- 27 Aralık 2016
- 4.638
- 6.156
. Herkese sağlıklı gebelikler diledim bir önceki msjimda da. Ben sadece kendi korkumdan bahsettim. Sizin mutluluğunuz daim olsun isterim kimsenin mutluluğuna gölge düşürmek gibi bir derdim yok.Ben de farkindayim risklerin ve ilk gebeliklerin cogunun kimyasalla sonuclandiginn bu yuzden ogrendigimden beri dua ediyorum nasip et Allahim diye...ama ben yine de cok mutluyum o bebegin alacak nefesi yasayacak gunu varsa ne olursa olsun yasayacak ama Allah korusun oyle birsey olursa da uzullurum ama nasibi yokmus der yine dua ederim ama bunlarin hic biri benim simdiki mutlulugumu alamaz kotu dusunce kotu olaylari cagirir her zaman umutlu olmali ve dua etmeliyiz...acikcasi benim mutluluk mesajimin altina bu denli karamsar seyler yazmaniz hic hos degil...kaybinuz olmus Allah sabir versin insallah bir daha kayup yasamazsiniz ama etrafa kotu enerji yaymayin bence kendinize de zarar veriyorsunuz
Benim bat bugündü ama gelen giden yok yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum bakalımBen daha test yapmadım canım bat 9 mayıs benim. Gecikmeden çok test yapmak istemiyorum ama bakalım dayanabilecek miyimsenin ne zaman bat ?
Onceki mesajdaki yazinizi sonradan gordum dedigim gibi korkularinzi anliyorum ben de korkuyorum ama bu korkuyu bu kadar dile getrmek bu kadar hayatini karartmak dogru degil Allah korusun dogdgunda da bin bir turlu risk var imtihan dunyasi iste basimiza ne gelecek bilemeyiz onun icin elimizden gelen bugunler icin mutlu olup dua etmek ve kendimizi de bbegimizi de mumkun mertebe korumak.... Herkese sağlıklı gebelikler diledim bir önceki msjimda da. Ben sadece kendi korkumdan bahsettim. Sizin mutluluğunuz daim olsun isterim kimsenin mutluluğuna gölge düşürmek gibi bir derdim yok.
Asiri yorgunluk ve goguslerde siskinlik yasadim ben. Bata bir hafta kala başladı bunlar. Şu hamilelik belirtileri gerçekten çok ilginç cunku ilk hamileligimde hicbir belirti yasamamistim o yuzden aslnda hic dinlemedim vucudumu. Ama anlasilmayacak gibi değildi. Hatta yalanci hamilelik belirtileri yasiyorum gibi gelmisti ama cok sukur hamileymisim.Hamişler adet tarihiniz geçmeden herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Kızlar sabah kalkar kalkmaz test yaptım ve anında pozitif oldu çok şaşkın ve mutluyum. Şimdi napsam bugün kan testi mi yaptırsam?[/QUOTE
Ayyyyy cok nett bak hislerin doğruymuş hayırlı olsun sağlıkla al kucagına kan ver
Bekledikçe bu hali aldı kana baktiriyorum simdi inşallah yanılmıyorumdur 2 kimyasal gebeliğim var cunkuAllahım heyecandan kalbim duracakbata 3 gün kala hissettim ama hep
Ayyy cokkk mutlu oldum allah gönlüne göre verdiEvet canım ya durdukça koyulaştı çizgi resmen hissetmişim. Bir de benim ateşim 37 lerde seyredince az çok tahmin etmiştim. İşe geldim şimdi tahlil için nereye gitsem bilemedim.
Canım hayırlı olsun bu test baya baya pozitif sonuçlarını bekliyoruzBekledikçe bu hali aldı kana baktiriyorum simdi inşallah yanılmıyorumdur 2 kimyasal gebeliğim var cunku
Bence bekle canm cuma tekrar test yap koyulasmasina bakKızlar sabah kalkar kalkmaz test yaptım ve anında pozitif oldu çok şaşkın ve mutluyum. Şimdi napsam bugün kan testi mi yaptırsam?
Yok canım yaniltmaz gayet net cikms hadi gözün aydinnBekledikçe bu hali aldı kana baktiriyorum simdi inşallah yanılmıyorumdur 2 kimyasal gebeliğim var cunku
Bu damlattığım anda oluşan hali durdukça koyulaştı bata üç gün kala da yapmıştım o çok silik çıkmıştı üç gün içinde bayaa bi koyulaştı yani kimyasal olmaz heralde di mi yaBence bekle canm cuma tekrar test yap koyulasmasina bak
Inşallah canım kan verdim sağlık ocağında yarın öğlen çıkacakmış inşallah oda pozitif olur da rahatlarım gerçi daha keseydi kalp atışıydı şu da geçseydi rahatliycam diycem ama olsun şükür bunadaYok canım yaniltmaz gayet net cikms hadi gözün aydinn
Inşallah yarın kandada pozitif olan sonucu yazarım buraya şükürler olsun AllahımCanım hayırlı olsun bu test baya baya pozitif sonuçlarını bekliyoruz
YOook canmmmm allah korusun dusunme öyleBu damlattığım anda oluşan hali durdukça koyulaştı bata üç gün kala da yapmıştım o çok silik çıkmıştı üç gün içinde bayaa bi koyulaştı yani kimyasal olmaz heralde di mi ya
Olur canm hic.merak etmeeInşallah canım kan verdim sağlık ocağında yarın öğlen çıkacakmış inşallah oda pozitif olur da rahatlarım gerçi daha keseydi kalp atışıydı şu da geçseydi rahatliycam diycem ama olsun şükür bunada