2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
eşim birincide çok stres oldu 2. de girmeyi düşünmüyor. bende çocukların arasında ayrımcılık olur birisinin doğumunu gördün diğerini görmeyecekmisin diye alttan alttan işliyorum.
Benim sezeryanim başka hastanede akdeniz şifa da oldu onda giremedi eşim prosedür öylemiş bence çok sacma şimdi çok istiyor girmeyi oyuzden

eşim birincide çok stres oldu 2. de girmeyi düşünmüyor. bende çocukların arasında ayrımcılık olur birisinin doğumunu gördün diğerini görmeyecekmisin diye alttan alttan işliyorum.
BENİM EŞİM DÜŞER BAYILIR BENİ KAN VERMEMİ GÖRMEYE DAYANAMIYOR
KENDİ KAN VEREMEYEN BİR ADAM

Ben henüz bugün itibariyle 6+0 dayim..dr um kalp atisini duyana kdr sadece folik asit ve demire devam etmemi soyledi o yuzden ekstra bir şey icemiyorum. 2 hafta boyunca sabretmem gerekecek sanırım :/

Bugün hastanede bir bayan, günlük 1 tane muz ye, ayran su bol iç filan dedi kibar bir teyzeydi. Sanırım mineral açısından zengin olsun diye dedi. Sizde 2 hafta için illa vitamin mineral almak isterseniz muz hurma gibi yiyeceklerden ara ara olsa tüketebilirsiniz.

Mrb arkadaşlar 31 yasindayim benimde sat 18 Nisan dogum 24 ocak görünüyor 3.gebeligim adete 3 gun kala testte pozitif cikti 2 gun kala kanda beta 16.16 cikti saglik ocagindaki dr ve ebe normal dediler bana cok dusuk geldi p.tesi bi daha gidicem bakalim Allah hepimize saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin

H
Mrb arkadaşlar 31 yasindayim benimde sat 18 Nisan dogum 24 ocak görünüyor 3.gebeligim adete 3 gun kala testte pozitif cikti 2 gun kala kanda beta 16.16 cikti saglik ocagindaki dr ve ebe normal dediler bana cok dusuk geldi p.tesi bi daha gidicem bakalim Allah hepimize saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin
HAyirli olsun

Evet 3. gün oluyor bugün . Ben hergün 2 kat artar sanıyordum o yüzden üzülmüştüm :) normal şekilde adet olsaydım bugün 3.günüm olacaktı. Adet günümden önceki gün evde test yapıp öğrendim, çift çizgiyi görünce de gidip aynı gün kan verdim.

Ayy inşallah :) sonucu göstermeye gelince ultrason tarihi belirleriz dedi doktor. Pazartesi bakar ona göre de gün verir inşallah
çok guzel uzulme ve bu artış herkesde cok farklıdır kımınde 2kat artar kımınde 3 kat tamamen senın artısın onemlı. ama enaz 2gunde 2kat artmıs olması gerek ve senın de cok guzel benım adetten 2gun once 65.40 adet gunu 226.2ydı. ve dr.um tekrsr bakmana gerek yok deyıp 12gun sonra cagırdı bıraz gazla gelmıstı bana ama sabrettım gıttıgımde sadece keseyı degıl bebegımızı ve eş'ini de gormustuk ustelık 1.yılımızdı:) sana tavsıyem hıcc acele etme bebegını de gormek ıstyorsan suan en az 9,10gun bekle bır tasla ıkıkuş vur:)

bilmediğim dr bilmediğim hastane diye çok stres olmuştum sağolsun mine hanım hem eşimi hem kardeşimi almıştı doğuma :)
Evet çok anlayışlı eneji dolu deneyimli ve keskesiz doğum yaptıran bir doktor yani ne desem az onun icin :KK200:

Kızlar ben de dün 6+2de bebeği gördüm. Kalp atışını da duydum.
Kalbi ekranda yanıp sönüyordu resmen..
Video ya aldık o anı. Unutmayın siz de alın. İlerde güzel hatıralar olacak bunlar...
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

oğlumda normal doğumu bekledim 39+6 da sezeryanla doğum yapabildim
genelde 15 gün önce alınıyor diye biliyorum bende ondan bilemiyıorum bekleyibilirsek bende 39a kadar beklemek isterim
15 gun diye bir sart yok canim arkadasimin ilki de sezaryandi ikincisini 40. Haftayi doldurdugu gune kadar bekledi o gun sezaryan oldu hayırlısı bakalim
Benim ilk bebegim de sezeryan vajinusmus hastasiydim o yuzden sezeryan oldum simdi aralarında 3.5 yaş olucak bunu normal istiyorum doktor takibinde Allah'tan bi aksilik çıkmazsa normal dogum yaptirabilecegini söyledi tabi aksi bir durum olursa bebeğimi riske atamam ama deniycem
Hadi ya ne güzel normal doguma tesvik edecek doktor bulmussun benimde kizimla arasinda tam 3.5 yas olacak doktorumun bu konu hakkinda ne düşündüğünü sormadim ama kabul edeceğini sanmiyorum

cnm öncekı bebegımı 39. haftada kaybettım o kadar son haftaları beklemeyı hıc dusunmuyorum alllahtan bsı olmazsa
Anladim canım insallah sag saglim kucagina alirsin bebegini Allah im acilarini sevinclerle unuttursun

Kızlar ben de dün 6+2de bebeği gördüm. Kalp atışını da duydum.
Kalbi ekranda yanıp sönüyordu resmen..
Video ya aldık o anı. Unutmayın siz de alın. İlerde güzel hatıralar olacak bunlar...
Cok şükür gozun aydin darısı basimiza karindami gordunuz ?

Kizlar bugun kontrole gittim dr henuz 6 haftalik kalp atisi var dedi ekranda gosterdi ama yavas dedi cok kucuk oldugu icin normal ama yine de dikkat et riskli dedi progestan ve kan sulandirici verdi...var mi boyle seyler basina gelen haftaya kontrole kadar nasil dayanacagim ya

X