2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canim.benim ilkimde tup bebekti dogum yaptim.kizama sukur.buda Rabbimin hediyesi kendiliginden oldu.tup bebekte benide ilk kontrole iki hafta sonra cagirmislardi kese ve bebek birlikte gorunmustu Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Benimde 7 yaşında bir kızım var tüp bebek tedavisiyle kavuştuğum.. şimdide sürpriz yumurtam hamdolsun

Arkadaslar benim sol kasigimda gün icerisinde böyle ince ince sızı oluyor sizde de oluyor mu? Sızı yoksa bile orada bir hassasiyet var hissediyorum yani sagda boyle bir sıkıntı yok...30 mayistan sonra kalp atisi için gidecegim ama fazla pimpirikliyim galiba imkan olsa eve usg cihazı alıp her gün bakacagim o derece:KK70:

Çok normal canım bunlar .. bebiş içerde kendine ev inşaa ediyor kolay mı

Kızlar akşam imom ( folikasit omega3) kapsülü içmeyi unutmuşum. Sabah işe giderken attım ağzıma az bişe de su içtim. 45 dk sonra mide bulantısıyla başladı o geçti kramplar başladı 4 saattir mahvoldum daha yeni yeni azaldı. Sakın benim yaptığım gibi yapmayın. Sabah uyku sersemi boşluğuma geldi :KK43:

Aç karnına aldığın için olmuştur tüh çok üzüldüm şimdi nasılsın

selam kızlar benim gebeliğim kimyasal çıktı bugün adet kanamam tamamen başladı değer düşmeye başladı ocak annesi olamayacağım maalesef RABBİM sizin bebeklerinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin banada bol dua edin olurmu tekrardan hamile kalayım hepiniz sağlıcakla kalın

Hayırlı olsun canım Allah’ın yazdığına söyleyecek sözümüz yok inşallah en zamanda aynı heyecanla sağlıkla gönderir kuzunu büyük allahım

BENİM OĞLUMDA 02 KASIM DOĞUMLU SENİNLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM AĞIRLIĞIMIZ YAZA GELMİŞTİ OĞLUŞLARDA
Mrb arkadaşlar 31 yasindayim benimde sat 18 Nisan dogum 24 ocak görünüyor 3.gebeligim adete 3 gun kala testte pozitif cikti 2 gun kala kanda beta 16.16 cikti saglik ocagindaki dr ve ebe normal dediler bana cok dusuk geldi p.tesi bi daha gidicem bakalim Allah hepimize saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin

Hayırlısı olsun inşallah

Ay ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi

Bütün bebişlerimize maşallah ❤️❤️
Biz de bugün kesin olarak keseyi gördük gayet iyi durumda maşallah.. tsh hormonu birazcık yüksek çıktı ilacı artırdık onun dışında çok şükür hiçbir sıkıntımız yok.. yolc ve kalp atışı içim 2 hafta sonraya çağırdı.. iki hafta nasıl geçer bilmiyorum tabi

Herkeze merhaba Allah nasip ederse bende 6 ocakta anne olacağım.suan 7 haftalık 6+4de bebeği ve kalp atışını duyduk daha önce 3 düşüğün var kalp atışlarını hiç duymadık ve 10 haftalarında kürtaj oldum bu yüzden korkuyorum dr.da hikayem kötü diye her hafta çağırıyo buda strese sokuyo insallah rabbim bu sefer yüzüme güler herşey yolunda gider isteyen herkeze nasip eder

X