2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir düşük olunca insan hamile miyim diye sevinmenin yanında bir korkuda yaşamaya başlıyor. Sevinmek bile erken gibi geliyor ya kaybedersem gene diye. Hayırlısı ise olsun diyorum. Bakalım adete 4 gun kaldi

Bir düşük olunca insan hamile miyim diye sevinmenin yanında bir korkuda yaşamaya başlıyor. Sevinmek bile erken gibi geliyor ya kaybedersem gene diye. Hayırlısı ise olsun diyorum. Bakalım adete 4 gun kaldi
Bilmezmişim ben şuan hamileyim diyip sevinmek yerine ya düşük olursa diye üzülüyorum allah tekrarını yaşatmasın

Ben de farkindayim risklerin ve ilk gebeliklerin cogunun kimyasalla sonuclandiginn bu yuzden ogrendigimden beri dua ediyorum nasip et Allahim diye...ama ben yine de cok mutluyum o bebegin alacak nefesi yasayacak gunu varsa ne olursa olsun yasayacak ama Allah korusun oyle birsey olursa da uzullurum ama nasibi yokmus der yine dua ederim ama bunlarin hic biri benim simdiki mutlulugumu alamaz kotu dusunce kotu olaylari cagirir her zaman umutlu olmali ve dua etmeliyiz...acikcasi benim mutluluk mesajimin altina bu denli karamsar seyler yazmaniz hic hos degil...kaybinuz olmus Allah sabir versin insallah bir daha kayup yasamazsiniz ama etrafa kotu enerji yaymayin bence kendinize de zarar veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…