- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 103
- 34
Ayrıntilı yaptırdın mı canımBizde kızımla gittik bugün. Gitmeden ballı muzlu süt yapıp içmiştim. Normalde çok hareketli olan bebek bir eliyle yüzünü kapattı göstermedi yüzünü :))) minnacık ayakları çok tatlıydı. Doktordan geldik başladı tekmelere. Ablası kılıklı
Kendi doktorum bakıyor Canım. İlk kzımda da ayrıca başka bir doktora gitmemiştim şimdi de gitmedim.Ayrıntilı yaptırdın mı canım
Canım çoçuğun uyumasının onunla pek alakası yoktur. Benimde 7 çıktı 10 gün önce bebek gayet hateketli ama. Doktor ona bakmadı bile.Canm sizden gelen mesajlarla biraz icim rahatladi pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak.5.8 çikmiş.
5 aydir hastane hastane geziyorum ve hicbirisi vitamin testi yapmamis yeni fark ettim en basta alinan kanlarda da yok. Bunlar nasıl hastane?gelde eleştirme simdi.bu son gittigim hocadan Allah razi olsun almasaydi haberim yoktu.B12 sinirda d vitamini 5.8 ckmis.Bebek gelisimi icin ne kadar gerekli bunlar. Bebek her gittigimde uyuyor gözüküyor .Cocugum tam alamadi simdiye kadar demekki diyorum
Bişey olmaz cnm korkma Allah'ın izniyle bebekler en ufak bişeyden etkilenmez onlar bizden çok çok daha güçlü anne karnında.saglik ocağı damla veriyor ondan kullan bende kullanıyorum bide regenesis Max kullanıyorum çok iyi pahalı biraz ama etkisi çok.5.8 ckmis. Valla bende anlamadm farkedemedim ya. ama bebegime birsey olduysa diye cok uzuldum aksam aksam.
Günaydın cnm.Tek değilsin bende varım valla sabaha kadar Pertim çıkıyor oğlumda bebeği kıskanmaya başladı oda yanıma geliyor gece yarısı uyku muyku yok anlayacagin doktora gidince magnezyum takviyesi istihdam ben aklında bulunsun istersen bide maden suyu da çok fayda ediyor bana bir saatte olsa uyuyabiliyorsun.ilerleyen aylarda etrafında yastıklarla dönüyorsun zor annelik zor.Günaydın kızlar. Bu minicik göbekle uyku sorunları yaşamaya başladım bileSola yatmaktan sol yanım acıyor. Bacağımın arasına koyduğum yastık bile rahatlatmıyor artık. Gece çok uyanıyorum bu yüzden...
Sağol canım aklımdaydı maden suyu deneyeyim. Gerçekten zor..Günaydın cnm.Tek değilsin bende varım valla sabaha kadar Pertim çıkıyor oğlumda bebeği kıskanmaya başladı oda yanıma geliyor gece yarısı uyku muyku yok anlayacagin doktora gidince magnezyum takviyesi istihdam ben aklında bulunsun istersen bide maden suyu da çok fayda ediyor bana bir saatte olsa uyuyabiliyorsun.ilerleyen aylarda etrafında yastıklarla dönüyorsun zor annelik zor.
Sağolasın tatlım okuyorum okutuyorum sürekli rabbim cümlemizi korusun nazarlardanGeçmiş olsun canim nazarda degmis olabilir birde oku istersen
Bi arkadaşın kızında oluyordu. Yaşadığı kötü şeyler etkilemişti ama onu. Son zamanlarda yaşadığı olumsuz bişey var mı ki?
Uyku terörü nasıl olur falan bi bakmak lazım.
Canim ben özele gidiyorum doktorum hiç tahlil istemiyor.bende dahiliyeye gidiyordum bütün tahlillerden istedik demir ve magnezyumun düşmüş.bence ayda bir kan ver muhakkak.damlalar var onlardan veriyorlar.ilk aylar sürekli griptim zaten.5 defa ucuk cikardim. Iki adim atsam yoruluyorum.Hic fark edemedim şu aya kadar ya çok uzuldum.Son gittigim hoca Allah razi olsun kan almasaydi haberim yoktu.5 aydir hicbir doktor istemedi biliyor musun .Nasil da tecrubesizligime geldi diyorum.Hic aklima gelmedi ya
Aldığım üründe yazıyor öyle surun diyeBasen mi acaba
Biraz daha geçsin de bende başlayım basenlere o zaman :)
Hiç öyle sürme tekniği falan bilmiyorum yuvarlak çizerek sürüyorum
Valla canm Allah razi olsun tavsiye ettin de gittim öğrendim en azindan.Bundan sonra hic degilse ona göre takviyesini alirim. yesim hoca istemese aklimada gelmezdi zaten tecrübesizim. vitaminde kullanmiyordum yine o tavsiye etti de gittim imom aldm en azindan bir haftadir onu aliyorum takviye olarak.Goruyorsun demi 5 aydir hastane hastane dolasiyorum bir tanesi de demedi vitaminlere bakalim diye.Dusundukce sinir oluyorum.anca yatirip kaldiriyorlar 5 saniye. Bu şekilde baslarindan atiyorlar.
d vitamini digerlerinden sonra cikiyor galiba.belki sonuc ckmamistir
İnşallah geçer biran önce. Çocuğada sana da zordur Eminim.Mutlu bi çocuktur genelde böyle sıcakkanlı sıcak diyoruz nazar mı var üstünde . baktık arastırdık bakalım da inşallah uzun sürmez allahım çok zor
Gurbet eller diyince ortam değiştirince olmuş olabilir mi acaba mutsuz mu oldu ki? İnşallah en yakın zamanda geçer kuzum ya
Ben kızım olsa inci koyacaktım :) Ama son zamanlarda hayal kuruyorum oğlan Uras ya kızda olursa Umay mı olsa diye düşünüyorum güzel isim :) Bana nedense sessiz çekingen bi kızı anımsatıyor. Hoş geliyor yani
Adıyla yaşasın kuzucuk
Aynen canım zor teşekkürlerİnşallah geçer biran önce. Çocuğada sana da zordur Eminim.
Teşekkürler canım öyle yapayım en iyisi bebe yağı ve bi krem almıştım onu sürüyorum ama yine de kaşınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?