- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Canım kaç çıkmış? Benimde olduğundan düşük hatta bana damla verdiler ama kullanmıyorum içeriği temiz değil çünküKizlar benim d vitaminim cok cok düşük ckmis. Simdiye kadar hic tahlil yapilmamisti haberim yoktu.Internette öldürüp mezara sokuyorlar canm cok acayip skldı. pazartesi ilk isim doktora gidip bunun takviyesini almak ama boyle bir durumu bilen d vitamini kullanan varmi ya.aksam aksam nevrim döndü
Vitaminlerim mi eksildi anlamadım Cuma günü aşıya gitmeyi de unuttum akşam geldi aklıma. hamilelikten diyip sıyrılayım :)
Sende bendensin benimde basenlerde çatlak var inceden. Hiç kullanmayıp kendimi kötü hissedeceğime kullanıp çatlayayım dedim eheh :)
Şuanlık birşey yok ama birden çatlayan çok varmış korkmadım değil.
Çokda büyük değil ama hamile olduğum belli. Unutmazsam yarın atayım bi foto :) normal 38 beden pantolonlarım oluyor hala ama hamile pantolonuna geçme vaktim geldi artık.Canm göbegin cok büyüdümü ?Büyüyünce mi oluyor kasinma
Canın sıkılmasın canım benimde 7.5 çıkmıştı 9. Haftada yapılan genel testlerde doktorum ilaç vermeye bile gerek duymadı. Sağlık ocağından verilen Damlayı kullandım ama ben yinede. Bu gidişimde tekrar baktırıcam bakalım kaç çıkacak.Kizlar benim d vitaminim cok cok düşük ckmis. Simdiye kadar hic tahlil yapilmamisti haberim yoktu.Internette öldürüp mezara sokuyorlar canm cok acayip skldı. pazartesi ilk isim doktora gidip bunun takviyesini almak ama boyle bir durumu bilen d vitamini kullanan varmi ya.aksam aksam nevrim döndü
Geçmiş olsun canımKızlar sabah kalktım her tarafim agriyor usuyorum aksama kadar yattım sonra yorgan aldım üstüme çok terlemisim üstümu değiştirdim tekrar yattım terledim ya bebeğe bir zararı Olmuş mudur çünkü Gebelikte sıcaklık iyi değil ilk aklıma bu geldi Esimde aynı haSTA parmaklarımi bile oynatamiyorum ya sağlık çok önemli ya
Bende frei öl aldim.yag bu.watsons da çalışan çok övdü alman markasıymış onaylı bi urunmusNemlendirici herhangi bir krem mi canım? Evet internetten okuduğum kadarıyla kaşıntıyla başlıyormuş çatlamaya. Son trimesterde olurmuş ama son raddeye gelmeden cildim esnesin istedim. Söylediğin yağlara bir bakayım ben de canım teşekkür ederim cevabın için:)
Aynen kilo verip almaktan benim minnoş çatlaklarımdaCanım kaç çıkmış? Benimde olduğundan düşük hatta bana damla verdiler ama kullanmıyorum içeriği temiz değil çünkü
Canım ben basenlerime kilo alıyordum sonra erittim onları ama çatlaklar baki kaldı
5.8 ckmis. Valla bende anlamadm farkedemedim ya. ama bebegime birsey olduysa diye cok uzuldum aksam aksam.Kaç çıkıyor değerin canım benimde d vitaminim 7 düşük kış mevsimine göre bakma netteki yorumlara caninida skma bacaklarında filan ağrın olur krampların oluyor kalbin yoruluyor diyorlar ama bilmem bende bı sknti yok gebelik.oncesi ampul kullandım 15 gün arayla iki tane yine aynıydı vücut yapısıyla alakalı
Benim aldığım yağda bacak göbek göğüs diyor birde dıştan içeriye doğru cimciklama hareketi gibi ama genişce yapiyorsun göbek deliğine dogruBu arada konu açılmışken bu kremleri yağları sadece göbeğinize mi sürüyorsunuz ? Ben göbeğime sürüyorum sadece bacakların iç kısımlarına falan da gerekli mi
Bisey olmaz korkma sadece bağışıklık sistemi zayıflıyor çok sık hasta oluyorsun.yanlış bilmiyorsam saglik ocaklarında ücretsiz veriliyor5.8 ckmis. Valla bende anlamadm farkedemedim ya. ama bebegime birsey olduysa diye cok uzuldum aksam aksam.
