- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Teşekkür ederim canım. Umarım güçlü bir kız olur:))Teşekkür ederiz kuzumGeçen hafta da ben aynı durumdaydım çok zor
Teşekkür ederiz :)) Umay da adıyla yaşasın
Bana da aksine çok güçlü bir kız anımsatıyor :)
Teşekkür ederiz :)
Göstermiyor maalesef. Poposu piyasada yok .kafa önde gerisi derinlerde bacaklarda tam kapali hocalar direk ,hicbirsey gorunmuyor diyor.Benzetebilen bile olmadiAnaammm 20. Haftaya gelmişsiniz göstermedi mi hala
Çatlar insan valla :) belki bir dahaki kontrolde gösterirGöstermiyor maalesef. Poposu piyasada yok .kafa önde gerisi derinlerde bacaklarda tam kapali hocalar direk ,hicbirsey gorunmuyor diyor.Benzetebilen bile olmadi
Bi kızımız olsun Eylül koyucaz ismini derdik sevgiliyken ama iki kızımız oldu koymadık :)) çok güzel bir isim bence. Eylül’de doğsa Eylül koyardım ama Nisan olunca vazgeçtik bunda da :)))Bizde isim olarak Eylül düşündük. Hatta sevmeye basladik bile ismiyle insallah saglikla kucagimiza alir severiz. Benimde henüz disardan karnım belli değil bilmeyenler anlamiyo. Aksamlari daha cok sisiyo galiba yedigim ictigimden.
Benimde kizim olursa nisan düşünüyorum.Aylardan gidiyoruz bakalim :)Bizde isim olarak Eylül düşündük. Hatta sevmeye basladik bile ismiyle insallah saglikla kucagimiza alir severiz. Benimde henüz disardan karnım belli değil bilmeyenler anlamiyo. Aksamlari daha cok sisiyo galiba yedigim ictigimden.
Nemlendirici herhangi bir krem mi canım? Evet internetten okuduğum kadarıyla kaşıntıyla başlıyormuş çatlamaya. Son trimesterde olurmuş ama son raddeye gelmeden cildim esnesin istedim. Söylediğin yağlara bir bakayım ben de canım teşekkür ederim cevabın için:)Bende Kızımda hiç olmadı die rahattım kullanmıyordum sadece bebek yağı kullanıyordum ama bunda bir kaşıntı başladı sonrasında bütün göbeğim kızardı çatlak gibi şeyler oldu bi anda. Korktum bende aktardan badem ve havuç yağı karışımı aldım.
Bugün doktoruma da anlattım baktı krem kullanıyormusun diye sordu direk. Kullanıyorum diyince devam et dedi.
Benim karnım kaşınmaya ve pul pul dökülmeye başladı lierac aldım kullanıyorumNemlendirici herhangi bir krem mi canım? Evet internetten okuduğum kadarıyla kaşıntıyla başlıyormuş çatlamaya. Son trimesterde olurmuş ama son raddeye gelmeden cildim esnesin istedim. Söylediğin yağlara bir bakayım ben de canım teşekkür ederim cevabın için:)
Ben de şimdi tam o kreme bakıyordum internetten. İnşallah faydalı olur canım ben de birkaç tane farklı şey almak istiyorum çatlak oluşmasından çoook korkuyorumBenim karnım kaşınmaya ve pul pul dökülmeye başladı lierac aldım kullanıyorum
Bizim sülalede kimsede çatlak yok ama benim kaşıntılar erken başladı daha karnım bile büyümemiştiBen de şimdi tam o kreme bakıyordum internetten. İnşallah faydalı olur canım ben de birkaç tane farklı şey almak istiyorum çatlak oluşmasından çoook korkuyorum
Canm göbegin cok büyüdümü ?Büyüyünce mi oluyor kasinmaBende Kızımda hiç olmadı die rahattım kullanmıyordum sadece bebek yağı kullanıyordum ama bunda bir kaşıntı başladı sonrasında bütün göbeğim kızardı çatlak gibi şeyler oldu bi anda. Korktum bende aktardan badem ve havuç yağı karışımı aldım.
