2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
. Herkese sağlıklı gebelikler diledim bir önceki msjimda da. Ben sadece kendi korkumdan bahsettim. Sizin mutluluğunuz daim olsun isterim kimsenin mutluluğuna gölge düşürmek gibi bir derdim yok.

. Herkese sağlıklı gebelikler diledim bir önceki msjimda da. Ben sadece kendi korkumdan bahsettim. Sizin mutluluğunuz daim olsun isterim kimsenin mutluluğuna gölge düşürmek gibi bir derdim yok.
Onceki mesajdaki yazinizi sonradan gordum dedigim gibi korkularinzi anliyorum ben de korkuyorum ama bu korkuyu bu kadar dile getrmek bu kadar hayatini karartmak dogru degil Allah korusun dogdgunda da bin bir turlu risk var imtihan dunyasi iste basimiza ne gelecek bilemeyiz onun icin elimizden gelen bugunler icin mutlu olup dua etmek ve kendimizi de bbegimizi de mumkun mertebe korumak...

Hamişler adet tarihiniz geçmeden herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Asiri yorgunluk ve goguslerde siskinlik yasadim ben. Bata bir hafta kala başladı bunlar. Şu hamilelik belirtileri gerçekten çok ilginç cunku ilk hamileligimde hicbir belirti yasamamistim o yuzden aslnda hic dinlemedim vucudumu. Ama anlasilmayacak gibi değildi. Hatta yalanci hamilelik belirtileri yasiyorum gibi gelmisti ama cok sukur hamileymisim.

Evet canım ya durdukça koyulaştı çizgi resmen hissetmişim. Bir de benim ateşim 37 lerde seyredince az çok tahmin etmiştim. İşe geldim şimdi tahlil için nereye gitsem bilemedim.

Evet canım ya durdukça koyulaştı çizgi resmen hissetmişim. Bir de benim ateşim 37 lerde seyredince az çok tahmin etmiştim. İşe geldim şimdi tahlil için nereye gitsem bilemedim.
Ayyy cokkk mutlu oldum allah gönlüne göre verdi

Yok canım yaniltmaz gayet net cikms hadi gözün aydinn
Inşallah canım kan verdim sağlık ocağında yarın öğlen çıkacakmış inşallah oda pozitif olur da rahatlarım gerçi daha keseydi kalp atışıydı şu da geçseydi rahatliycam diycem ama olsun şükür bunada

Adet olacakmis gibi kasik agrilarim oluyor bazen. Normal oldugunu bilsem de endise ediyorum bazen. Bir de kasikta segirme yasıyorum uzandigimda. Aci vermiyor ama segirme garip bir his. Henuz 4+5 iz. Cuma gunu doktora soracagim bakalim ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…