- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Günaydın canım güzel haberlerini alalım inşallahBende carsambayi bekliyorum.sabirsizlikla tahlil sonucum cikacak toksoplazma var ya bende ins temiz cikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım güzel haberlerini alalım inşallahBende carsambayi bekliyorum.sabirsizlikla tahlil sonucum cikacak toksoplazma var ya bende ins temiz cikar
Evet ölçtürdüm .1.46 çıktı tshım doktorum iyi dedi.ama en yakın zamanda endokrin doktoruma da gideceğim.benim geçen ay tüp bebek denemesinde pozitifi görene kadar 25 mg kullanıyordum dr gebelik olunca 50ye çıkardı şimdi bende gebelik olduğundan beri 50 mg kullanıyorum sen hamile kaldıktan sonra ölçtürdün mü canım
canım bende çarşamba günü tsh ölçtüreceğim benimde haşimato troidim var dr gittiginde gebelikte sınır ne olmalı öğrenebilirmisin
merak ediyorumda güzel haberler ile gel inşallah
Evet ölçtürdüm .1.46 çıktı tshım doktorum iyi dedi.ama en yakın zamanda endokrin doktoruma da gideceğim.
2,5 altı olması gerekiyor canım. Benim ki 100lük dozla 10 günde 3,92 den 0,43 e düşmüş. İlacın dozunu 75 e çekti doktor. 15 gün sonra tekrar bakılacak.
çarşamba günü bende ölçtüreceğim merak ediyorum kaç diye cici35 ilaç dozunu kadın doğum dr mu endokrin mi ayarlıyor
banada vajinal dedi dr ama hap olarak alıyorum korkuyorum oraya birşey sokmayaGünaydın kızlar vajinal yoldan progesteron kullanıyorum ve gün içerisinde renksiz kokusuz sıvı akıntılar oluyor bu normal mi endişe ediyorum.
Canım demir b12 d vitamini ölçtür istersen eksikse tamamlatır doktorKızlar ben çok üşüyorum ama normal boyutta değil.çok fazla titriyorum üşümekten .elim ayağım hep buz.
dün gece yorganin altında titredim resmen iş yerinde herkes yarım kollu benim üzerimde hırka altında uzun kollu penye varKızlar ben çok üşüyorum ama normal boyutta değil.çok fazla titriyorum üşümekten .elim ayağım hep buz.
Teşekkürler canım peki sende de sıvı akıntı oluyor mu?banada vajinal dedi dr ama hap olarak alıyorum korkuyorum oraya birşey sokmaya
akıntı olması normal ilaç eriyor içerde emilmeyen atılıyor canım
ben vajinal yoldan progestran almama rağmen akıntı var canım ilk zamanlar yoğundu şimdilerde azaldıTeşekkürler canım peki sende de sıvı akıntı oluyor mu?
kan tahlili verdim bhgc de bakacak. sonuçları gösterirken sorayım cnmcanım bende çarşamba günü tsh ölçtüreceğim benimde haşimato troidim var dr gittiginde gebelikte sınır ne olmalı öğrenebilirmisin
merak ediyorumda güzel haberler ile gel inşallah
sat 25 mart canım senin? Demek ki akıntılar normal olabiliyor.ben vajinal yoldan progestran almama rağmen akıntı var canım ilk zamanlar yoğundu şimdilerde azaldı
son adet tarihin ne zaman
ben 25 mg kullanıyordum bakalım dr değiştirecek mi. kan verdim sonucu bekliyorumBende de haşimato tirodi var.50 mg kullanıyorum euthrox .
canım benim 11 nisan sen kalp atışını duydun musat 25 mart canım senin? Demek ki akıntılar normal olabiliyor.
Kızlar ben çok üşüyorum ama normal boyutta değil.çok fazla titriyorum üşümekten .elim ayağım hep buz.
o zaman normal bende aynı durumdayımben 1. hamileliğimi ocak ayında öğrendim kış günü tshirtle gezdim. bunda da antalya sıcağında hırkayla geziyorum. inanılmaz üşüyorum.
o zaman normal bende aynı durumdayım
duyduk canım çok şükür darısı sana olsun inşallahcanım benim 11 nisan sen kalp atışını duydun mu