Benim sezeryan olacağı için 1 hafta 10 gün önce Doğum olucak muhtemelen. Yani 1-2 Nisan da Allah nasip kısmet ederse İlerleyen zamanlarda tarih belli olursa değişiriz @mavi kedi
Çok şükür herşey yolundaymis minigimin kalp atışlarını duydum elhamdulillah hasretle bekleyen herkes güzel haberler aldı İnşallah 6+4 diye biliyordum ultrasonda 6+3 çıktı
Çok şükür herşey yolundaymis minigimin kalp atışlarını duydum elhamdulillah hasretle bekleyen herkes güzel haberler aldı İnşallah 6+4 diye biliyordum ultrasonda 6+3 çıktı
Yarin 14.50de doktor randevum var ilk defa bakilcak ultrasonla heyecanliyim merakliyim ne durumda bebis diye.Rabbim hayirli guzel haberler almayi nasip eder insaallah
Merhaba arkadaslar bende 4+5 de kan tahlili verdim degerim 1088 cikti yarin imsallah iyidir ultarasyon icin yarina gun aldim yarjn 36.gun oluyor acaba kalp atisi duyulur mu yoksa sadwce kese mi gorulur.
Merhaba arkadaslar bende 4+5 de kan tahlili verdim degerim 1088 cikti yarin imsallah iyidir ultarasyon icin yarina gun aldim yarjn 36.gun oluyor acaba kalp atisi duyulur mu yoksa sadwce kese mi gorulur.
Yarin 14.50de doktor randevum var ilk defa bakilcak ultrasonla heyecanliyim merakliyim ne durumda bebis diye.Rabbim hayirli guzel haberler almayi nasip eder insaallah
kalp atışı genelde 7. Hafta içinde duyuluyor burada ki çoğu arkadaşın da 6+... larda duyulmuş. Kese ve bebek gözükür inşAllah kalp atışını da duyarsınız. Ama telaş yapma küçükler daha.
kalp atışı içim erken canm benim geçen hafta 5+2 di beta 9000 lerdeyken sadece kese göründü bebeği bile göremedik.Kalp atışı 7. Hafta civarı daha net duyuluyor. Telaş yapma kalp atışı duyulmazsa.