2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Saglikli gunlerde kullanin. Hamile kiyafetlerinizi nerden aldınız acaba?
Lwc mağazasında 80 100 civarı fiyatlar bende internet sitesinde outlet bölümüne bi bakayim dedim 30 tl ye aldim orasi çok uygun.suan pek bir şey kalmamis ama.bugunde lwc outlet mağazasına gittim çok uygun ve çeşit çoktu.eger varsa olduğunuz yerde direk oraya ve nete bakin

Ben de bakiyorum outlete ama dediginiz gibi pek bir sey kalmamis outlet magazasi da yok yakinlarimizda olsa talan edebilirim :)) bir iki parca bir sey almak istiyorum aradigim gibi bulamazsam internetten siparis verip olmazsa değiştirmek sanırım daha mantıklı :))

kizlar ankarada olup bebek cantasi alan varmi?ben begenemedim bir türlü ya.Fikir verirseniz sevinirim

ay cok tatliymis gercekten.Böyle aile büyüklerine bayiliyorum.ilk torunmu bu ?
Evet canım hem benim tarafımdan hem eşim tarafından ilk torun olacak Allah izin verirse
9 sene sonra 4 düşüğün ardında geldi kuzum Hepimiz dört gözle bekliyoruz sağlıkla.

Evet canım hem benim tarafımdan hem eşim tarafından ilk torun olacak Allah izin verirse
9 sene sonra 4 düşüğün ardında geldi kuzum Hepimiz dört gözle bekliyoruz sağlıkla.
ay maşallah ya. O zaman o cok kıymetlidir.Cok tatli gelir size.Nazar boncugumu birakiyorumRabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin

Ya durmadan çişi gelen bir ben varım sandım :d Aslında sürekli gelmiyor da, gelince böyle 2 gündür tuvalete çıkmamış gibi bastırıyor

Daha hiç bir şey almadım çocuuma

Peki o kremi emzirmeden önce siliyomuydunuz. Geçenlerde reklam gördüm gümüş kapak diye bisey varmis ceyda düvencide kullanmis emzirmeden sonra göğüs uclarina koyuyormuşun bir daha ki emzirmeye kadar icerisindeki gümüş yaralari iyilestiriyomus hatta aventinde böyle bi ürünü varmış. Kullananlar memnun kalmış acaba gerçekten iyimidir

Canım ben hamileyken doğuma 1 kaç ay kala kullanmaya başladım. Doğurduktan sonra sildim emzirmeden. Gümüş kapak kullanma ihtiyacım olmadı

Canım ben hamileyken doğuma 1 kaç ay kala kullanmaya başladım. Doğurduktan sonra sildim emzirmeden. Gümüş kapak kullanma ihtiyacım olmadı
Anladim cnm ismi nedir kremin malum sık sık emzirmeden yara oluyo o aciyi cekmeyen bilmez ceken bilir ilk dogumu olanlar bilmiyor normal olarak.

Kesinlikle
Mağazalar iyice tanımışlar bide depoya indiriyorlarmış ne istersen bak sen diye daha da bana sen gel seni de götürecem diyo
Maşallah cnm.kayinvalidene bizimki arayıp ne durumdasın diye bile sormuyor bencillik hat safhada huzurdan cok dert veriyorlar.allah böyle kaynanalardan çok versin biz görmedik inşallah gelinimizi el üstünde tutariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…