Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİN CNM BEND 5 HAZIRDA GİDİCEMCanim benimde gec dollenme olmus 16 mayista 4 haftalik demisti 10 gun sonra gel desi bn 29 da gidecegim iste hayirlisi
Moralim bozuk canım iyi değilim benimle aynı şeyleri yaşayan herkes kürtaj olmuşpazartesi tekrar kontrolüm var iyi şeyler olacağını sanmıyorum iyi gitmiyo hiçbişey... sen naptın canım gittin mi kontrole ne dedi doktor[
Canım moralini bozma insallah Allah'ın izni ile iyi haberler alırsın hiç kimseyle karşılaştırma kendini her hamilelik farklı olur
Kızlar merhabalar en son 6 nisanda hasta oldum adetim 6 gün gecikince kan verdim 229 çıktı 2 gün sonra 575 olmustu 3 gündür bekliyorum bıraz daha artsın kese gözüksün gıttıgımde dıye. Sormak ıstefıgım geç döllenme oldu bende oyuzden haftayı hesaplıyamıyorum betahcg 575 4 haftalık gozukuyor bu 3 günde arttıysa 1000 bulmustur degılmı. Kaçıncı haftada kese gördünüz
Listeyi kim düzenliyor?
575 ne zamanki değer canımKızlar merhabalar en son 6 nisanda hasta oldum adetim 6 gün gecikince kan verdim 229 çıktı 2 gün sonra 575 olmustu 3 gündür bekliyorum bıraz daha artsın kese gözüksün gıttıgımde dıye. Sormak ıstefıgım geç döllenme oldu bende oyuzden haftayı hesaplıyamıyorum betahcg 575 4 haftalık gozukuyor bu 3 günde arttıysa 1000 bulmustur degılmı. Kaçıncı haftada kese gördünüz
Gözün aydın cokkk sevindimçok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun
hepimiz sağlıkla fire vermeden ocak ayını görürüz inşallah
bendeee dk sayıyorum 1 saatte yolum var 18:30 da ancak evdeyimBenim yerime de uyu ..oglen bile uyudum isyerinde..5 olsun diye dakka sayiyorum...
Bide 2 gundur bulantim var![]()
Ayy insallah duyariz bende duymassam haziran 15 gibi gidecegim cok heycanliyimAMİN CNM BEND 5 HAZIRDA GİDİCEM![]()
hastalıgımın gectıgıı 9. Gün canım575 ne zamanki değer canım
ben 5+0da keseyi gördüm
Ozaman bıraz daha bekleyım gıttıgımde gozukmesı ıcın.işte merak edıyorum bır yandandaBENDEDE GEÇ DÖLLENMEYDI KESEYI 5+5 DE ANCA GÖRDUM
575 hcg sonucu aldığın testi ne zaman yaptırdın onu sormuştum canımhastalıgımın gectıgıı 9. Gün canım
İSTERSEN GİT Bİ HAFTA SONRA TEKRAR CAGIRIR BENIM ÖYLE OLDUOzaman bıraz daha bekleyım gıttıgımde gozukmesı ıcın.işte merak edıyorum bır yandanda
2 gün önce canım575 hcg sonucu aldığın testi ne zaman yaptırdın onu sormuştum canım
canım sen pazartesi günene randevunu alırsan allah izin verirse vajinal ultrason ile keseyi görürsün2 gün önce canım
Pazartesiye randevu almayı düşünüyorum inş erken degıldır umarim gözükür canım senındemı ilk başta gözukmedi senınkıde geç dollenmeydı degılmıİSTERSEN GİT Bİ HAFTA SONRA TEKRAR CAGIRIR BENIM ÖYLE OLDU
maşallah cnm bnm cok sevindim gözün aydın .darısı bize inşallaharkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi
testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi
darısı kalp atışı bekleyen arkadaşlara olsun
hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun gebeliğinkısmetse ben de ocak 2019 da bebeğimi kucağıma alacağım. selam herkese..