Monurol şase verdi canım İstersen ptesi aile hekimliğinden idrar kan tahlili filan ver hem Çarşamba günü tekrar verir kıyaslarsın bi de ben yaklaşık 4 tl su içiyorum
Geçmiş olsun canim.tansiyonuna düzenli baktır ve tuzu kes canim.bas dönmem sadece ilk kalkınca oluyor o kadar.idrar yollarında enfeksiyon olmasın mide bulandın olduğu için söylüyorumKizlar bende gece uyuyamiyorum ne tarafima yatsam uyusuyor orasi. Birde bir haftadir bende mide bulantisi, bas agrisi, bas donmesi var. Gece uyandim wc ye gidecektim yerimden zor kalktim nasil basim dondu. Sizde de boyle oluyor mu ? Birde son uc gune kadar 10/6 olan tansiyonum 13 e cikmaya basladi anlamadim bana neler oluyor
En iyisi iyi bir dahiliyeye gitBende cok su iciyorum cnm ama sanirim fayda etmiyor. Cuma gunu aile hekimine gitmistim biraz once baktim sonucumun bir kismi cikmis kan degerlerimin cogu dusuk. Carsamba doktora gittigimde eger hala icme derse gidip kendim alacagim baska carem kalmadi
Canım sağlık ocağı decaviti ve Damla veriyor ama.her sağlık.ocagi decaviti vermiyor parayla Alman lazım ama damlayi iste vermek zorundalar.bende özele gidiyorum.kan değerlerim vitamin değerlerim normal bı d vitaminim 7.8 cikmisti bana doktorum vitamin takviyesi verdi senin düşük olmasına rağmen niye vermediki acaba.bisey olmaz kullanabilirsin gebelerin çoğu kullanıyor vitamin takviyesi ve d vitamini onemliDemir hapi da mi kullaniliyor ? Kizlar ben anlamadim valla bir devlet birde ozele gidiyorum ama doktor hic demir hapi, kan hapi vs den bahsetmedi. Ben hic kullanmadim kan sonuclarim da cikmis kanim, sekerim, kolestrolum ve diger degerlerim oldukca dusmus neden yazilmiyor banaKendim gibip alsam bir sorun olur mu acaba ?
Benimde d vitamini Demir Feritin kalsiyum magnezyum hepsi düşük çıktı. İlaç başlıcam hepsi için. Ama hareketleri gayet iyi. Sana doktor bişey dedi mi peki.Valla bilmiyorum canm ama hep boyle sinirda.b12 takviyesi daha yeni aldim o sinirda.Demir sınirda . d vitamini zaten düşük. birkac deger birden etki ediyordur belki diye düşünüyorum. Hareketleride azaldı gibi geliyo sanki .bazen tum gun hissetmedigim oluyor. Gerci normal diyorlar ama yirminci haftaya girecegiz
Buluruz daha ya doğuma kadar :))Herkes buldu isim ben kaldım gibi hşssediyom. Cinsiyeti de bayadır biliyoruz biz çünkü
Bizde sanırım senin gibi dicez canım ilerdeValla her sefernde daha neler duyacağız diyorum çocuk büyütmek çok zormuş çok çok zor
Araştırıyoruz canım daha karar veremedikBelis anlami kotu degil ama daha iyi anlamlı bir isim olsun bence çünkü insanın kişiliğini çok etkiliyor ben ona inanıyorum.ask meyvesi gel der gibi çağırdığını düşün.tabi bu benim fikrim sen daha iyi bilirsin
16. Haftada başladım decavit kullanıyorum canım
Demir hapi da mi kullaniliyor ? Kizlar ben anlamadim valla bir devlet birde ozele gidiyorum ama doktor hic demir hapi, kan hapi vs den bahsetmedi. Ben hic kullanmadim kan sonuclarim da cikmis kanim, sekerim, kolestrolum ve diger degerlerim oldukca dusmus neden yazilmiyor banaKendim gibip alsam bir sorun olur mu acaba ?
