- 22 Kasım 2010
- 11.052
- 19.339
Ben aileme soylemek zorunda kaldim.cunku amcam salgin bir hastalik geçiriyor hastanede yatiyor. Doktoru hamile ve cocuklarin ziyaretini yasakladi. Ziyarete gidemeyecegim icin aciklamak zorunda kaldim. Esimin ailesi ve arkadaslar daha bilmiyor. Ama cuma keseyi gordukten sonra esimin ailesine de soyleyecegiz herhalde cunku bu kez sizinkiler biliyor benimkiler de bilsin demeye basladi :) en temizi ilk 3 ay dolunca söylemek tabii. Guya bu kez oyle yapacaktim gene olmadi :) kısmet buymus demek...Kızlar bebisin geleceğini ailenize ve çevrenize ne zaman söylemeyi dusunuyorsunuz:)
Canım anlıyorlar zaten :) bende erkenden fark etmesinler diye gorusmelerimi azalttımBen aileme soylemek zorunda kaldim.cunku amcam salgin bir hastalik geçiriyor hastanede yatiyor. Doktoru hamile ve cocuklarin ziyaretini yasakladi. Ziyarete gidemeyecegim icin aciklamak zorunda kaldim. Esimin ailesi ve arkadaslar daha bilmiyor. Ama cuma keseyi gordukten sonra esimin ailesine de soyleyecegiz herhalde cunku bu kez sizinkiler biliyor benimkiler de bilsin demeye basladi :) en temizi ilk 3 ay dolunca söylemek tabii. Guya bu kez oyle yapacaktim gene olmadi :) kısmet buymus demek...
Annem babam eşim dışında kimse bilmiyor daha aslında annemede daha soylemeyecektim ama doktora gidip gelme işleri bebeğimi ona bırakıp gitcem malum o yüzden söyledim eşimin ailesine hiç söylemek istemiyoruz ama işte mecbur öğrenecekler biraz zamn geçsin anca öyle:)Kızlar bebisin geleceğini ailenize ve çevrenize ne zaman söylemeyi dusunuyorsunuz:)
yok valla sürpriz düşünmedim zaten herkes agzımın içine bakıyor kaç senedir ne zaman hamile kalacağım diye :)Aynen canım mantiklisi bu. Bende kalp atışından sonra ailelere söylerim gerisi zaten yavaş yavaş duyr. Peki bi sürpriz falan düşünüyor musun :)
Aynen canm bebiş tam yerlessin onlarada soylersnAnnem babam eşim dışında kimse bilmiyor daha aslında annemede daha soylemeyecektim ama doktora gidip gelme işleri bebeğimi ona bırakıp gitcem malum o yüzden söyledim eşimin ailesine hiç söylemek istemiyoruz ama işte mecbur öğrenecekler biraz zamn geçsin anca öyle:)
Ayni benim çevremdeki insanlar gibi deseneeyok valla sürpriz düşünmedim zaten herkes agzımın içine bakıyor kaç senedir ne zaman hamile kalacağım diye :)
valla çok bunaldım. çok şükür, sağlıkla devam etsin de milletin çenesi kapansın diye dua ediyorum. benden sonra evlenen herkesin olduğu için gözler üstümdeAyni benim çevremdeki insanlar gibi desenee
Canım sen mi ben miiivalla çok bunaldım. çok şükür, sağlıkla devam etsin de milletin çenesi kapansın diye dua ediyorum. benden sonra evlenen herkesin olduğu için gözler üstümde
yeni yılın ilk bebeklerini doğuracağız inşallah arkadaşım..
