Yanlis kisiye alinti yapmisim @Zeynep6302 sorum sanaydi :)Canim bagisiklik icin hangi testi yaptirdin..yani nasil bu sonuca vardin...bide soyleyebilirsen gecirdigin rahatsizlik neydi..bende benzer durumdayimda
Ben aldim ama daha icmeye baslamadim iciyim artik baya gec kaldimben tok içiyorum
Kizlar soze birsey sormam lazim gogusleriniz cok agriyormu benim agrilarim azaldi aman aman bir agrim yok normal mi acaba
Oh oh nasil sevindim benimde azaldi cok hafif agrilarim var dedim ne oluyoBenim sadece uçlarda hassasiyet var dokununca o kadar.
Bide yarim saatte bir acikiyorum davul gibi olcam bu gidisleBenim sadece uçlarda hassasiyet var dokununca o kadar.
Bide yarim saatte bir acikiyorum davul gibi olcam bu gidisle
Valla dana gibi olcam devamli yiyorum bir tek meyve suyu mide mi rahatsiz ediyor onun disinda bi problem yokKarbonhidrat, şeker harici istediğini ye kuzum :))
Benim de bazen hissetmiyorum ama genelde çok hassas dokunamiyormKizlar soze birsey sormam lazim gogusleriniz cok agriyormu benim agrilarim azaldi aman aman bir agrim yok normal mi acaba
Tok canm her akşam yatmadan onceBide folik asiti ac mi aliyorsunuz tok mu
Evet insan erken erken acıkıyor ama bende yemekten sonra hafif bi bulantı geciriyormBide yarim saatte bir acikiyorum davul gibi olcam bu gidisle
çok zayıfsın ye sen birşey olmaz ben oğluma 68 kg ile gebe kaldım 95 kg ile doğum yaptımValla dana gibi olcam devamli yiyorum bir tek meyve suyu mide mi rahatsiz ediyor onun disinda bi problem yok
ben dün yemekten sonra ilk kez istifra ettimEvet insan erken erken acıkıyor ama bende yemekten sonra hafif bi bulantı geciriyorm
Canm ben çıkarmamak için çok çabalıyorum çünkü 2 defa olursa devamı gelir artkben dün yemekten sonra ilk kez istifra ettim
Bide folik asiti ac mi aliyorsunuz tok mu
limonu neden içiyorsun canım benim böyle bir durumum olmadıKızlar günaydın ben akşam yatmadan önce imom içerim tok karnına. Dün içmeyi unutunca aç karnına içtim. Şuan midemde bulantı karnımda kasılmalar var imomdan olabilir mi? Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu
İmom canım folikasir ve omega3 var içinde hap şeklindelimonu neden içiyorsun canım benim böyle bir durumum olmadı
bende haa imomu limon okumuşumİmom canım folikasir ve omega3 var içinde hap şeklinde
bende haa imomu limon okumuşum
Bende yeni yeni olmaya basladi onun disinda yok en cok bni meyvesuyu rahatsiz ediyorEvet insan erken erken acıkıyor ama bende yemekten sonra hafif bi bulantı geciriyorm