2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Monurol şase verdi canım İstersen ptesi aile hekimliğinden idrar kan tahlili filan ver hem Çarşamba günü tekrar verir kıyaslarsın bi de ben yaklaşık 4 tl su içiyorum

Bende cok su iciyorum cnm ama sanirim fayda etmiyor. Cuma gunu aile hekimine gitmistim biraz once baktim sonucumun bir kismi cikmis kan degerlerimin cogu dusuk. Carsamba doktora gittigimde eger hala icme derse gidip kendim alacagim baska carem kalmadi

Geçmiş olsun canim.tansiyonuna düzenli baktır ve tuzu kes canim.bas dönmem sadece ilk kalkınca oluyor o kadar.idrar yollarında enfeksiyon olmasın mide bulandın olduğu için söylüyorum

Canım sağlık ocağı decaviti ve Damla veriyor ama.her sağlık.ocagi decaviti vermiyor parayla Alman lazım ama damlayi iste vermek zorundalar.bende özele gidiyorum.kan değerlerim vitamin değerlerim normal bı d vitaminim 7.8 cikmisti bana doktorum vitamin takviyesi verdi senin düşük olmasına rağmen niye vermediki acaba.bisey olmaz kullanabilirsin gebelerin çoğu kullanıyor vitamin takviyesi ve d vitamini onemli

Benimde d vitamini Demir Feritin kalsiyum magnezyum hepsi düşük çıktı. İlaç başlıcam hepsi için. Ama hareketleri gayet iyi. Sana doktor bişey dedi mi peki.

Herkes buldu isim ben kaldım gibi hşssediyom. Cinsiyeti de bayadır biliyoruz biz çünkü
Buluruz daha ya doğuma kadar :))
Valla her sefernde daha neler duyacağız diyorum çocuk büyütmek çok zormuş çok çok zor
Bizde sanırım senin gibi dicez canım ilerde
Nasıl şimdi oğlun biraz daha iyi mi
Araştırıyoruz canım daha karar veremedik
Anlamı güzel isimleri tercih ediyorum genel olarak
Mesela kulağa daha hoş güzel gelen isimler var ama anlamları güzel değil

16. Haftada başladım decavit kullanıyorum canım

18. Haftada doktora gittiğimde bir şey demedi ben de sormadım aklıma gelmedi internette de 21. Haftada fln yazıyor doktora mesaj attım muayeneye gelince kan değerlerine bakar yazarız dedi ama gittiğim perinatolog kullanman lazım geç kalma dedi ayy ben de gyno ferro sanol aldım aile hekimi söyledi en iyisi o dedi bakalım kullanıyım artık oğlanda da onu kullanmıştım.

Grip i devam ediyor canım uykuları da düzene girer inşallah hiç kıyamıyo insan onun yerine ben hasta olsam diyorum hep

Demir hapına bende başlamadım tahlil de yapılmadı. Sağlık ocağı tetanoz için gittiğimde verir belki ama doktoruma sormadan kullanmam sanırım.
Avm’ye geldik, ilk kez gözüm karardı bacakların tutmadı bayılıyordum neredeyse. Yere oturmak zorunda kaldım çok erken kahvaltı yaptım bugün sonra da bişey yemedim unuttum resmen yemek yemeyi

Benimde d vitamini Demir Feritin kalsiyum magnezyum hepsi düşük çıktı. İlaç başlıcam hepsi için. Ama hareketleri gayet iyi. Sana doktor bişey dedi mi peki.
Canm haftaya gidecegim bakalim.Ayrintiliyada daha girmedim. Herseyi de yiyoruz Allaha şükür eskisi gibi kıtlik yok ama her vitamin düşük.Bu nasil is anlamiyorum.
Bu arada dun hareket etmedi diye baya üzülmüştüm bugun beni duydu kuzum heralde kıpır kıpır.
Sen benden 2 hafta öndesin ama daha cok hareketlenmistir seninki

benim tek unutamadigim sey yemek yemek heraldesofradan kalkarken bile aç hissediyorum .bu hisler hayatimda ilk kez oluyor :)

Evet çok güzel isimler var anlamını kotu.

saglik ocaginda bana vermediler ya siz soylemeseniz haberim olmayacakti.d vitamini eksikligini de yeni ogrendim zaten

Kızlar yavaş yavaş kıyafet almamız lazım.ben baya bir aldim.bugun biraz gezdim belim tutuluyo bi yandan sürekli cisim geliyo.ay şimdi böyleyse ilerde ne yapacam bilmiyorum.en iyisi ara ara almak.aranizda alış veriş listesi yapan var mi.bahara denk geldiği için insan ne alacaginida sasiriyor

canm regenesis omega galiba internetten baktim simdi.ben omega icin imom aldm onu kullaniyorum. Balik yagi d vitamini ihtiyacini gideriyor mu bide onu soracaktim?
Canım bende regenesis Max kullanıyorum daha önceki hamileligimde imom kullanmıştım ama regenesis Max içerik olarak komple vitamin takviyesi hatta sağlık ocağındaki ebe onu kullanıyorsan başka vitamine gerek yok dedi sende al ezcaneden bence faydasını görürsün.....

:) aynen bende .hele şu çiş sorunu. Surekli gelmis gibi bir his oluyor,belimde tutuluyor. dun bir tane boydan kışlik elbise aldim cok hosuma gitti hamile pantolunuda almıştım.ben hep kislik odaklandim ama hic bahari dusunmemistim bak.Gerci ankarada baharda sert geciyor

imom u alali bir hafta oldu .O zaman onu bitirip regenesis le devam edeyim. Baska bir arkadasta demisti bu grupta. sen regenesisten daha cok memnun kaldin anladigim kadariyla?

Ne prensesime ne kendime bitane bile bişey almadım daha. Bende çok mu ağırdan alıyorum acaba çok mu rahatım ne

Arkadaslar bu bebek arabası nasil acaba. Hek fiyati fena değil hem hafif hem kibar gibi geldi bana ama kullaninz varsa yorum yaparsa sevinirim

Eklentiler

• BFB38026-9889-4F8F-A691-F0B02377C6E7.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…