Inşallah ocak aralık fark etmeden saglicakla kucagina alirsin canimm.Merhaba hanımlar benimde nasip olursa ocak gibi gözüküyor ama sezaryen olma ihtimalim çok çünkü daha önce miyom ameliyatı oldum Aralık'ta olabilir yani :) İnşâAllah o günleri görmeyi Rabbim sağ Salim sağlıklı evlatlarımızla hepimize nasip etsin
Teşekkür ederim beni anladığın için. O kadar risklerim var ki benim hayati tehlikem bile var gebelik yaşarken korkmam normal gebeliği göze almam bile umutlu olduğumu Allah' a inandığımı gösterir. Herkes kendi yaşadıklarını biliyor. Tabiki stres olmamak hep olumluyu düşünmek çok güzel. Kirildigim nokta yanlış anlaşılmak ve başkalarının mutluluğuna gölge düşürüyorum gibi gösterilmek oysa burası paylaşım alanı herkes kendi korkularını mutluluklarini paylaşmazsa ne anlamı var. Pozitif düşünmek sizden destek almak için bu sayfaya girdim. Sizin mutluluğunuz da emin olun gölge düşürmek istemiyorum herkesin sağlıklı bir gebelik geçirmesini sağlıkla kucağına almasını canı gönülden isterim.İkinizide o kadar iyi anlıyorum ki yasadığınız tecrübeleri baskasıda yasamasın istiyorsunuz bu nedenle bilgilendiriyorsunuz. Üstüne yanlış anlaşılıyorsunuz. Allah tekrarını yasatmasın canlar sizinle beraber bana da yasatmasın. Gebe olanlara da çokl kolay ve sağlıklı gebelik geçirmelerini dilerim.
Amin canım hepimize nasip etsin RabbimInşallah ocak aralık fark etmeden saglicakla kucagina alirsin canimm.
Kuzucuğum yasamayan bilemiyor inşallahda bilmezler hersey güzel olacak atkadasım sende sağlıkla kucagına alacaksın bebeğiniTeşekkür ederim beni anladığın için. O kadar risklerim var ki benim hayati tehlikem bile var gebelik yaşarken korkmam normal gebeliği göze almam bile umutlu olduğumu Allah' a inandığımı gösterir. Herkes kendi yaşadıklarını biliyor. Tabiki stres olmamak hep olumluyu düşünmek çok güzel. Kirildigim nokta yanlış anlaşılmak ve başkalarının mutluluğuna gölge düşürüyorum gibi gösterilmek oysa burası paylaşım alanı herkes kendi korkularını mutluluklarini paylaşmazsa ne anlamı var. Pozitif düşünmek sizden destek almak için bu sayfaya girdim. Sizin mutluluğunuz da emin olun gölge düşürmek istemiyorum herkesin sağlıklı bir gebelik geçirmesini sağlıkla kucağına almasını canı gönülden isterim.
Merhaba benim ilk gebeliğim ve yaklaşık 7 yıldır bu günü bekliyoruz tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür 3. DenememdeKızlar bebisin geleceğini ailenize ve çevrenize ne zaman söylemeyi dusunuyorsunuz:)
Aa kese görünür mu pazartesi? Canım benimde ilk bende haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum. Kese için alttan muane olmak istemiyorumMerhaba benim ilk gebeliğim ve yaklaşık 7 yıldır bu günü bekliyoruz tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür 3. Denememde
Şu an sadece ailelerimiz biliyor çevredekilere henüz söylemedim pazartesi keseyi de görelim İnşâAllah ondan sonra düşünüyorum
Doktorum beta hcg hesaplaması yaptı ona göre pazartesi görebiliriz dedi İnşâAllahAa kese görünür mu pazartesi? Canım benimde ilk bende haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum. Kese için alttan muane olmak istemiyorum
Canim ben de ilk bebegini 12 haftaliklen kaybetmiş biri olarak seni cok.iyi anliyorum. Kilo fazlam da var, ailede preeklampsi oykusu var. Endiselerim var haliyle ancak hamilelik haberini aldigimdan beri ağırlıklı olarak hissettigim sey umut ve mutluluk. Allahin izniyle her seyin iyi.olacagina inaniyorum. Senin icin de en iyisi olsun insallah.Teşekkür ederim beni anladığın için. O kadar risklerim var ki benim hayati tehlikem bile var gebelik yaşarken korkmam normal gebeliği göze almam bile umutlu olduğumu Allah' a inandığımı gösterir. Herkes kendi yaşadıklarını biliyor. Tabiki stres olmamak hep olumluyu düşünmek çok güzel. Kirildigim nokta yanlış anlaşılmak ve başkalarının mutluluğuna gölge düşürüyorum gibi gösterilmek oysa burası paylaşım alanı herkes kendi korkularını mutluluklarini paylaşmazsa ne anlamı var. Pozitif düşünmek sizden destek almak için bu sayfaya girdim. Sizin mutluluğunuz da emin olun gölge düşürmek istemiyorum herkesin sağlıklı bir gebelik geçirmesini sağlıkla kucağına almasını canı gönülden isterim.
Kaçtı beta canımDoktorum beta hcg hesaplaması yaptı ona göre pazartesi görebiliriz dedi İnşâAllah