2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
canm regenesis omega galiba internetten baktim simdi.ben omega icin imom aldm onu kullaniyorum. Balik yagi d vitamini ihtiyacini gideriyor mu bide onu soracaktim?

Evet canim ya kendim söyleyim ben en iyisi demir ve magnezymda baksnlar. Benim demirim de hep eksikti zaten. Demir ve b12 nin eksik oldgunu biliyordum da d vitamininden haberim yoktu. hayatmda ilk kez onu da ölcturmus oldum, o da eksik çktı :) .
Şurada sormasam ögrenemiycem inan ki .Allah razı olsun.Tesekkur ederim

Canım çoçuğun uyumasının onunla pek alakası yoktur. Benimde 7 çıktı 10 gün önce bebek gayet hateketli ama. Doktor ona bakmadı bile.
Valla bilmiyorum canm ama hep boyle sinirda.b12 takviyesi daha yeni aldim o sinirda.Demir sınirda . d vitamini zaten düşük. birkac deger birden etki ediyordur belki diye düşünüyorum. Hareketleride azaldı gibi geliyo sanki .bazen tum gun hissetmedigim oluyor. Gerci normal diyorlar ama yirminci haftaya girecegiz

Canım bende öyleyim uyumam 3 ü buldu yine kaç kere uyandım hiçbir tarafımda rahat uyuyamıyorum

Canım çok teşekkürler bebe yağını böyle bilmezdim hayal kırıklığına uğrattı beni daha da sürmeyeceğim zaten... sende sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah

merve teacher canım demir hapını değerin düşük olmasa bile kullanman gerekiyor çünkü normal doğumda da sezeryanda da anne kan kaybediyor bir nevi doğuma hazırlanıyoruz böylece kan depolarımız sağlam olsun diye mutlaka kullan canım

birkibirki yeni uyandım ve ayılmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?

canm regenesis omega galiba internetten baktim simdi.ben omega icin imom aldm onu kullaniyorum. Balik yagi d vitamini ihtiyacini gideriyor mu bide onu soracaktim?
Valla canım ben decaviti kullanmiycam dedim doktoruma çok kilo ve kaşıntı yapıyor bende regenesis verdi içinde d vitaminide var bide arada sağlık ocağının verdiği damladan kullanıyorum oda aklıma gelirse.ama bu regenesis çok enerji veriyor gün boyu bütün işlerimi filan yapıyorum kullanmadan önce kuyruk sokumumda filan ağrım vardı ayakta duramıyordum çok sukur geçti hatta geçenlerde bı iki gün almadım tekrar kendimi bitkin hissettim ve kalçam ağrımaya başladı.kabizlikta yapmıyor ben memnunum keşke ilk gebeligimdede kullansaydim.

Bende aynı canım nereye dönsem ağrı yapıyor uyuyamıyorum

Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım sen nasılsın?
Eşimi gördükçe kıskanıyorum valla yüzüstü yatıyor :) Rahat uyku yok sanırım bundan sonra napalım katlanacaz :)

Bende aynı canım nereye dönsem ağrı yapıyor uyuyamıyorum
Ağrı için ayrı tuvalet için ayrı uyanıyorum sorma daha 5 aylık sayılırız son ayları düşündükçe korkmaya başladım

Kizlar bende gece uyuyamiyorum ne tarafima yatsam uyusuyor orasi. Birde bir haftadir bende mide bulantisi, bas agrisi, bas donmesi var. Gece uyandim wc ye gidecektim yerimden zor kalktim nasil basim dondu. Sizde de boyle oluyor mu ? Birde son uc gune kadar 10/6 olan tansiyonum 13 e cikmaya basladi anlamadim bana neler oluyor

Canım dikkat et 13/9 olduğunda hamilelikte yüksek tansiyon olmuş oluyor ihmal etme bu konuyu. Benimde 10/5-6 genelde ama 12/8 çıktığı da oluyor yorulunca sanırım zaten o yüzden takibe almıştım.
Baş dönmesi tansiyon düştüyse de olabilir banada Nadiren oluyor yataktan çıkamadan ev tepetaklak dönüyor sanki ama anlık.

Canım ilerleyen gebelik haftalarında oluşan mide bulantısı enfeksiyon belirtisi olabileceğinden uzmanlar bu konuda uyarıyor benim geçen Cuma midem çok bulanıyordu idrar yolu enfeksiyonu çıktı ptesi doktorunla bi görüş istersen

Canim carsamba randevum. Doktorum tup bebek merkezine de baktigi icin cok musait olmuyor Carsamba mutlaka soyleyecegim. Protein kacagi olmasindan cok korkuyorum o da tansiyonu yukseltiyormus Allahim korusun. Peki sana bir ilac verdiler mi ?

Benim de genelde tansiyonum duserdi ama basim bir haftadir agriyor gormemi bilr engelliyor mide bulantisi var ustune de tansiyon cikti uc gundur her olctugumde en dusuk 12/7 cikiyor en yuksek 13/9 cikti. Normalde seninki gibi hep 10/6 di Ne oldu uc gun icinde bana anlamadim netten baktigimda preeklamsi die bisi cikiyor insallah oyle birsey yoktur

Canim carsamba randevum. Doktorum tup bebek merkezine de baktigi icin cok musait olmuyor Carsamba mutlaka soyleyecegim. Protein kacagi olmasindan cok korkuyorum o da tansiyonu yukseltiyormus Allahim korusun. Peki sana bir ilac verdiler mi ?
Monurol şase verdi canım İstersen ptesi aile hekimliğinden idrar kan tahlili filan ver hem Çarşamba günü tekrar verir kıyaslarsın bi de ben yaklaşık 4 tl su içiyorum

Kızlar selam demir hapı ne kullanıyosunuz kaçıncı hafta da başlamıştınız ?

Demir hapi da mi kullaniliyor ? Kizlar ben anlamadim valla bir devlet birde ozele gidiyorum ama doktor hic demir hapi, kan hapi vs den bahsetmedi. Ben hic kullanmadim kan sonuclarim da cikmis kanim, sekerim, kolestrolum ve diger degerlerim oldukca dusmus neden yazilmiyor bana Kendim gibip alsam bir sorun olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…