az daha beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı. Gerildim birazCanım ben bu cuma bebişimin kalbini duymaya gideceğim. İnşallah sağlıcakla geçince muayenemiz pazartesi söyleyeceğim. Daha fazla saklamak istemiyorum.
yaa ben bunu duymamıstm benımkı planlı degıldı vazgecmıstık temmuza dek koruncaktk adetım duzensizlsmstı son 2ay stresten. nısanda aslanpencesı ıcıyordum bı onceki düşükten kalan prolaktını düşürsün dıye. ne yum. gunu ne baska bısey takıp etmedım umut etmıyodum tamamen kafadan atmıstm ama coksurprız oldu merak ettım smdı acaba nezamandı ikisi de:)Ayyyyy :) ben pek inanmıyorum ama çin takvimine gebelikten önce bakmıştım kız görünüyor. Benm de sol tarafta bebişim çünkü sol yumurtalığımdan yumurtlamışımtım ( böyle diyince tavuk gibi hissettim kendimi ) ama şu var ovulasyon gününden önce ilişki olduysa kız spermler daha uzun yaşadıkları için yumurta oluşur oluşmaz tutunuyorlarmış. Tam yumurtlama günündeyse erkek sperm tutunması daha sık oluyormuş. Tabii planlı gebeliklerde ovulasyondan önceden başladığımız için hiç belli olmaz :)
Ama reglin düzensiz olduysa yine bilemeyebilirsin :))yaa ben bunu duymamıstm benımkı planlı degıldı vazgecmıstık temmuza dek koruncaktk adetım duzensizlsmstı son 2ay stresten. nısanda aslanpencesı ıcıyordum bı onceki düşükten kalan prolaktını düşürsün dıye. ne yum. gunu ne baska bısey takıp etmedım umut etmıyodum tamamen kafadan atmıstm ama coksurprız oldu merak ettım smdı acaba nezamandı ikisi de:)
Canım benim kilom aynı ama benimde pantolonlar sıkıyor özellikle leğen kemiği kısmım genişlemiş ödem oluyor sanırım adet görmediğimiz içinKızlar sadece bir kilo almışım ama sanki göbeğim çıktı şişkinliğim var kotlarım sıkıyor normal mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?