- 12 Mart 2017
- 1.244
- 2.406
- 35
Valla bende sürekli bi iç geçmesi oldu hani acıkırsın elin ayağın birbirine dolanır ya öyle oldumHamişler adet tarihiniz geçmeden herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende sürekli bi iç geçmesi oldu hani acıkırsın elin ayağın birbirine dolanır ya öyle oldumHamişler adet tarihiniz geçmeden herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Kabızlık şişkinlik falan onlar daha sonra mı başlıyordu hiç hatırlamıyorum :))Valla bende sürekli bi iç geçmesi oldu hani acıkırsın elin ayağın birbirine dolanır ya öyle oldum
Bende bunlar olmadı şuanlık ama bat 3 mayıs benim belki ondan sonra olabilir şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye dua edin 2 katına cıkmış olsunKabızlık şişkinlik falan onlar daha sonra mı başlıyordu hiç hatırlamıyorum :))
Bir düşük olunca insan hamile miyim diye sevinmenin yanında bir korkuda yaşamaya başlıyor. Sevinmek bile erken gibi geliyor ya kaybedersem gene diye. Hayırlısı ise olsun diyorum. Bakalım adete 4 gun kaldiCanm bende de ilk kez bu ay belirti olmadi sadece yumurtlamadan 4 gun sonra faln kasimlarima sancilar girmsti adete yakin belirtilerim olmadi ve bu ay hamile kaldim onceki aylarda o kadar cok belirti bulurdum ki gorsen heray kesin hamileydim ama o belirtiler ksiye gore degisiyoŕmus iste
Inşallah canım 2 katına çıkmıştırBende bunlar olmadı şuanlık ama bat 3 mayıs benim belki ondan sonra olabilir şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye dua edin 2 katına cıkmış olsun
Bilmezmişim ben şuan hamileyim diyip sevinmek yerine ya düşük olursa diye üzülüyorum allah tekrarını yaşatmasınBir düşük olunca insan hamile miyim diye sevinmenin yanında bir korkuda yaşamaya başlıyor. Sevinmek bile erken gibi geliyor ya kaybedersem gene diye. Hayırlısı ise olsun diyorum. Bakalım adete 4 gun kaldi
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canimBende bunlar olmadı şuanlık ama bat 3 mayıs benim belki ondan sonra olabilir şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye dua edin 2 katına cıkmış olsun
Canm benim göbek deliği etrafı da ağrı vardı omun dışında baş dönmesi ve bulantı ara ara oluyorduHamişler adet tarihiniz geçmeden herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Hayırlı haberlerle bekliyoruzBende bunlar olmadı şuanlık ama bat 3 mayıs benim belki ondan sonra olabilir şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye dua edin 2 katına cıkmış olsun
Göğüslerim ağrırdı adet zamanında bu sefer ağrımadıHamişler adet tarihiniz geçmeden herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Gözünaydın canım. Sağlıklı gebelikler herkese inşallahÇıkmış sonucun 2 gün önce 134 bugün 392 olmuş cok şükür inşallah böyle ilerler
Çok iyi canm hiç tasalanma güzel olacak herseyÇıkmış sonucun 2 gün önce 134 bugün 392 olmuş cok şükür inşallah böyle ilerler
Çok iyi canm hiç tasalanma güzel olacak hersey
Ben de farkindayim risklerin ve ilk gebeliklerin cogunun kimyasalla sonuclandiginn bu yuzden ogrendigimden beri dua ediyorum nasip et Allahim diye...ama ben yine de cok mutluyum o bebegin alacak nefesi yasayacak gunu varsa ne olursa olsun yasayacak ama Allah korusun oyle birsey olursa da uzullurum ama nasibi yokmus der yine dua ederim ama bunlarin hic biri benim simdiki mutlulugumu alamaz kotu dusunce kotu olaylari cagirir her zaman umutlu olmali ve dua etmeliyiz...acikcasi benim mutluluk mesajimin altina bu denli karamsar seyler yazmaniz hic hos degil...kaybinuz olmus Allah sabir versin insallah bir daha kayup yasamazsiniz ama etrafa kotu enerji yaymayin bence kendinize de zarar veriyorsunuzBir düşük olunca insan hamile miyim diye sevinmenin yanında bir korkuda yaşamaya başlıyor. Sevinmek bile erken gibi geliyor ya kaybedersem gene diye. Hayırlısı ise olsun diyorum. Bakalım adete 4 gun kaldi
Insallahhh:)Teşekkür ederim canım darısı genişlerimizi görmeye olsun
Gözünaydın canım inşallah sağlıkla ilerlesinÇıkmış sonucun 2 gün önce 134 bugün 392 olmuş cok şükür inşallah böyle ilerler
İşte buuu! :)Çıkmış sonucun 2 gün önce 134 bugün 392 olmuş cok şükür inşallah böyle ilerler
Maşallah çok güzel :) darısı bizlere insallah tabi sonrasinda keseler ve kalp atışlarınaÇıkmış sonucun 2 gün önce 134 bugün 392 olmuş cok şükür inşallah böyle ilerler