2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bizim cildimiz cilt sorunlarımız aynı annemle ama ben erken çatlayacak gibiydim kuzum önlem alıyorum şimdiden :)) anneannem 5 doğum yapmış bir tane çatlağı yok maşallah onlara çekecek miyim bakalım

Teşekkürler canım öyle yapayım en iyisi bebe yağı ve bi krem almıştım onu sürüyorum ama yine de kaşınıyor
Kuzu atlamış gibi olucam ama çoğu bilindik bebe yağlarında petrol karışımı var dikkat edip kullan gözenek tıkıyorlar :) Piremsesler kimyasal almasın :) gratiste ki Himalaya markasınınkini öneririm hem içerik hem fiyat olarak

Teşekkürler canım öyle yapayım en iyisi bebe yağı ve bi krem almıştım onu sürüyorum ama yine de kaşınıyor
Bebek yağı daha çok kasindiriyor.ben inan oğlumda son haftalarimda deli olmuştum bebek yağıu,susamyağı,ismini hatırlamıyorum bı çatlak önleyici krem kullandim,Bepanthol kullandım hiç biri fayda etmedi tarakla.kasiyordum karnımı bacak arami filan ama zeytin yağı yardimima yetişti çok şükür.simdi ilk baştan hazırladım kasindikca hemen kullanıyorum çok şükür rahatım kasintim filan yok.dustan sonrada tüm vücuduna yedir derim

Bizim cildimiz cilt sorunlarımız aynı annemle ama ben erken çatlayacak gibiydim kuzum önlem alıyorum şimdiden :)) anneannem 5 doğum yapmış bir tane çatlağı yok maşallah onlara çekecek miyim bakalım
İnşallah çekersin annene benim annemin de karnında düzgün yer yok her yeri catlakbenimde var catlagim ilk gebelikten ama annemin ki kadar değil çok şükür.

İnşallah çekersin annene benim annemin de karnında düzgün yer yok her yeri catlakbenimde var catlagim ilk gebelikten ama annemin ki kadar değil çok şükür.

Ayyy anneannen diyecektim.
İkisinde de yok canım çekebilirim ikisine de :)) karın geriliyor sonuçta biz şimdiden krem yağ kullanalım da olursa da yapacak bişey yok artık sağlık olsun :)

Bizim sülalede kimsede çatlak yok ama benim kaşıntılar erken başladı daha karnım bile büyümemişti kişiye göre değişiyor bu önlem almak lazım canım :)

Kesinlikle canım en azından bir şansımızı deneyelim sonra pişman olmamak için:)

Teşekkür ederim canım onlara da bakacağım inşallah faydalı olur ben zayıfım normalde şimdi de sadece karnım büyüyo vakit varken önlem alım yarar mı yarar mı göreceğiz artık:)

Bu arada konu açılmışken bu kremleri yağları sadece göbeğinize mi sürüyorsunuz ? Ben göbeğime sürüyorum sadece bacakların iç kısımlarına falan da gerekli mi

e nabizdan bakiyorum ama görünmüyor
Cnm sami ulus online tahlil sonuc yaz cikan sayfasina gir orada en asagida laboratuvar sonuclari yaziyo oraya tiklayip tc dogum yili baba adi var onlari dolduruyosun cikiyo zaten karsina. Hatta rapor yazan yere tıklayınca kağıda basili hali bile cikiyo ekrani

Bu arada konu açılmışken bu kremleri yağları sadece göbeğinize mi sürüyorsunuz ? Ben göbeğime sürüyorum sadece bacakların iç kısımlarına falan da gerekli mi
Göbüş ve popo üstüne sürüyorum yani yanlarıma falan :) Anlatamadım sanırım ama

Canım , benim anneannem 9 tane doğurmuş bi tane çatlak yok keza annemde de yok ama benim basen bölgemde çatlaklar var çekmemişim ki o yüzden güvenemiyorum. Bi de ben basenlerime de bazen sürüyorum canım her zaman değil.

Yok canım olur mu öyle şey tövbe kullanmam bir daha ne bileyim nemli olsun diye bol keseden sürüyodum ama iyi değilmiş.

Canım çok sağol inan bilmiyordum daha da sürmem diğer kremler pahalı olduğu için bebe yağını bol bol sürüyodum ki nemli kalsın diye ama fayda etse zaten kaşınmazdı zeytinyağını yapıcam

Kizlar benim d vitaminim cok cok düşük ckmis. Simdiye kadar hic tahlil yapilmamisti haberim yoktu.Internette öldürüp mezara sokuyorlar canm cok acayip skldı. pazartesi ilk isim doktora gidip bunun takviyesini almak ama boyle bir durumu bilen d vitamini kullanan varmi ya.aksam aksam nevrim döndü

Ah bu hamilelik nelere kadir. Bende cok unutuyorum tamamen aklimdan cikiyo bazi seyler
Vitaminlerim mi eksildi anlamadım Cuma günü aşıya gitmeyi de unuttum akşam geldi aklıma. hamilelikten diyip sıyrılayım :)

Sende bendensin benimde basenlerde çatlak var inceden. Hiç kullanmayıp kendimi kötü hissedeceğime kullanıp çatlayayım dedim eheh :)
Şuanlık birşey yok ama birden çatlayan çok varmış korkmadım değil.

O
canim d vitaminin simgesi ne tahlilde bende b12 var tahlilde ama d vitaminini göremedim sanki. Bu arada bizim ulkemizde d vitamini genel olarak herkesin dusuk dahiliyeci öyle demisti bana zaten d vitamini icin damla yaziyolar sikma canını

Kaç çıkıyor değerin canım benimde d vitaminim 7 düşük kış mevsimine göre bakma netteki yorumlara caninida skma bacaklarında filan ağrın olur krampların oluyor kalbin yoruluyor diyorlar ama bilmem bende bı sknti yok gebelik.oncesi ampul kullandım 15 gün arayla iki tane yine aynıydı vücut yapısıyla alakalı

Çatlak için krem canım. Ben yağ kullanıyorum krem alamadım. İlk hamileliğimde de kaşıntım olurdu ama çatlama yoktu. Bunda acayip bir kaşıntı var. Alerjik olma ihtimali yüksek dedi doktorum. Çünkü karaciğer değerlerim iyi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…