2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bugun girdigim magazada yenidogan takimlarini sordum kime olacakti abla yakininiza mi aliyorsunuz dedihayir benim bebegim olacak 5 ayligiz bizz dedim.
Sonra mont almak icin bi magazaya girdik. Belden lastikli olani varmi ben hamileyim dedim daha cok küçük heralde dedi aslinda 5 aylik cok da kucuk degil dedim kadin inanamadi. velhasil kimse inanmiyor o kadar ortada yok

Selam kızlar maşallah isimler de düşünülmeye başlamış bizde hala karar veremeyenlerdeniz kızım ela istiyor bende Asel Alya yada kumsal diyorum esimse hiç birini beğenmiyor her geçen gün bebeğimiz büyüyor babamız kararsız önerisi yok ama söylenen hiç birşeyi beğenmiyor kız kardeşimin 2 oğlu var oda rengin koyalım diyor arada kaldık.....

Bi kızımız olsun Eylül koyucaz ismini derdik sevgiliyken ama iki kızımız oldu koymadık :)) çok güzel bir isim bence. Eylül’de doğsa Eylül koyardım ama Nisan olunca vazgeçtik bunda da :)))

Benimde kizim olursa nisan düşünüyorum.Aylardan gidiyoruz bakalim :)

Nemlendirici herhangi bir krem mi canım? Evet internetten okuduğum kadarıyla kaşıntıyla başlıyormuş çatlamaya. Son trimesterde olurmuş ama son raddeye gelmeden cildim esnesin istedim. Söylediğin yağlara bir bakayım ben de canım teşekkür ederim cevabın için:)

Benim karnım kaşınmaya ve pul pul dökülmeye başladı lierac aldım kullanıyorum

Kızlar sabah kalktım her tarafim agriyor usuyorum aksama kadar yattım sonra yorgan aldım üstüme çok terlemisim üstümu değiştirdim tekrar yattım terledim ya bebeğe bir zararı Olmuş mudur çünkü Gebelikte sıcaklık iyi değil ilk aklıma bu geldi Esimde aynı haSTA parmaklarımi bile oynatamiyorum ya sağlık çok önemli ya

Ben de şimdi tam o kreme bakıyordum internetten. İnşallah faydalı olur canım ben de birkaç tane farklı şey almak istiyorum çatlak oluşmasından çoook korkuyorum
Bizim sülalede kimsede çatlak yok ama benim kaşıntılar erken başladı daha karnım bile büyümemişti kişiye göre değişiyor bu önlem almak lazım canım :)

Canm göbegin cok büyüdümü ?Büyüyünce mi oluyor kasinma

Canım bence senin kızın olacak benimde öyle anlaşılmıyor ama belim kalınlaştı ve göbeğimde yayvan dışarıdan gören kilolu göbeği der bence benim karnım heralde 7. Ayda falan belli olacak

Bizim sülalede kimsede çatlak yok ama benim kaşıntılar erken başladı daha karnım bile büyümemişti kişiye göre değişiyor bu önlem almak lazım canım :)

Kuzum benimde çok kaşınıyor annemde sıfır çatlak var ama cilt konusunda ona çekmediğim için kesin çatlarım

Canım bu kaşıntı şimdi pek sorun olmuyor ama ilerleyen haftalarda deli edecek duruma geliyor ssna tavsiyem başından geçmiş biri olarak hakiki zeytin yağını sulandir sipreyli şişeler varya ona köy karnına doğru puskurt her tarafına yay. her kasindiginda yap bunu göreceksin kaşıntı filan kalmayacaktır.3 gün içinde geciyor

Kızlar çatlak önleyici krem ya da yağ kullanıyor musunuz? Annemde hiç çatlak olmamış ama ablalarımda olmuş. Ben önlem almak istiyorum. Erken mi acaba daha 20.haftadayım
Yağ kullanacaksan kakao ve susam Yağı öneririm canım. Hindistan cevizi yağıda olur :) Ben 12. Haftadan beri çok düzenli olmasa da kullanıyorum ama kaşınmaya başladım yinede. çatlamam yakındır ama benim cildimden kaynaklı. Kilo alıp vermekten çatlağım var zaten malesef :)

Geçmiş olsun canım o kadar sıcaktan birşey olmaz sanıyorum ki ama terli kalmaman iyi olmuş. Dikkatli ol kuzu

Bi kızımız olsun Eylül koyucaz ismini derdik sevgiliyken ama iki kızımız oldu koymadık :)) çok güzel bir isim bence. Eylül’de doğsa Eylül koyardım ama Nisan olunca vazgeçtik bunda da :)))
Banada güzel geldi bu isim ince bi isim

Benimde kizim olursa nisan düşünüyorum.Aylardan gidiyoruz bakalim :)
bende Eylül koyacaz dediğimde hangi ayda doğacaktı bebek diolar :) nisan ayinda dogacak ama adi Eylül olacak

Teşekkürler canım öyle yapayım en iyisi bebe yağı ve bi krem almıştım onu sürüyorum ama yine de kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…