Canm sizden gelen mesajlarla biraz icim rahatladi pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak.5.8 çikmiş.Canın sıkılmasın canım benimde 7.5 çıkmıştı 9. Haftada yapılan genel testlerde doktorum ilaç vermeye bile gerek duymadı. Sağlık ocağından verilen Damlayı kullandım ama ben yinede. Bu gidişimde tekrar baktırıcam bakalım kaç çıkacak.
ilk aylar sürekli griptim zaten.5 defa ucuk cikardim. Iki adim atsam yoruluyorum.Hic fark edemedim şu aya kadar ya çok uzuldum.Son gittigim hoca Allah razi olsun kan almasaydi haberim yoktu.5 aydir hicbir doktor istemedi biliyor musun .Nasil da tecrubesizligime geldi diyorum.Hic aklima gelmedi yaBisey olmaz korkma sadece bağışıklık sistemi zayıflıyor çok sık hasta oluyorsun.yanlış bilmiyorsam saglik ocaklarında ücretsiz veriliyor
Merak etme canım bebek herşekilde alıyor kalırsak biz vitaminsiz kalıyoruz. Sağlık ocaklarında bu vitaminlere bakılıyormuş artık düzenli kontrol ettirirsin olmadı sıkıntı yapacak bir durum yok bebiş yönündenCanm sizden gelen mesajlarla biraz icim rahatladi pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak.5.8 çikmiş.
5 aydir hastane hastane geziyorum ve hicbirisi vitamin testi yapmamis yeni fark ettim en basta alinan kanlarda da yok. Bunlar nasıl hastane?gelde eleştirme simdi.bu son gittigim hocadan Allah razi olsun almasaydi haberim yoktu.B12 sinirda d vitamini 5.8 ckmis.Bebek gelisimi icin ne kadar gerekli bunlar. Bebek her gittigimde uyuyor gözüküyor .Cocugum tam alamadi simdiye kadar demekki diyorum
Basen mi acabaGöbüş ve popo üstüne sürüyorum yani yanlarıma falan :) Anlatamadım sanırım ama
Biraz daha geçsin de bende başlayım basenlere o zaman :)Canım , benim anneannem 9 tane doğurmuş bi tane çatlak yokkeza annemde de yok ama benim basen bölgemde çatlaklar var çekmemişim ki o yüzden güvenemiyorum. Bi de ben basenlerime de bazen sürüyorum canım her zaman değil.
Yok canım olur mu öyle şey tövbe kullanmam bir dahane bileyim nemli olsun diye bol keseden sürüyodum ama iyi değilmiş.
