2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebisin geleceğini ailenize ve çevrenize ne zaman söylemeyi dusunuyorsunuz:)
Ben aileme soylemek zorunda kaldim.cunku amcam salgin bir hastalik geçiriyor hastanede yatiyor. Doktoru hamile ve cocuklarin ziyaretini yasakladi. Ziyarete gidemeyecegim icin aciklamak zorunda kaldim. Esimin ailesi ve arkadaslar daha bilmiyor. Ama cuma keseyi gordukten sonra esimin ailesine de soyleyecegiz herhalde cunku bu kez sizinkiler biliyor benimkiler de bilsin demeye basladi :) en temizi ilk 3 ay dolunca söylemek tabii. Guya bu kez oyle yapacaktim gene olmadi :) kısmet buymus demek...

Canım anlıyorlar zaten :) bende erkenden fark etmesinler diye gorusmelerimi azalttım sende keseden sonra eşinin ailesine söylersin bise olmaz:)(

Kızlar bebisin geleceğini ailenize ve çevrenize ne zaman söylemeyi dusunuyorsunuz:)
Annem babam eşim dışında kimse bilmiyor daha aslında annemede daha soylemeyecektim ama doktora gidip gelme işleri bebeğimi ona bırakıp gitcem malum o yüzden söyledim eşimin ailesine hiç söylemek istemiyoruz ama işte mecbur öğrenecekler biraz zamn geçsin anca öyle:)

Aynen canm bebiş tam yerlessin onlarada soylersn

C
Canım sen mi ben miii
Girdigim her ortamda söz konusu benim dogurmadigim bebek oluyo
Inşallah sağlıkla kucağınıza alımızda insanlar bi susar artık gerçekten.
Belki yeni yıl gecesi gelirlerrrr) genelde beklenilen tarihten erken geliyorlar yaa ondan

Merhaba hanımlar benimde nasip olursa ocak gibi gözüküyor ama sezaryen olma ihtimalim çok çünkü daha önce miyom ameliyatı oldum Aralık'ta olabilir yani :) İnşâAllah o günleri görmeyi Rabbim sağ Salim sağlıklı evlatlarımızla hepimize nasip etsin

Inşallah ocak aralık fark etmeden saglicakla kucagina alirsin canimm.

Teşekkür ederim beni anladığın için. O kadar risklerim var ki benim hayati tehlikem bile var gebelik yaşarken korkmam normal gebeliği göze almam bile umutlu olduğumu Allah' a inandığımı gösterir. Herkes kendi yaşadıklarını biliyor. Tabiki stres olmamak hep olumluyu düşünmek çok güzel. Kirildigim nokta yanlış anlaşılmak ve başkalarının mutluluğuna gölge düşürüyorum gibi gösterilmek oysa burası paylaşım alanı herkes kendi korkularını mutluluklarini paylaşmazsa ne anlamı var. Pozitif düşünmek sizden destek almak için bu sayfaya girdim. Sizin mutluluğunuz da emin olun gölge düşürmek istemiyorum herkesin sağlıklı bir gebelik geçirmesini sağlıkla kucağına almasını canı gönülden isterim.

Kuzucuğum yasamayan bilemiyor inşallahda bilmezler hersey güzel olacak atkadasım sende sağlıkla kucagına alacaksın bebeğini

Merhaba benim ilk gebeliğim ve yaklaşık 7 yıldır bu günü bekliyoruz tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür 3. Denememde
Şu an sadece ailelerimiz biliyor çevredekilere henüz söylemedim pazartesi keseyi de görelim İnşâAllah ondan sonra düşünüyorum

Aa kese görünür mu pazartesi? Canım benimde ilk bende haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum. Kese için alttan muane olmak istemiyorum

Tedavi gördüğüm merkez 3 hafta sonra gel dedi takip doktorum başka o da gel bakalım dedi erkenden İnşâAllah hayırlı sonuçlar alırız

Canim ben de ilk bebegini 12 haftaliklen kaybetmiş biri olarak seni cok.iyi anliyorum. Kilo fazlam da var, ailede preeklampsi oykusu var. Endiselerim var haliyle ancak hamilelik haberini aldigimdan beri ağırlıklı olarak hissettigim sey umut ve mutluluk. Allahin izniyle her seyin iyi.olacagina inaniyorum. Senin icin de en iyisi olsun insallah.

Merhaba.Bu benim ikinci gebeliğim olacak nasipse.Kadınlar Kulübüne yeni üye oldum grubu görünce.2013 Aralik doğumlu bir kızım var,o da Ocak görünüyordu ama erken geldi.Bat 'tan 2 gün önce idrar testinde silik çıktı kan verdim ayni gün Beta Hcg 30 çıktı .Bat'tan 1 gun sonra 196 ydı doktorum 5 Mayıs a randevu verdi keseyi görmek için. İnşallah sağlıkla alırız kucagimiza hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…