- 27 Temmuz 2017
- 894
- 981
AMin canim allah gonlune gore versinkızlar merhaba Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım inşallah. iştahsızlık ve uykusuzluk hat safhadahaftada 1-1,5 kilo veriyorum, kokulara tahammül edemiyorum. doktor bişey olmaz dedi. geceleri sancım oluyor haliyle uyuyamıyorum. endometriyozis kistlerim var sivilce sorunum oldu saçlarım dökülüyor, ağız yarası var diş siyahlaması var ( (hergün fırçalarım dişlerimi)var oğlu var rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip eylesin burdaki herkesin evladına sağlık sıhhat versin
kızlar merhaba Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım inşallah. iştahsızlık ve uykusuzluk hat safhadahaftada 1-1,5 kilo veriyorum, kokulara tahammül edemiyorum. doktor bişey olmaz dedi. geceleri sancım oluyor haliyle uyuyamıyorum. endometriyozis kistlerim var sivilce sorunum oldu saçlarım dökülüyor, ağız yarası var diş siyahlaması var ( (hergün fırçalarım dişlerimi)var oğlu var rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip eylesin burdaki herkesin evladına sağlık sıhhat versin
canım parası verilse bile sonradan tutmak zorundayız. Ömür boyu süren bi hastalık varsa ücreti verilir ve tutulmaz, ama hamilelikte geçerli deil
evet canım. Aynen öyle, tutmak zorundayız
canım ben ilk gebelikte kına yaktım, içine mor soğan kekik çay ceviz felan koydum, Harika bi renk çıktı ortaya
çok geçmiş olsun canım allah korusunGÜNAYDIN KIZLAR SABAH DEPREM OLDU BIZIM BURDA AMASYADAYIM EV İYİ SALLANDI COK UZUN SURMEDI AMA HEMEN DIŞARI ÇIKTIK
Cok gecmis olsun canim aman kendinize dikkat edin paniklemeyin tansiyonuna falan dikkat etGÜNAYDIN KIZLAR SABAH DEPREM OLDU BIZIM BURDA AMASYADAYIM EV İYİ SALLANDI COK UZUN SURMEDI AMA HEMEN DIŞARI ÇIKTIK
GÜNAYDIN KIZLAR SABAH DEPREM OLDU BIZIM BURDA AMASYADAYIM EV İYİ SALLANDI COK UZUN SURMEDI AMA HEMEN DIŞARI ÇIKTIK
çok geçmiş olsun canım allah korusun
Cok gecmis olsun canim aman kendinize dikkat edin paniklemeyin tansiyonuna falan dikkat et
Geçmiş olsun canımm Allah beterinden korusun..
Kizlar soze birsey sormam lazim gogusleriniz cok agriyormu benim agrilarim azaldi aman aman bir agrim yok normal mi acaba
Aman sakin sakin ol tansiyon cok onemli benim hergun tansiyonumu olcmem gerekiyor dikkat et kendine cnm bnmsagolun kızlar cok kortkum ıyıyım sadece elim ayağım boşaldı korktum
Benim de oyle ama aman aman bi agri kalmadi uzerine yatamiyorum bidebenım yanlarında dokundugum zaman acıma hıssı devam edıyo
bende ara ara hassayet oluyor devamlı bir ağrı yokKizlar soze birsey sormam lazim gogusleriniz cok agriyormu benim agrilarim azaldi aman aman bir agrim yok normal mi acaba
benım yanlarında dokundugum zaman acıma hıssı devam edıyo
Canim bagisiklik icin hangi testi yaptirdin..yani nasil bu sonuca vardin...bide soyleyebilirsen gecirdigin rahatsizlik neydi..bende benzer durumdayimdaBenim doktorum innova marka bir boya söyledi,boyatabilirsin dedi , doğal organik boyalarla, gerçi kimyasal oldu ama hamile olsam boyatirim yani,market boyaları amonyakli onlardan uzak durmak lazim
Oh iyi bnm de oyle acaba dedim bi anormallik mi var bndebende ara ara hassayet oluyor devamlı bir ağrı yok
ben tok içiyorumBide folik asiti ac mi aliyorsunuz tok mu