2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkeze merhaba Allah nasip ederse bende 6 ocakta anne olacağım.suan 7 haftalık 6+4de bebeği ve kalp atışını duyduk daha önce 3 düşüğün var kalp atışlarını hiç duymadık ve 10 haftalarında kürtaj oldum bu yüzden korkuyorum dr.da hikayem kötü diye her hafta çağırıyo buda strese sokuyo insallah rabbim bu sefer yüzüme güler herşey yolunda gider isteyen herkeze nasip eder
MERHABA CANIM BENIMDE 4 TANE KAYBIM VAR BENDE COK STRESLIYIM HERSEY YOLUNA GIRENE KADAR BU STRES GECMIYCEK SANIRIM DAHA KESEYI DE GÖREMEDIM ALLAH HEPİMZE SAĞLIKLI Bİ ŞEKILDE KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASP ETSN :dua:

İçin
Herkeze merhaba Allah nasip ederse bende 6 ocakta anne olacağım.suan 7 haftalık 6+4de bebeği ve kalp atışını duyduk daha önce 3 düşüğün var kalp atışlarını hiç duymadık ve 10 haftalarında kürtaj oldum bu yüzden korkuyorum dr.da hikayem kötü diye her hafta çağırıyo buda strese sokuyo insallah rabbim bu sefer yüzüme güler herşey yolunda gider isteyen herkeze nasip eder
içinizi rahat tutun inş sağlıkla doğar....benimde bir düştüğüm var..aynı şeyleri yaşamak korkutuyor ama olumlu düşünelim olumlu olsun

Yerleşme hala devam ediyor. Bebek dokuz ay yaşayacağı yerini hazırlıyor ama için rahat değilse doktorunla bir görüşebilirsin
Konuştum doktorumla kırmızı ya dönmedikçe korkma dedi progestan kullanıyordum dozunu arttırdı 10 gün sonra randevum var o zamana kadar yatiyosun dedi canım rahatladım yine biraz olsa

Konuştum doktorumla kırmızı ya dönmedikçe korkma dedi progestan kullanıyordum dozunu arttırdı 10 gün sonra randevum var o zamana kadar yatiyosun dedi canım rahatladım yine biraz olsa
Korkma bendede oldu ilk başta koyu sarı sonra kahve rengi oldu arada damar gibi yapılar geldi yavruağzı doku parçaları bile geldi doktora gittiğimde bebişimin kalp atısını duyduk bu tarz akıntıların olabileceği bu haftalarda normal olduğunu söyledi 3 gündür tamamen bitti 5bucuk 6.hafta arası yaşadım lekelenmeleri progesteron al bol bol uzan su iç ben nezaman cok ayakta kalsam yorulsam o zamanlar oldu lekelenmelerim

Canım karbonhidrat ve tuzdan uzak dur bence. Ben o kadar çok severim ki tuzu ben bile yok denecek kadar azalttım. Mesela az bişe yumurtaya döküyorum midem bulanmasın die. Fırından Ekmek yemiyorum , tahıllı çavdarlı ekmek yiyorum. Tuz ve karbonhidrat şişiriyor ve tansiyon düşüklüğü yapıyor. İleri dönemlerde mide de ekşime de yapıyormuş.
Zaten tuz cok tuketmiyorum da ekmegi xe azalttim. Yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor

GUNAYDIN TAZE HAMILE ANNELER BEN ERKEN KALKTIM İŞE GELDIM YINE 1 BUCUGA KADAR ÇALISICAM DUN AKSAM COK UYUYAMADIM AŞIRI Bİ ÖKSÜRÜK VARDI BUGUN 5+2 OLDUK PAZARTESİ KONTROL VAR SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM

Canım kendi işin mi? Bugün resmi tatil değil mi neden işe gittin?

Kızlar benimde boğazım ağrıyor. Tek taraflı. Nane limon, limonlu çay, zencefilli çay,meyve filan geçirmeye çalışıyorum. Tavsiyeleriniz var mı kızlar?

