2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ikinci evladım için tüp bebek süreci yaşamış bir kadın olarak tüp bebek anne adaylarını ve annelerini gerçekten kutluyorum
evlad sahibi olmak için madden manen ve bedensel olarak o kadar çok büyük bir savaş veriyorlarki
rabbim sağlıkla devamını getirsin kolay süreç yaşamamışsın arkadaşım maşallah maşallah sana ve bebebğine
kese görmeye ne zaman gidiyorsun nerde tedavi gördün
Saolasın canım gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.Bahçeci fulya’da güvenç bey doktorumdu,kendisi ile 4. Tarnsferde gebe kaldım.diğer transferlere göre farklı olarak intralipid serum alıyorum haftada 1 kez.ilk 2012 de ilk tüp bebek transferinde gebe kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum.aradan geçen 6 yıla 6 transfer sığdırdım .son dondurulmuşlarımı da deneyelim başka merkez seçeceğim derken hamile kaldım çok şükür. İki embriyo verildi inşallah ikiside tutunmuştur ve sağlıkla dünyaya gelmek kısmet olur.randevumuz 2 haziran canım.yaşım 32 bu arada :KK3:

Benim ilk bebegim de sezeryan vajinusmus hastasiydim o yuzden sezeryan oldum simdi aralarında 3.5 yaş olucak bunu normal istiyorum doktor takibinde Allah'tan bi aksilik çıkmazsa normal dogum yaptirabilecegini söyledi tabi aksi bir durum olursa bebeğimi riske atamam ama deniycem

doktorun kim ben de antalya dayım. benim takibimi ayhan yılmaz yaptı ama doğum 40+3 e uzayınca ayhan bey yoktu doğumumu eşi mine erdoğan yılmaz yaptırdı. şimdi ikisi de medikalparkta mine hanıma gitmeyi düşnyorum. ayhan beyle çok güzel bir 9 ay geçirdik ama doğum anım mine hanım sayesinde çoooook güzeldi :)

doktorun kim ben de antalya dayım. benim takibimi ayhan yılmaz yaptı ama doğum 40+3 e uzayınca ayhan bey yoktu doğumumu eşi mine erdoğan yılmaz yaptırdı. şimdi ikisi de medikalparkta mine hanıma gitmeyi düşnyorum. ayhan beyle çok güzel bir 9 ay geçirdik ama doğum anım mine hanım sayesinde çoooook güzeldi :)
Aa bende mıne hanıma gidiyorum kendisi bu konuda uzman bi doktor zaten çokta cici bir doktor bayılıyorum kendisine inşallah dogumumuda o yapicak:KK200:

Cok erken olmazmi 1-2 si canim benimde kızım sezaryen 38+2 de olmustum sezaryani cok erkendi ilk dogumda bilemiyorsun dikkat etmemisim ama simdi 39 a kadar beklemeyi dusunuyorum en kötü sancim.gelir oyle sezaryana alınır benim bir arkadasim ikincide 40. Haftaya kadar bekledi dogumu kendi baslatsin diye bebek ne zaman hazir hissederse olmasi daha iyi brnce bunu konusmak icin bol vaktimiz olacak ama görünce yazayim dedim

cnm öncekı bebegımı 39. haftada kaybettım o kadar son haftaları beklemeyı hıc dusunmuyorum alllahtan bsı olmazsa

Aa bende mıne hanıma gidiyorum kendisi bu konuda uzman bi doktor zaten çokta cici bir doktor bayılıyorum kendisine inşallah dogumumuda o yapicak:KK200:

bu bebiş için gittin mi canım muayene ücreti ne kadar bilgin var mı? ben anadolu hastanesindeyken yapmıştım doğumumu.

bu bebiş için gittin mi canım muayene ücreti ne kadar bilgin var mı? ben anadolu hastanesindeyken yapmıştım doğumumu.
120 lira olmuş son zamla birlikte 95 ti en son doğumda 2.500 den 4000e cıktı malesef ama ben normal istediğim için mecbur gidicem eşimde destekliyor sağolsun