Bugün doktoruma da anlattım baktı krem kullanıyormusun diye sordu direk. Kullanıyorum diyince devam et dedi.
Bugun girdigim magazada yenidogan takimlarini sordum kime olacakti abla yakininiza mi aliyorsunuz dedihayir benim bebegim olacak 5 ayligiz bizz dedim.
Sonra mont almak icin bi magazaya girdik. Belden lastikli olani varmi ben hamileyim dedim daha cok küçük heralde dedi aslinda 5 aylik cok da kucuk degil dedim kadin inanamadi.velhasil kimse inanmiyor o kadar ortada yok
Bizim sülalede kimsede çatlak yok ama benim kaşıntılar erken başladı daha karnım bile büyümemiştikişiye göre değişiyor bu önlem almak lazım canım :)
Canım bu kaşıntı şimdi pek sorun olmuyor ama ilerleyen haftalarda deli edecek duruma geliyor ssna tavsiyem başından geçmiş biri olarak hakiki zeytin yağını sulandir sipreyli şişeler varya ona köy karnına doğru puskurt her tarafına yay. her kasindiginda yap bunu göreceksin kaşıntı filan kalmayacaktır.3 gün içinde geciyorCanım bence senin kızın olacakbenimde öyle anlaşılmıyor ama belim kalınlaştı ve göbeğimde yayvan dışarıdan gören kilolu göbeği der bence benim karnım heralde 7. Ayda falan belli olacak
Kuzum benimde çok kaşınıyor annemde sıfır çatlak var ama cilt konusunda ona çekmediğim için kesin çatlarım
Yağ kullanacaksan kakao ve susam Yağı öneririm canım. Hindistan cevizi yağıda olur :) Ben 12. Haftadan beri çok düzenli olmasa da kullanıyorum ama kaşınmaya başladım yinede. çatlamam yakındır ama benim cildimden kaynaklı. Kilo alıp vermekten çatlağım var zaten malesef :)Kızlar çatlak önleyici krem ya da yağ kullanıyor musunuz? Annemde hiç çatlak olmamış ama ablalarımda olmuş. Ben önlem almak istiyorum. Erken mi acaba daha 20.haftadayım
Geçmiş olsun canım o kadar sıcaktan birşey olmaz sanıyorum ki ama terli kalmaman iyi olmuş. Dikkatli ol kuzuKızlar sabah kalktım her tarafim agriyor usuyorum aksama kadar yattım sonra yorgan aldım üstüme çok terlemisim üstümu değiştirdim tekrar yattım terledim ya bebeğe bir zararı Olmuş mudur çünkü Gebelikte sıcaklık iyi değil ilk aklıma bu geldi Esimde aynı haSTA parmaklarımi bile oynatamiyorum ya sağlık çok önemli ya
Banada güzel geldi bu isim ince bi isimBi kızımız olsun Eylül koyucaz ismini derdik sevgiliyken ama iki kızımız oldu koymadık :)) çok güzel bir isim bence. Eylül’de doğsa Eylül koyardım ama Nisan olunca vazgeçtik bunda da :)))
bende Eylül koyacaz dediğimde hangi ayda doğacaktı bebek diolar :) nisan ayinda dogacak ama adi Eylül olacakBenimde kizim olursa nisan düşünüyorum.Aylardan gidiyoruz bakalim :)
Teşekkürler canım öyle yapayım en iyisi bebe yağı ve bi krem almıştım onu sürüyorum ama yine de kaşınıyorCanım bu kaşıntı şimdi pek sorun olmuyor ama ilerleyen haftalarda deli edecek duruma geliyor ssna tavsiyem başından geçmiş biri olarak hakiki zeytin yağını sulandir sipreyli şişeler varya ona köy karnına doğru puskurt her tarafına yay. her kasindiginda yap bunu göreceksin kaşıntı filan kalmayacaktır.3 gün içinde geciyor
3 lu sonucun ciktimi cnmCanm göbegin cok büyüdümü ?Büyüyünce mi oluyor kasinma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?