- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bizim cildimiz cilt sorunlarımız aynı annemle ama ben erken çatlayacak gibiydim kuzum önlem alıyorum şimdiden :)) anneannem 5 doğum yapmış bir tane çatlağı yok maşallah onlara çekecek miyim bakalımCanım bence senin kızın olacakbenimde öyle anlaşılmıyor ama belim kalınlaştı ve göbeğimde yayvan dışarıdan gören kilolu göbeği der bence benim karnım heralde 7. Ayda falan belli olacak
Kuzum benimde çok kaşınıyor annemde sıfır çatlak var ama cilt konusunda ona çekmediğim için kesin çatlarım
Kuzu atlamış gibi olucam ama çoğu bilindik bebe yağlarında petrol karışımı var dikkat edip kullan gözenek tıkıyorlar :) Piremsesler kimyasal almasın :) gratiste ki Himalaya markasınınkini öneririm hem içerik hem fiyat olarakTeşekkürler canım öyle yapayım en iyisi bebe yağı ve bi krem almıştım onu sürüyorum ama yine de kaşınıyor
Bebek yağı daha çok kasindiriyor.ben inan oğlumda son haftalarimda deli olmuştum bebek yağıu,susamyağı,ismini hatırlamıyorum bı çatlak önleyici krem kullandim,Bepanthol kullandım hiç biri fayda etmedi tarakla.kasiyordum karnımı bacak arami filan ama zeytin yağı yardimima yetişti çok şükür.simdi ilk baştan hazırladım kasindikca hemen kullanıyorum çok şükür rahatım kasintim filan yok.dustan sonrada tüm vücuduna yedir derimTeşekkürler canım öyle yapayım en iyisi bebe yağı ve bi krem almıştım onu sürüyorum ama yine de kaşınıyor
İnşallah çekersin annene benim annemin de karnında düzgün yer yok her yeri catlakBizim cildimiz cilt sorunlarımız aynı annemle ama ben erken çatlayacak gibiydim kuzum önlem alıyorum şimdiden :)) anneannem 5 doğum yapmış bir tane çatlağı yok maşallah onlara çekecek miyim bakalım
Ayyy anneannen diyecektim.Bizim cildimiz cilt sorunlarımız aynı annemle ama ben erken çatlayacak gibiydim kuzum önlem alıyorum şimdiden :)) anneannem 5 doğum yapmış bir tane çatlağı yok maşallah onlara çekecek miyim bakalım
e nabizdan bakiyorum ama görünmüyor3 lu sonucun ciktimi cnm
İnşallah çekersin annene benim annemin de karnında düzgün yer yok her yeri catlakbenimde var catlagim ilk gebelikten ama annemin ki kadar değil çok şükür.
İkisinde de yok canım çekebilirim ikisine de :)) karın geriliyor sonuçta biz şimdiden krem yağ kullanalım da olursa da yapacak bişey yok artık sağlık olsun :)Ayyy anneannen diyecektim.
Bizim sülalede kimsede çatlak yok ama benim kaşıntılar erken başladı daha karnım bile büyümemiştikişiye göre değişiyor bu önlem almak lazım canım :)
Yağ kullanacaksan kakao ve susam Yağı öneririm canım. Hindistan cevizi yağıda olur :) Ben 12. Haftadan beri çok düzenli olmasa da kullanıyorum ama kaşınmaya başladım yinede. çatlamam yakındır ama benim cildimden kaynaklı. Kilo alıp vermekten çatlağım var zaten malesef :)
Geçmiş olsun canım o kadar sıcaktan birşey olmaz sanıyorum ki ama terli kalmaman iyi olmuş. Dikkatli ol kuzu
Cnm sami ulus online tahlil sonuc yaz cikan sayfasina gir orada en asagida laboratuvar sonuclari yaziyo oraya tiklayip tc dogum yili baba adi var onlari dolduruyosun cikiyo zaten karsina. Hatta rapor yazan yere tıklayınca kağıda basili hali bile cikiyo ekranie nabizdan bakiyorum ama görünmüyor
Göbüş ve popo üstüne sürüyorum yani yanlarıma falan :) Anlatamadım sanırım amaBu arada konu açılmışken bu kremleri yağları sadece göbeğinize mi sürüyorsunuz ? Ben göbeğime sürüyorum sadece bacakların iç kısımlarına falan da gerekli mi
Zayifsaniz eğer normalde . Basenlerinizede sürünGöbüş ve popo üstüne sürüyorum yani yanlarıma falan :) Anlatamadım sanırım ama
Ay adı aklıma nasıl gelmedi basen diyeceğime can çekişmişim unutkanlıkta level atlıyorumZayifsaniz eğer normalde . Basenlerinizede sürün
