• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
imom u alali bir hafta oldu .O zaman onu bitirip regenesis le devam edeyim. Baska bir arkadasta demisti bu grupta. sen regenesisten daha cok memnun kaldin anladigim kadariyla?
Evet cnm hatta ezcaneye sordum faklı ne diye oda regenesis Max tamamen vitamin takviyesi ablacim bu daha kapsamlı demişti doktorumda onu önerdi memnunum en önemlisi kabızlık olmuyor....

Grip i devam ediyor canım uykuları da düzene girer inşallah hiç kıyamıyo insan onun yerine ben hasta olsam diyorum hep :cry:
Grip etkiliyor muhtemelen canım uykusunuda
Biran önce atlatsın minik kuzu
İnsan kıyamaz canım ona gelmesin bana gelsin diyorum doğmadan ben razıyım hasta olmaya :KK200:

Kızlar hamilelikte enfeksiyon 20 ve 24.hafta aralığında artıyormuş dikkat edin kendinize

Tansiyon yükselen arkadaşlar en basiti ödemden tutun gebelik zehirlenmesine kadar ilerliyor,altta yatan sebebi öğrenip ona göre çözüm almanızı tavsiye ederim

Magnezyum değerini kullanılan ilaçlar etkiliyormuş bir yazıda denk gelmiştim

saglik ocaginda bana vermediler ya siz soylemeseniz haberim olmayacakti.d vitamini eksikligini de yeni ogrendim zaten
Maalesef bazı sağlık ocakları böyle doktorunda söylemesi lazımdı benim.doktorum bilmeme rağmen kendi söyledi sağlık ocağının verdiği damla ve decaviti kullanabilirsin diye.hatta tetenoz aşılarını da sordu ben ilkinde vurdumdum hepsini tek birtanesini vurdurmamistim oda ebe vurmadi diğer gebeligine sakla diye bu ayın 15 aşımı yaptiricam sağlık ocağındaki ebede kızdı nasıl vurmaz aşını diye her ildeki hizmet değişiyor cnm geç değil iste verirler

Kızlar selam demir hapı ne kullanıyosunuz kaçıncı hafta da başlamıştınız ?

Canım ben folik asiti bıraktığım gibi demire başladım 12. Haftadan itibaren yanı. Ferrum fort

Demir hapi da mi kullaniliyor ? Kizlar ben anlamadim valla bir devlet birde ozele gidiyorum ama doktor hic demir hapi, kan hapi vs den bahsetmedi. Ben hic kullanmadim kan sonuclarim da cikmis kanim, sekerim, kolestrolum ve diger degerlerim oldukca dusmus neden yazilmiyor bana :KK43: Kendim gibip alsam bir sorun olur mu acaba ?

Nasıl bahsetmezler ya? Ben özele başlamadan önce devletteki doktorum ilk öneminden bahsetti mutlaka kullan dedi folik asidi bırakıp demire başlattı 12. Haftada sonra ben özele geçince doktorum tekrar benden kan tahlillleri istedi demir hapını özellikle sordu içeceksin dedi sende kullan canım mutlaka

Demir hapına bende başlamadım tahlil de yapılmadı. Sağlık ocağı tetanoz için gittiğimde verir belki ama doktoruma sormadan kullanmam sanırım.
Avm’ye geldik, ilk kez gözüm karardı bacakların tutmadı bayılıyordum neredeyse. Yere oturmak zorunda kaldım :bicak: çok erken kahvaltı yaptım bugün sonra da bişey yemedim unuttum resmen yemek yemeyi :eek:

Canım dikkat et kendine bir şeyler ye mutlaka kan şekerin düşmüştür bende akşamüstü yürüyemiyorum resmen sabahları yürüyebiliyorum ancak

Kızlar selam demir hapı ne kullanıyosunuz kaçıncı hafta da başlamıştınız ?
18. Haftada başla dedi bana amaa malum ishal yapmıştı garip bir şekilde başka yazdıracam şuan kullanmıyorum :))
Demir hapına bende başlamadım tahlil de yapılmadı. Sağlık ocağı tetanoz için gittiğimde verir belki ama doktoruma sormadan kullanmam sanırım.
Avm’ye geldik, ilk kez gözüm karardı bacakların tutmadı bayılıyordum neredeyse. Yere oturmak zorunda kaldım :bicak: çok erken kahvaltı yaptım bugün sonra da bişey yemedim unuttum resmen yemek yemeyi :eek:
Dikkat et kuzum bazen bende unutuyorum dışarıdayken hemen kötü olmaya başlıyorum öyle anlıyorum zaten eğer farkında değilsem saatin.

Kızlar yavaş yavaş kıyafet almamız lazım.ben baya bir aldim.bugun biraz gezdim belim tutuluyo bi yandan sürekli cisim geliyo:anneadayı:.ay şimdi böyleyse ilerde ne yapacam bilmiyorum.en iyisi ara ara almak.aranizda alış veriş listesi yapan var mi.bahara denk geldiği için insan ne alacaginida sasiriyoro_O:rolleyes:
Bizim çoğu tekstil ihtiyaçlarımız tamam sayılır açıkcası gerisi içinde hevesim kalmadı, düşünmekten keyfini çıkaramıyorum henüz. Düzelir inşallah ilerleyen haftalarda bu sıkıntım :( Ama haklısın ağırlaşmadan ve son zamana bırakmadan artık alışveriş Faslını halletmek lazım.