Bugün 6+4 doktora gittim yine. 5+2’de görünmüştü kese karından. Dr. 15 gün sonra gel demişti ama ben dayanamadım dün başka bi doktora gittim karından baktı kalp atışı göremedi. Bugün keseyi gören doktora gittim daha erken niye geldin dedi karından duymadı vajinal istedim duyduk çok şükür.:KK54: Bi yandan da vicdan azabı çekiyorum hem sık ultrasona maruz bıraktığım için hem bu kadar küçükken kalbini dinleyip yorduğum için. Bi de doktor ultrasona göre 6+2 dedi. Gelişimi geride mi? Ne zaman bir oh çekip rahatlarım acaba? o_O

Canım bi sıkıntı varmıydı sende kalbin durmasına ne sebep oluyormuş öğrendin mi

Korkma bendede oldu ilk başta koyu sarı sonra kahve rengi oldu arada damar gibi yapılar geldi yavruağzı doku parçaları bile geldi doktora gittiğimde bebişimin kalp atısını duyduk bu tarz akıntıların olabileceği bu haftalarda normal olduğunu söyledi 3 gündür tamamen bitti 5bucuk 6.hafta arası yaşadım lekelenmeleri progesteron al bol bol uzan su iç ben nezaman cok ayakta kalsam yorulsam o zamanlar oldu lekelenmelerim
Teşekkür ederim canım uzanıyorum dünden beri eşim süpürdü evi felan hiç birseye kalkmamaya calisiyorum evet ayakta durdukca geliyor doktorumda dedi korkulacak birsey yokmus rengi acik olmadikca

Canım 6+4 de bebeği ve kalp atışlarını duyduk yazmışsınya karnından mı yoksa vajinal ultrasonlamı görüp duydunuz????

Bugün 6+4 doktora gittim yine. 5+2’de görünmüştü kese karından. Dr. 15 gün sonra gel demişti ama ben dayanamadım dün başka bi doktora gittim karından baktı kalp atışı göremedi. Bugün keseyi gören doktora gittim daha erken niye geldin dedi karından duymadı vajinal istedim duyduk çok şükür.:KK54: Bi yandan da vicdan azabı çekiyorum hem sık ultrasona maruz bıraktığım için hem bu kadar küçükken kalbini dinleyip yorduğum için. Bi de doktor ultrasona göre 6+2 dedi. Gelişimi geride mi? Ne zaman bir oh çekip rahatlarım acaba? o_O
Gozun aydin canım insallah saglikla kucagina alirsin. Gunu geriden diye takılma zaten suan cok minikler usg olcumunde mm iler ölculuyorlar doktorun eli titrese farkli ölçer ilerki haftalarda fark 2 haftadan fazla olmaya baslarsa o zaman problem oluyor suan icin bi sıkıntı yok benim kizim hep geriden geliyordu usg ye göre en az 5-6 gündü ama 38+2 de 50 cm 3150 gram doğdu yani hicte geri değilmiş. Bu arada bende 6+4 te gideceğim kalp icin gozukmeyebilir demek karindan

Gozun aydin canım insallah saglikla kucagina alirsin. Gunu geriden diye takılma zaten suan cok minikler usg olcumunde mm iler ölculuyorlar doktorun eli titrese farkli ölçer ilerki haftalarda fark 2 haftadan fazla olmaya baslarsa o zaman problem oluyor suan icin bi sıkıntı yok benim kizim hep geriden geliyordu usg ye göre en az 5-6 gündü ama 38+2 de 50 cm 3150 gram doğdu yani hicte geri değilmiş. Bu arada bende 6+4 te gideceğim kalp icin gozukmeyebilir demek karindan

Canım ben hiç sıkışık değildim. Doktor mesane dolu olsa belki görebilirdik dedi. Sen sıkışık git görünür inşallah.

Kızlar ben de dün 6+2de bebeği gördüm. Kalp atışını da duydum.
Kalbi ekranda yanıp sönüyordu resmen..
Video ya aldık o anı. Unutmayın siz de alın. İlerde güzel hatıralar olacak bunlar...

Bende bugün dr kontrolüne gittim çok şükür kalp atışını gördüm mercimegimin 0.35 cm :)))

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah kızlar

Sukurler olsun bebisimi gorduk kalp atisini da duyduk ❤ 7+3 cikti ultrasonda. Sat a gore tam 7 aslinda.1.14 cm mercimegim :) Darisi basiniza ins.

Kalp atışını duyan tüm anne adaylarına ve bebislere maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Darısı başımıza

X