Ah bu hamilelik nelere kadir. Bende cok unutuyorum tamamen aklimdan cikiyo bazi seylerAy adı aklıma nasıl gelmedi basen diyeceğime can çekişmişim unutkanlıkta level atlıyorum
Bizim cildimiz cilt sorunlarımız aynı annemle ama ben erken çatlayacak gibiydim kuzum önlem alıyorum şimdiden :)) anneannem 5 doğum yapmış bir tane çatlağı yok maşallah onlara çekecek miyim bakalım
Kuzu atlamış gibi olucam ama çoğu bilindik bebe yağlarında petrol karışımı var dikkat edip kullan gözenek tıkıyorlar :) Piremsesler kimyasal almasın :) gratiste ki Himalaya markasınınkini öneririm hem içerik hem fiyat olarak
Bebek yağı daha çok kasindiriyor.ben inan oğlumda son haftalarimda deli olmuştum bebek yağıu,susamyağı,ismini hatırlamıyorum bı çatlak önleyici krem kullandim,Bepanthol kullandım hiç biri fayda etmedi tarakla.kasiyordum karnımı bacak arami filan ama zeytin yağı yardimima yetişti çok şükür.simdi ilk baştan hazırladım kasindikca hemen kullanıyorum çok şükür rahatım kasintim filan yok.dustan sonrada tüm vücuduna yedir derim
Vitaminlerim mi eksildi anlamadım Cuma günü aşıya gitmeyi de unuttum akşam geldi aklıma. hamilelikten diyip sıyrılayım :)Ah bu hamilelik nelere kadir. Bende cok unutuyorum tamamen aklimdan cikiyo bazi seyler
Sende bendensin benimde basenlerde çatlak var inceden. Hiç kullanmayıp kendimi kötü hissedeceğime kullanıp çatlayayım dedim eheh :)Canım , benim anneannem 9 tane doğurmuş bi tane çatlak yokkeza annemde de yok ama benim basen bölgemde çatlaklar var çekmemişim ki o yüzden güvenemiyorum. Bi de ben basenlerime de bazen sürüyorum canım her zaman değil.
Yok canım olur mu öyle şey tövbe kullanmam bir dahane bileyim nemli olsun diye bol keseden sürüyodum ama iyi değilmiş.
Canım çok sağol inan bilmiyordum daha da sürmemdiğer kremler pahalı olduğu için bebe yağını bol bol sürüyodum ki nemli kalsın diye ama fayda etse zaten kaşınmazdı zeytinyağını yapıcam
canim d vitaminin simgesi ne tahlilde bende b12 var tahlilde ama d vitaminini göremedim sanki. Bu arada bizim ulkemizde d vitamini genel olarak herkesin dusuk dahiliyeci öyle demisti bana zaten d vitamini icin damla yaziyolar sikma canınıKizlar benim d vitaminim cok cok düşük ckmis. Simdiye kadar hic tahlil yapilmamisti haberim yoktu.Internette öldürüp mezara sokuyorlar canm cok acayip skldı. pazartesi ilk isim doktora gidip bunun takviyesini almak ama boyle bir durumu bilen d vitamini kullanan varmi ya.aksam aksam nevrim döndü
Kaç çıkıyor değerin canım benimde d vitaminim 7 düşük kış mevsimine göre bakma netteki yorumlara caninida skma bacaklarında filan ağrın olur krampların oluyor kalbin yoruluyor diyorlar ama bilmem bende bı sknti yok gebelik.oncesi ampul kullandım 15 gün arayla iki tane yine aynıydı vücut yapısıyla alakalıKizlar benim d vitaminim cok cok düşük ckmis. Simdiye kadar hic tahlil yapilmamisti haberim yoktu.Internette öldürüp mezara sokuyorlar canm cok acayip skldı. pazartesi ilk isim doktora gidip bunun takviyesini almak ama boyle bir durumu bilen d vitamini kullanan varmi ya.aksam aksam nevrim döndü
Çatlak için krem canım. Ben yağ kullanıyorum krem alamadım. İlk hamileliğimde de kaşıntım olurdu ama çatlama yoktu. Bunda acayip bir kaşıntı var. Alerjik olma ihtimali yüksek dedi doktorum. Çünkü karaciğer değerlerim iyi çıktı.Nemlendirici herhangi bir krem mi canım? Evet internetten okuduğum kadarıyla kaşıntıyla başlıyormuş çatlamaya. Son trimesterde olurmuş ama son raddeye gelmeden cildim esnesin istedim. Söylediğin yağlara bir bakayım ben de canım teşekkür ederim cevabın için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?