Buluruz daha ya doğuma kadar :))
Bizde sanırım senin gibi dicez canım ilerde
Nasıl şimdi oğlun biraz daha iyi mi
Araştırıyoruz canım daha karar veremedik
Anlamı güzel isimleri tercih ediyorum genel olarak
Mesela kulağa daha hoş güzel gelen isimler var ama anlamları güzel değil
Canm haftaya gidecegim bakalim.Ayrintiliyada daha girmedim. Herseyi de yiyoruz Allaha şükür eskisi gibi kıtlik yok ama her vitamin düşük.Bu nasil is anlamiyorum.Benimde d vitamini Demir Feritin kalsiyum magnezyum hepsi düşük çıktı. İlaç başlıcam hepsi için. Ama hareketleri gayet iyi. Sana doktor bişey dedi mi peki.
benim tek unutamadigim sey yemek yemek heraldeDemir hapına bende başlamadım tahlil de yapılmadı. Sağlık ocağı tetanoz için gittiğimde verir belki ama doktoruma sormadan kullanmam sanırım.
Avm’ye geldik, ilk kez gözüm karardı bacakların tutmadı bayılıyordum neredeyse. Yere oturmak zorunda kaldımçok erken kahvaltı yaptım bugün sonra da bişey yemedim unuttum resmen yemek yemeyi
Evet çok güzel isimler var anlamını kotu.Buluruz daha ya doğuma kadar :))
Bizde sanırım senin gibi dicez canım ilerde
Nasıl şimdi oğlun biraz daha iyi mi
Araştırıyoruz canım daha karar veremedik
Anlamı güzel isimleri tercih ediyorum genel olarak
Mesela kulağa daha hoş güzel gelen isimler var ama anlamları güzel değil
saglik ocaginda bana vermediler ya siz soylemeseniz haberim olmayacakti.d vitamini eksikligini de yeni ogrendim zatenCanım sağlık ocağı decaviti ve Damla veriyor ama.her sağlık.ocagi decaviti vermiyor parayla Alman lazım ama damlayi iste vermek zorundalar.bende özele gidiyorum.kan değerlerim vitamin değerlerim normal bı d vitaminim 7.8 cikmisti bana doktorum vitamin takviyesi verdi senin düşük olmasına rağmen niye vermediki acaba.bisey olmaz kullanabilirsin gebelerin çoğu kullanıyor vitamin takviyesi ve d vitamini onemli
Canım bende regenesis Max kullanıyorum daha önceki hamileligimde imom kullanmıştım ama regenesis Max içerik olarak komple vitamin takviyesi hatta sağlık ocağındaki ebe onu kullanıyorsan başka vitamine gerek yok dedi sende al ezcaneden bence faydasını görürsün.....canm regenesis omega galiba internetten baktim simdi.ben omega icin imom aldm onu kullaniyorum. Balik yagi d vitamini ihtiyacini gideriyor mu bide onu soracaktim?
:) aynen bende .hele şu çiş sorunu. Surekli gelmis gibi bir his oluyor,belimde tutuluyor. dun bir tane boydan kışlik elbise aldim cok hosuma gitti hamile pantolunuda almıştım.ben hep kislik odaklandim ama hic bahari dusunmemistim bak.Gerci ankarada baharda sert geciyorKızlar yavaş yavaş kıyafet almamız lazım.ben baya bir aldim.bugun biraz gezdim belim tutuluyo bi yandan sürekli cisim geliyo.ay şimdi böyleyse ilerde ne yapacam bilmiyorum.en iyisi ara ara almak.aranizda alış veriş listesi yapan var mi.bahara denk geldiği için insan ne alacaginida sasiriyor
imom u alali bir hafta oldu .O zaman onu bitirip regenesis le devam edeyim. Baska bir arkadasta demisti bu grupta. sen regenesisten daha cok memnun kaldin anladigim kadariyla?Canım bende regenesis Max kullanıyorum daha önceki hamileligimde imom kullanmıştım ama regenesis Max içerik olarak komple vitamin takviyesi hatta sağlık ocağındaki ebe onu kullanıyorsan başka vitamine gerek yok dedi sende al ezcaneden bence faydasını görürsün.....
Ne prensesime ne kendime bitane bile bişey almadım daha. Bende çok mu ağırdan alıyorum acaba çok mu rahatım neKızlar yavaş yavaş kıyafet almamız lazım.ben baya bir aldim.bugun biraz gezdim belim tutuluyo bi yandan sürekli cisim geliyo.ay şimdi böyleyse ilerde ne yapacam bilmiyorum.en iyisi ara ara almak.aranizda alış veriş listesi yapan var mi.bahara denk geldiği için insan ne alacaginida sasiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?