2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayrıntilı yaptırdın mı canım

Canım çoçuğun uyumasının onunla pek alakası yoktur. Benimde 7 çıktı 10 gün önce bebek gayet hateketli ama. Doktor ona bakmadı bile.

5.8 ckmis. Valla bende anlamadm farkedemedim ya. ama bebegime birsey olduysa diye cok uzuldum aksam aksam.
Bişey olmaz cnm korkma Allah'ın izniyle bebekler en ufak bişeyden etkilenmez onlar bizden çok çok daha güçlü anne karnında.saglik ocağı damla veriyor ondan kullan bende kullanıyorum bide regenesis Max kullanıyorum çok iyi pahalı biraz ama etkisi çok.

Günaydın cnm.Tek değilsin bende varım valla sabaha kadar Pertim çıkıyor oğlumda bebeği kıskanmaya başladı oda yanıma geliyor gece yarısı uyku muyku yok anlayacagin doktora gidince magnezyum takviyesi istihdam ben aklında bulunsun istersen bide maden suyu da çok fayda ediyor bana bir saatte olsa uyuyabiliyorsun.ilerleyen aylarda etrafında yastıklarla dönüyorsun zor annelik zor.

Sağol canım aklımdaydı maden suyu deneyeyim. Gerçekten zor..

Bi arkadaşın kızında oluyordu. Yaşadığı kötü şeyler etkilemişti ama onu. Son zamanlarda yaşadığı olumsuz bişey var mı ki?
Uyku terörü nasıl olur falan bi bakmak lazım.

Mutlu bi çocuktur genelde böyle sıcakkanlı sıcak diyoruz nazar mı var üstünde . baktık arastırdık bakalım da inşallah uzun sürmez allahım çok zor

Canim ben özele gidiyorum doktorum hiç tahlil istemiyor.bende dahiliyeye gidiyordum bütün tahlillerden istedik demir ve magnezyumun düşmüş.bence ayda bir kan ver muhakkak.damlalar var onlardan veriyorlar.

Canim burdan sor sürekli öylelikle öğreniyoruz bizde.doktorlar bakmıyor oyle.her ay sağlık ocağında baktır.hatta pazartesi magnezyum demir kalsiyum b12 bütün değerlerime bakar mısınız de.gecen sene d vitaminin 5 çıkmıştı sürekli hastaydim

Sağol cnm ortam değiştirince de oluyormuş gerçi bizim 3 hafta oldu ama bilmiuorum yine de.
Kardeşim de inci koyacaktı zeynep inci

Teşekkürler canım öyle yapayım en iyisi bebe yağı ve bi krem almıştım onu sürüyorum ama yine de kaşınıyor

Canım ben mayıs annesiyim inşallah. Ama görünce yazıyım dedim. Bebe yağı bazı ciltlere iyi gelmiyor. Gerginlik ve kaşıntı yapıyor. Onu bırakığ katı kakao yağı hindistancevizi yağı veya saf zeytinyağından birini dene istersen. Fayda görürsen öyle devam edersin sağlıklı hamilelikler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…