Saolasın canım gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.Bahçeci fulya’da güvenç bey doktorumdu,kendisi ile 4. Tarnsferde gebe kaldım.diğer transferlere göre farklı olarak intralipid serum alıyorum haftada 1 kez.ilk 2012 de ilk tüp bebek transferinde gebe kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum.aradan geçen 6 yıla 6 transfer sığdırdım .son dondurulmuşlarımı da deneyelim başka merkez seçeceğim derken hamile kaldım çok şükür. İki embriyo verildi inşallah ikiside tutunmuştur ve sağlıkla dünyaya gelmek kısmet olur.randevumuz 2 haziran canım.yaşım 32 bu arada :KK3:
BENDE AYNI MERKEZDE REMZİ HOCANIN HASTASI İDİM MART AYINDA TRANFER OLDU NİSAN AYINDA KİMYASAL GEBELİK YAŞADIM ARKASINDAN GEBE KALDIM DOĞAL YOLDAN
İNŞALLAH İKİZLERİN HABERİNİ ALIIRIZ SAĞLIKLA SAYFAMIZDA İKİZ YOK ŞİMDİLİK

oğlum eylül doğumlu son trimester yaza geldi biraz zorladı. şimdi nasipse kışa gelecek onu da yaşayayım hangisi daha konforlu değerlendirme yaparım :)
BENİM OĞLUMDA 02 KASIM DOĞUMLU SENİNLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM AĞIRLIĞIMIZ YAZA GELMİŞTİ OĞLUŞLARDA

120 lira olmuş son zamla birlikte 95 ti en son doğumda 2.500 den 4000e cıktı malesef ama ben normal istediğim için mecbur gidicem eşimde destekliyor sağolsun

ooo ücretler biraz uçmuş ama o anın tadını çıkarmak için değer. ben de eşimde (doğumuma eşimde girmişti) tabiki mine hanım dedik hakkımızda hayırlısı. 1. kadar güzel anılarla gelsin 2.lerde

Selam hamisler bende nasipse sürpriz bir şekilde 4 .ye hamileyim yurt dışı .yaş 35.sat 28 mart .bdt bir ocak nasipse .hayırlısıyla sağlık hepimiz kucağınıza alırız kuzularimizi

Selam hamisler bende nasipse sürpriz bir şekilde 4 .ye hamileyim yurt dışı .yaş 35.sat 28 mart .bdt bir ocak nasipse .hayırlısıyla sağlık hepimiz kucağınıza alırız kuzularimizi
oooo ne güzel kalabalık ailee:KK200:
sağlıkla gelsin minik üyeniz. ilk üçün ismi uyumlu buna da isim düşündünüz müü :)

ooo ücretler biraz uçmuş ama o anın tadını çıkarmak için değer. ben de eşimde (doğumuma eşimde girmişti) tabiki mine hanım dedik hakkımızda hayırlısı. 1. kadar güzel anılarla gelsin 2.lerde
İnşallah canım benim eşimde giricek çok hevesli:KK48: sağ salim kavuşalım insallah

çok,güzel değer genelde 2gunde bir en az 2katı artıs olur henuz 3.gun bugun tebrik ederim sağlıkla ılerlesın inşallah pekı gecıkme oldu mu kacıncı gün

Evet 3. gün oluyor bugün . Ben hergün 2 kat artar sanıyordum o yüzden üzülmüştüm :) normal şekilde adet olsaydım bugün 3.günüm olacaktı. Adet günümden önceki gün evde test yapıp öğrendim, çift çizgiyi görünce de gidip aynı gün kan verdim.

sen merak etme pazartesine belki ama çarşambaya bu hızla artarsa kesenizi görürsünüz arkadaşım

Ayy inşallah :) sonucu göstermeye gelince ultrason tarihi belirleriz dedi doktor. Pazartesi bakar ona göre de gün verir inşallah

X