:) aynen bende .hele şu çiş sorunu. Surekli gelmis gibi bir his oluyor,belimde tutuluyor. dun bir tane boydan kışlik elbise aldim cok hosuma gitti hamile pantolunuda almıştım.ben hep kislik odaklandim ama hic bahari dusunmemistim bak.Gerci ankarada baharda sert geciyor:KK58:
Ben hamile kıyafeti aldim çok oldu:olamaz:bugün outlet bi mağazaya girdim lwc ne kadar hesaplı hamile pantolonları.bence oraya bak direk.bunlari baharda da giyeriz serin oluyor.bugun bebişe aldim hep.hep mavi oldu:sus:kiyafetleri

Canm haftaya gidecegim bakalim.Ayrintiliyada daha girmedim. Herseyi de yiyoruz Allaha şükür eskisi gibi kıtlik yok ama her vitamin düşük.Bu nasil is anlamiyorum.
Bu arada dun hareket etmedi diye baya üzülmüştüm bugun beni duydu kuzum heralde kıpır kıpır.
Sen benden 2 hafta öndesin ama daha cok hareketlenmistir seninki
Aynen canım herşey var ama vitamin yok çünkü herşey hormon :(( iki haftanın farkıda vardır elbet birde Benin ikinci gebeliğim onunda etkisi vardır :)

Canım ben folik asiti bıraktığım gibi demire başladım 12. Haftadan itibaren yanı. Ferrum fort

Nasıl bahsetmezler ya? Ben özele başlamadan önce devletteki doktorum ilk öneminden bahsetti mutlaka kullan dedi folik asidi bırakıp demire başlattı 12. Haftada sonra ben özele geçince doktorum tekrar benden kan tahlillleri istedi demir hapını özellikle sordu içeceksin dedi sende kullan canım mutlaka

Canım dikkat et kendine bir şeyler ye mutlaka kan şekerin düşmüştür bende akşamüstü yürüyemiyorum resmen sabahları yürüyebiliyorum ancak
Bende kan şekerim düştü diye tahmin ettim canım. Su da çok içemedim dışarıda olunca. Dikkat etmek lazım gerçekten.
18. Haftada başla dedi bana amaa malum ishal yapmıştı garip bir şekilde başka yazdıracam şuan kullanmıyorum :))

Dikkat et kuzum bazen bende unutuyorum dışarıdayken hemen kötü olmaya başlıyorum öyle anlıyorum zaten eğer farkında değilsem saatin.

Bizim çoğu tekstil ihtiyaçlarımız tamam sayılır açıkcası gerisi içinde hevesim kalmadı, düşünmekten keyfini çıkaramıyorum henüz. Düzelir inşallah ilerleyen haftalarda bu sıkıntım :KK43: Ama haklısın ağırlaşmadan ve son zamana bırakmadan artık alışveriş Faslını halletmek lazım.
Yanıma bundan sonra çikolata kraker falan alıcam acil durumlar için akıllandım :KK53:

Kızlar benim ilk 3 ay sürekli mide kazınmasından yemekten iştahım çoktu şimdi de tam tersi hiç bişey yiyesim yok yiyecekleri sıvıyla zor yutuyorum sanki 1. Ve 2. Trimester yer değiştirdi kimsede oldu mu bu?

Şimdiden aldim ilerde zor gezerim.son eksikleri doğuma yakın alırım.o kadar çok alınacak şey varki yavaş yavaş başla bence
Doğru söylüyosun canım almaya başlamak lazım:işsiz: Babaannemize güveniyorum sanırım biraz o cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladı alışverişe durduramıyoruz :dondurma:

Ben hamile kıyafeti aldim çok oldu:olamaz:bugün outlet bi mağazaya girdim lwc ne kadar hesaplı hamile pantolonları.bence oraya bak direk.bunlari baharda da giyeriz serin oluyor.bugun bebişe aldim hep.hep mavi oldu:sus:kiyafetleri
yaaa kıskandirma beni.Ben alamiyom bebise bizim cinsiyet görünmüyor.Sen oğluşa alışverişe baslamissin bile. ayrintiliya iki haftamiz kaldi. Cinsiyeti ogrenebiliriz umarim:anneadayı:

yaaa kıskandirma beni.Ben alamiyom bebise bizim cinsiyet görünmüyor.Sen oğluşa alışverişe baslamissin bile. ayrintiliya iki haftamiz kaldi. Cinsiyeti ogrenebiliriz umarim:anneadayı:
Az kalmis öğrenirsin bence.nerden aldim ayrintiliyi özel mi.kiz bebeklerde göbek daha geç çıkıyormuş. Senin kız olabilir gibi geliyo

Az kalmis öğrenirsin bence.nerden aldim ayrintiliyi özel mi.kiz bebeklerde göbek daha geç çıkıyormuş. Senin kız olabilir gibi geliyo
Devlette bulamadim özele gitcem inşallah.Burada yazdılar ali hoca varmiş ona bulduk cok şükür.22.haftamiza denk geliyor.Valla hep kız diyorlar ibre kıza döndü.Basta erkek diyorlardi :) cinsiyeti goremeyince işler degisti. Ya bide benim popum büyüdü:( gobek yok popo var.ama hep oyleydi ilk kilo alan yerim maalesef.genc kizken de büyüktü

Saglikli gunlerde kullanin. Hamile kiyafetlerinizi nerden aldınız acaba?

Bende bi tek pantolon aldim. Uzerim icin hic bisey almiycam gibi gözüküyor çünkü benim karnım çıkmıyor. Önceden lcw ide hamile reyonu yoktu o zamanlarda ruba kesimli tunikler aliyodum lcwden kurtariyodu beni bunda da almam diye düşünüyorum bi tek kaban işini ne yapacam bilmiyorum hergun okula gidiyorum cocuklari almaya gerci arabayla gidiyorum belki idare ederim almam kaban filan.

Back
X