Canım çok sağol inan bilmiyordum daha da sürmemdiğer kremler pahalı olduğu için bebe yağını bol bol sürüyodum ki nemli kalsın diye ama fayda etse zaten kaşınmazdı zeytinyağını yapıcam
Hiç öyle sürme tekniği falan bilmiyorum yuvarlak çizerek sürüyorumBenim aldığım yağda bacak göbek göğüs diyor birde dıştan içeriye doğru cimciklama hareketi gibi ama genişce yapiyorsun göbek deliğine dogru
Deme yaa utanıyorum vallaBasen mi acaba
Biraz daha geçsin de bende başlayım basenlere o zaman :)
Hiç öyle sürme tekniği falan bilmiyorum yuvarlak çizerek sürüyorum
Benimde bu aya kadar bakilmadi ama vitamin filan yazdi dr en bastan. Yesim hoca d vitaminine bide b12 ye bklm dedi b12 cikmis normal ama d vitamini yok tahlilde galiba istemeyi unuttu hoca.ilk aylar sürekli griptim zaten.5 defa ucuk cikardim. Iki adim atsam yoruluyorum.Hic fark edemedim şu aya kadar ya çok uzuldum.Son gittigim hoca Allah razi olsun kan almasaydi haberim yoktu.5 aydir hicbir doktor istemedi biliyor musun .Nasil da tecrubesizligime geldi diyorum.Hic aklima gelmedi ya
Valla canm Allah razi olsun tavsiye ettin de gittim öğrendim en azindan.Bundan sonra hic degilse ona göre takviyesini alirim. yesim hoca istemese aklimada gelmezdi zaten tecrübesizim. vitaminde kullanmiyordum yine o tavsiye etti de gittim imom aldm en azindan bir haftadir onu aliyorum takviye olarak.Goruyorsun demi 5 aydir hastane hastane dolasiyorum bir tanesi de demedi vitaminlere bakalim diye.Dusundukce sinir oluyorum.anca yatirip kaldiriyorlar 5 saniye. Bu şekilde baslarindan atiyorlar.Benimde bu aya kadar bakilmadi ama vitamin filan yazdi dr en bastan. Yesim hoca d vitaminine bide b12 ye bklm dedi b12 cikmis normal ama d vitamini yok tahlilde galiba istemeyi unuttu hoca.
Ben ocean vitamin d3 kullanıyorum daha önce devir damla kullanıyordum parabensiz diye ocean a geçtimKizlar benim d vitaminim cok cok düşük ckmis. Simdiye kadar hic tahlil yapilmamisti haberim yoktu.Internette öldürüp mezara sokuyorlar canm cok acayip skldı. pazartesi ilk isim doktora gidip bunun takviyesini almak ama boyle bir durumu bilen d vitamini kullanan varmi ya.aksam aksam nevrim döndü
Amin cnm cümlemizden razı olsun. Benim önceki gittigim hastanede otur bile demiyolardi ne kiloma bakiyolardi ne tansiyonuma. Git baska odada usg cekin kagit veriyolar al doktora goster o kadar. Bu hastanede herseyi soruyorlar bana kalsa özelden hic farki yok doktorumuz zaten ilgili yeterince Rabbim onunda işini gücünü rast getirsin onun nöbetçi oldugu günde dogum yapariz hayirlisiyla O olmSada insallah yine iyi bi doktor denk gelir çünkü o an o kadar ilgi bekliyosun kiValla canm Allah razi olsun tavsiye ettin de gittim öğrendim en azindan.Bundan sonra hic degilse ona göre takviyesini alirim. yesim hoca istemese aklimada gelmezdi zaten tecrübesizim. vitaminde kullanmiyordum yine o tavsiye etti de gittim imom aldm en azindan bir haftadir onu aliyorum takviye olarak.Goruyorsun demi 5 aydir hastane hastane dolasiyorum bir tanesi de demedi vitaminlere bakalim diye.Dusundukce sinir oluyorum.anca yatirip kaldiriyorlar 5 saniye. Bu şekilde baslarindan atiyorlar.
d vitamini digerlerinden sonra cikiyor galiba.belki sonuc ckmamistir
Bende de oluyor kuzum yalnız değilsinDeme yaa utanıyorum valla
Canım geçmiş olsun atlatırsınız inşallah en kısa zamandaKızlar sabah kalktım her tarafim agriyor usuyorum aksama kadar yattım sonra yorgan aldım üstüme çok terlemisim üstümu değiştirdim tekrar yattım terledim ya bebeğe bir zararı Olmuş mudur çünkü Gebelikte sıcaklık iyi değil ilk aklıma bu geldi Esimde aynı haSTA parmaklarımi bile oynatamiyorum ya sağlık çok önemli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?