2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayyy cokkk mutlu oldum allah gönlüne göre verdi
Ben de çok mutlu oldum canım ya seninle günlerimiz aynı biliyo musun :) bak testin kuruduktan sonraki halini ekledim. Sağlıkla geçirelim inşallah hamileliklerimizi :)

Eklentiler

• 20180502_101435-1.jpg
    20180502_101435-1.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum Allah sağlıkla bebiklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin:dua:
Bende hamile olduğumu erkenden öğrendim ancak daha Bata 4 gün var:110:
Olana kadar olsun diye bekliyoruz şimdi de sağlıklımidir, kimyasal midir dış gebelik mi dir diye düşünmekten kendimi alamiyorum:bicak:
Doktora gittiğimde beni daha çok panikletiyorar, birşey söylediklerinde aklıma takılıyor bu sebeple erkenden kontrole gitmeyeyimm diyorum, sizce kaçıncı hafta da gidilmeli ilk kontörle?

Ben de çok mutlu oldum canım ya seninle günlerimiz aynı biliyo musun :) bak testin kuruduktan sonraki halini ekledim. Sağlıkla geçirelim inşallah hamileliklerimizi :)
Baya baya belirgin bence hemen kan ver ben yarın kontrole gidicem daha erken ama daha önce düşüklerin olduğu için tedbirli olmam lazım inşallah hepimiz beraber doğuma kadar ilerleriz

Baya baya belirgin bence hemen kan ver ben yarın kontrole gidicem daha erken ama daha önce düşüklerin olduğu için tedbirli olmam lazım inşallah hepimiz beraber doğuma kadar ilerleriz
Amiinn canım inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder sağ salim kucağımıza alırız..

Adet olacakmis gibi kasik agrilarim oluyor bazen. Normal oldugunu bilsem de endise ediyorum bazen. Bir de kasikta segirme yasıyorum uzandigimda. Aci vermiyor ama segirme garip bir his. Henuz 4+5 iz. Cuma gunu doktora soracagim bakalim ne diyecek.
Bendede arada kasıkta batma oluyo bide bel ağrısı oluyor normal bunlar ama endişelenmemek elde değil ama biz iyi düşünelim iyi olsun

Arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum Allah sağlıkla bebiklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin:dua:
Bende hamile olduğumu erkenden öğrendim ancak daha Bata 4 gün var:110:
Olana kadar olsun diye bekliyoruz şimdi de sağlıklımidir, kimyasal midir dış gebelik mi dir diye düşünmekten kendimi alamiyorum:bicak:
Doktora gittiğimde beni daha çok panikletiyorar, birşey söylediklerinde aklıma takılıyor bu sebeple erkenden kontrole gitmeyeyimm diyorum, sizce kaçıncı hafta da gidilmeli ilk kontörle?
5.hafta ideal aslında ama bence tedbirli ol kan testi yaptır iki günde bir değer ikiye katlıyormu diye en azından kimyasal veya dış gebelik şüphesinden kurtulursun hayırlı olsun bu arada allah tamamına erdirsin

Ben de burada olmayı çok istiyorum bat 12 Mayıs beklemek o kadar zor geliyor ki... şimdilik sizleri uzaktan takip ediyorum hamile olan arkadaşlar sağlıkla kavuşurlar inşallah bebişlerine. Ben de inşallah hayırlıysa ocak annesi olayım

Ya kızlar lütfen olumsuz dusunmeyinnn hem kendinizi hem bizleri stres e koyuyorsunuz. Allah korusun neden olumsuz a odaklaniyorsunuz ki?

Ya kızlar lütfen olumsuz dusunmeyinnn hem kendinizi hem bizleri stres e koyuyorsunuz. Allah korusun neden olumsuz a odaklaniyorsunuz ki?
Canım derdim kimseyi olumsuz etkilemek değil aksine moral olmaya çalışıyorum bu karamsarlığın sebebi cok fazla kaybımız olması ama pozitif olalım doğru söylüyorsun:KK49:

Ben de burada olmayı çok istiyorum bat 12 Mayıs beklemek o kadar zor geliyor ki... şimdilik sizleri uzaktan takip ediyorum hamile olan arkadaşlar sağlıkla kavuşurlar inşallah bebişlerine. Ben de inşallah hayırlıysa ocak annesi olayım
Yaaa kuzumm allah sanada nasip etsin inşallah sende güzel haberler alır bizlerle paylaşırsın beraber büyültürüz göbüşleri

Bende aile hekimliğine tekrar kan verdim kızlar yarın öğleden sonra çıkacakmış bakalım hayırlısı
Yeni hamisler varmış çok mutlu oldum Rabbim herkesin hamileliğini sağlıkla sihhatle ilerletsin inşallah

Allah yasatmasin ama kaybi olan cok iyi anlar bu endiseleri. Ben ilk bebegimi 12.haftada tum riskler azaldi derken kaybettim. O yuzden ister istemez endiseliyim ama bir kayip yasadim diye hir daha yasayacak degilim bunu biliyorum. Bu bebegime gereksiz endise yukleyerek hamileligimi zehir etmek istemiyorum. Allahin izniyle iyi olacak her şey. Benzer durumda olanlar birbirimize destek olursak her sey daha kolay olur.

Bendede arada kasıkta batma oluyo bide bel ağrısı oluyor normal bunlar ama endişelenmemek elde değil ama biz iyi düşünelim iyi olsun
Bel agrisi var bende de. Neyse ki agrilarim uzun sureli degil ve tek yerde değil. Son 2 kan olcumumde de beta hcg 2ye katlandi o yuzden umutluyum.allahin izniyle her sey guzel olacak.

Allah yasatmasin ama kaybi olan cok iyi anlar bu endiseleri. Ben ilk bebegimi 12.haftada tum riskler azaldi derken kaybettim. O yuzden ister istemez endiseliyim ama bir kayip yasadim diye hir daha yasayacak degilim bunu biliyorum. Bu bebegime gereksiz endise yukleyerek hamileligimi zehir etmek istemiyorum. Allahin izniyle iyi olacak her şey. Benzer durumda olanlar birbirimize destek olursak her sey daha kolay olur.
Canım işte bende diyorum ki stres E girmenin anlamı yok her gebelikte bu risk var ama biz bunu düşünerek sağlıklı bi gebelik yasayamayiz

. Herkese sağlıklı gebelikler diledim bir önceki msjimda da. Ben sadece kendi korkumdan bahsettim. Sizin mutluluğunuz daim olsun isterim kimsenin mutluluğuna gölge düşürmek gibi bir derdim yok.

Canım derdim kimseyi olumsuz etkilemek değil aksine moral olmaya çalışıyorum bu karamsarlığın sebebi cok fazla kaybımız olması ama pozitif olalım doğru söylüyorsun:KK49:
İkinizide o kadar iyi anlıyorum ki yasadığınız tecrübeleri baskasıda yasamasın istiyorsunuz bu nedenle bilgilendiriyorsunuz. Üstüne yanlış anlaşılıyorsunuz. Allah tekrarını yasatmasın canlar sizinle beraber bana da yasatmasın. Gebe olanlara da çokl kolay ve sağlıklı gebelik geçirmelerini dilerim.

valla ben kese ve kalp atışından sonra yakın çevreye söyleyecegim ailelerimize.
3 aya kadar diğer akrabalara söylemeyi düşünmüyorum.
Aynen canım mantiklisi bu. Bende kalp atışından sonra ailelere söylerim gerisi zaten yavaş yavaş duyr. Peki bi sürpriz falan düşünüyor musun :)

X