- 22 Kasım 2010
- 11.057
- 19.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım maşallah sağlıkla ilerlesinSukurler olsun bebisimi gorduk kalp atisini da duyduk ❤ 7+3 cikti ultrasonda. Sat a gore tam 7 aslinda.1.14 cm mercimegim :) Darisi basiniza ins.
Gözün aydın canım darısı başıma:) vajinal ultrasonla mı karından mı bakıyor dr?Sukurler olsun bebisimi gorduk kalp atisini da duyduk ❤ 7+3 cikti ultrasonda. Sat a gore tam 7 aslinda.1.14 cm mercimegim :) Darisi basiniza ins.
oooo ne güzel kalabalık ailee
sağlıkla gelsin minik üyeniz. ilk üçün ismi uyumlu buna da isim düşündünüz müü :)
Karından bakti cnm. Amin ins :)Gözün aydın canım darısı başıma:) vajinal ultrasonla mı karından mı bakıyor dr?
Sag ol cnm ins.Gözün aydın canım maşallah sağlıkla ilerlesin
Canim seninle günlerimiz aynı karından mi baktı bide kese boyutun kaç acaba doktorun soyledimi Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar ben de dün 6+2de bebeği gördüm. Kalp atışını da duydum.
Kalbi ekranda yanıp sönüyordu resmen..
Video ya aldık o anı. Unutmayın siz de alın. İlerde güzel hatıralar olacak bunlar...
Cnm bebeği gormusmuydunuz kalp atışı fln kese ne durumdaydıKızlar az önce kahve akintim geldi bu haftada hala bebek yerlesmiyordur değilmi progestan kullanıyorum dr. Gitsemmi panikledim hiç olmamıştı daha once kist ten dolayı olabilirmi ki
Ne kadar güzel isabet etmiş gerçekten en güzel yıldönümü hediyesi :) sanki keseyi bebeği görmeden gerçek hamile değilmişim gibi geliyor. İçeride bir sorun olmasında sorun değil beklerim ben :)çok guzel uzulme ve bu artış herkesde cok farklıdır kımınde 2kat artar kımınde 3 kat tamamen senın artısın onemlı. ama enaz 2gunde 2kat artmıs olması gerek ve senın de cok guzel benım adetten 2gun once 65.40 adet gunu 226.2ydı. ve dr.um tekrsr bakmana gerek yok deyıp 12gun sonra cagırdı bıraz gazla gelmıstı bana ama sabrettım gıttıgımde sadece keseyı degıl bebegımızı ve eş'ini de gormustuk ustelık 1.yılımızdı:) sana tavsıyem hıcc acele etme bebegını de gormek ıstyorsan suan en az 9,10gun bekle bır tasla ıkıkuş vur:)
Gözün aydın :) Zaman geçmiyor sanki darısı bize olsun inşallahSukurler olsun bebisimi gorduk kalp atisini da duyduk ❤ 7+3 cikti ultrasonda. Sat a gore tam 7 aslinda.1.14 cm mercimegim :) Darisi basiniza ins.
Kese güzeldi bebeğide gördük hatta haftasından büyük cıktı 5+5 ken ultrasonda 6+2 cıktı ama kist vardı omu bisey oldu acabaCnm bebeği gormusmuydunuz kalp atışı fln kese ne durumdaydı
Sakin ol git canım bi gözük için rahat etsin korkma sakın kırmızı olmadıktan sonra korkma demişti dru ki benim kırmızı gelmişti kesildi iğne vurabilirler gecmiş olsunKızlar az önce kahve akintim geldi bu haftada hala bebek yerlesmiyordur değilmi progestan kullanıyorum dr. Gitsemmi panikledim hiç olmamıştı daha once kist ten dolayı olabilirmi ki
Bilmem bence gitmelisin ben olsam giderdim progesteron kullanıyorsan lekelenmen olmaması lazım bi git benceKese güzeldi bebeğide gördük hatta haftasından büyük cıktı 5+5 ken ultrasonda 6+2 cıktı ama kist vardı omu bisey oldu acaba
Eşim gece çalışıyor şimdi ona söyleyip onuda endiselendirmek istemiyorum napsam sabahı beklesemmi hemen progestan içtim uzanıyorum inşallah gelmez devamıSakin ol git canım bi gözük için rahat etsin korkma sakın kırmızı olmadıktan sonra korkma demişti dru ki benim kırmızı gelmişti kesildi iğne vurabilirler gecmiş olsun
Eşim gece çalışıyor bende korkuyorum uzanıp sabahı bekliycem ya bisey olmaz inşallahBilmem bence gitmelisin ben olsam giderdim progesteron kullanıyorsan lekelenmen olmaması lazım bi git bence
Sen bilirsin canım içini ferah tut eşinden baska seni dra götürebilcek biri olsaydı iyiydi nolur nolmaz iğnesini yapardı kese durumuna bakardıEşim gece çalışıyor şimdi ona söyleyip onuda endiselendirmek istemiyorum napsam sabahı beklesemmi hemen progestan içtim uzanıyorum inşallah gelmez devamı
Sabah gidebilirim babamda şehir dışında çalışıyor birşey olmaması için dua edicem sabaha kadarSen bilirsin canım içini ferah tut eşinden baska seni dra götürebilcek biri olsaydı iyiydi nolur nolmaz iğnesini yapardı kese durumuna bakardı
Kahvrengiyse korkma canım bu arada progestani keske agizdan degilde vajinal alsaydin daha etkiliydi bugun cokmu hareket ettin benim kizimda ben iki kez yaşadım biri ilk haftalarda 6-7 hafta gibi digeri biraz daha ileri bir haftaydi ilaclarini kullan dizlerinin altina minder koy uzan eger artarsa kirmiziya donmeye baslarsa sabahi bekleme Allah im korusun bebisiniSabah gidebilirim babamda şehir dışında çalışıyor birşey olmaması için dua edicem sabaha kadar
Evet hareketliydim bugün arkadaşımla çocukları parka götürdük yürüyüş felan yapmıştık belimde ağrımaya başladı kırmızıya dönerse beklemem komşudan rica minnet isterimKahvrengiyse korkma canım bu arada progestani keske agizdan degilde vajinal alsaydin daha etkiliydi bugun cokmu hareket ettin benim kizimda ben iki kez yaşadım biri ilk haftalarda 6-7 hafta gibi digeri biraz daha ileri bir haftaydi ilaclarini kullan dizlerinin altina minder koy uzan eger artarsa kirmiziya donmeye baslarsa sabahi bekleme Allah im korusun bebisini