- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
Hemen hemen aynı besleniyoruz canmm:) ama ben ekmek çok seviyorum ve çok tuketiyorummValla ben abur cubur delisiydim şekerden tiksindim ekmeği bıraktım sabahları yumurta ceviz peynir ve domates yemeye özen gösteriyorum folik asit alıyorum başkada yemekte allah ne verdiyse diyorum :)
Normal yeme hayatıma devam ediyorum ben birde folik asit alıyorunKızlar gün içerisinde özellikle tükettiğiniz yiyecekler nelerr
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar ben de takvıme göre 7ocak annesi olacağım nasipse:) henüz adete 2gun kala yani dün HCG 65.40 çıktı cok ıyı bıdegermıs 2gun kala. Ben erken test ile 23 nisanda öğrendim çook silik çizgiydı emın olamadım cuma günü tekrarladığımda çok net bişekilde pozitifi gördüm idrar testleriyle de takip edıyorum artışı. dün de kanda gördüm çok şükür:)
Kaç gün önce yaptığında silik çıkmıştı peki? Bir de kan ddeğerin kaç çıkmıştı?Kan testi yaptırırsan cıkar bende silik bir testle öğrenmiştim
İnşallah canım inşallah. Sen test falan yaptın mı bat ne zaman?Ben de ağustos annelerindeydim aynen görünce işaret mi acaba diye düşündüm :)) toplaşmışız burda tekrar ne güzel inşallah hepimizin yüzü güler bu ay
Adetten 1-2 sonra yaptım ben evdeki testi şu 7 gün önceden haber verenlerde silik çıktı ertesi sabah kan testi 52 çıktı benimki gec döllenme sanırım çünkü en son adet tarihim 29 martKaç gün önce yaptığında silik çıkmıştı peki? Bir de kan ddeğerin kaç çıkmıştı?
Anladım canım benim de bat bugün bakalım gelen giden olmazsa yarın ilk idarla tekrar test yapmayı planlıyorum. Göğüslerim çok hassas bi de ateşim 37lerde bi önceki hamileliğimde de öyleydi o yüzden bi umut var içimde.Adetten 1-2 sonra yaptım ben evdeki testi şu 7 gün önceden haber verenlerde silik çıktı ertesi sabah kan testi 52 çıktı benimki gec döllenme sanırım çünkü en son adet tarihim 29 mart
Iyi yapmissiin canım dikkatli olmakta fayda var bende günlük yürüyüş yapiyormNormal yeme hayatıma devam ediyorum ben birde folik asit alıyorun
Bol bol su içiyorum yürüyorum pilatesi bıraktım öğrenince onun sıkıntısı var
İnşallah canım kalbini ferah tutAnladım canım benim de bat bugün bakalım gelen giden olmazsa yarın ilk idarla tekrar test yapmayı planlıyorum. Göğüslerim çok hassas bi de ateşim 37lerde bi önceki hamileliğimde de öyleydi o yüzden bi umut var içimde.
Ben ilk doğumumda 26 kilo alıp bir dev olmuştumIyi yapmissiin canım dikkatli olmakta fayda var bende günlük yürüyüş yapiyorm
Ins canm bende 52Ben ilk doğumumda 26 kilo alıp bir dev olmuştum
Aynı hataya düşmek istemiyorum su an 51 kiloyum inşllah o kadar almam
Haha oda bişeymi canım ben oğluma 50 kg ile hamile kaldım 105 kg doğuma girdim birken 2 oldum gebelik zehirlenmesi çıkmıştı bende ayaklarım 38 iken 43 olmuştu ama cok şükürki ödemdi doğumdan 3 hafta sonra eski kilomunsa altına düşmüştüm şimdi dikkat ediyorum cünki gecen sene tiroid ameliyatı oldum tiroidim alındı ve dikkat etmezsem herkes bir alıyorsa ben beş alırım ve cok zor veririm ki 65 kg ile hamile kaldım boyum 1.72 tam diyete ve spora başlamaya karar vermişken sürpriz oldu inşallah doğuma yuvarlanarak gitmemBen ilk doğumumda 26 kilo alıp bir dev olmuştum
Aynı hataya düşmek istemiyorum su an 51 kiloyum inşllah o kadar almam
Bat 28 nisandi beta da 286 cikti canim..amin insallahHayırlı olsunn sağlıkla gelsin miniklerimiz acaba bat nezamandı ve beta kaç çıktı
Yaptırmadım yarın insallah tekrar kan vercemMerhaba 19.9 ciktiktan sonra bir daha yaptirmadiniz mi ?
2.sinde daha az alınıyormuş diyorlar ama yaşayıp görecegiz :)Kızlar benim 20aylik bir oğlum var onuda emziriyorum hala nasıl olacak bilmiyorum folik asit alıyorum çok iştahlı biride değilim bende ilk gebeligimde 50yle hamie kalıp 68le doğum yapmıtım şimdi 49kiloyum
Doğrudur valla canım çocukla ilgilenmekten kendimi unutuyorum2.sinde daha az alınıyormuş diyorlar ama yaşayıp görecegiz :)
Ben daha test yapmadım canım bat 9 mayıs benim. Gecikmeden çok test yapmak istemiyorum ama bakalım dayanabilecek miyimİnşallah canım inşallah. Sen test falan yaptın mı bat ne zaman?
Canım hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım