• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Moralim bozuk canım iyi değilim benimle aynı şeyleri yaşayan herkes kürtaj olmuş :KK43: pazartesi tekrar kontrolüm var iyi şeyler olacağını sanmıyorum iyi gitmiyo hiçbişey... sen naptın canım gittin mi kontrole ne dedi doktor[
Canım moralini bozma insallah Allah'ın izni ile iyi haberler alırsın hiç kimseyle karşılaştırma kendini her hamilelik farklı olur

Kızlar merhabalar en son 6 nisanda hasta oldum adetim 6 gün gecikince kan verdim 229 çıktı 2 gün sonra 575 olmustu 3 gündür bekliyorum bıraz daha artsın kese gözüksün gıttıgımde dıye. Sormak ıstefıgım geç döllenme oldu bende oyuzden haftayı hesaplıyamıyorum betahcg 575 4 haftalık gozukuyor bu 3 günde arttıysa 1000 bulmustur degılmı. Kaçıncı haftada kese gördünüz

BENDEDE GEÇ DÖLLENMEYDI KESEYI 5+5 DE ANCA GÖRDUM

Kızlar merhabalar en son 6 nisanda hasta oldum adetim 6 gün gecikince kan verdim 229 çıktı 2 gün sonra 575 olmustu 3 gündür bekliyorum bıraz daha artsın kese gözüksün gıttıgımde dıye. Sormak ıstefıgım geç döllenme oldu bende oyuzden haftayı hesaplıyamıyorum betahcg 575 4 haftalık gozukuyor bu 3 günde arttıysa 1000 bulmustur degılmı. Kaçıncı haftada kese gördünüz
575 ne zamanki değer canım
ben 5+0da keseyi gördüm

arkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi

testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi

darısı kalp atışı bekleyen arkadaşlara olsun
maşallah cnm bnm cok sevindim gözün aydın .darısı bize inşallah

Back
X