- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
tıklıyorum başka sayfaya geçiyor. tahmini doğum tarihi istiyor giriyorum sonra ne yapmalıyım?Tamam kızma yaptım şimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tıklıyorum başka sayfaya geçiyor. tahmini doğum tarihi istiyor giriyorum sonra ne yapmalıyım?Tamam kızma yaptım şimdi![]()
Evet bunu da öğrenmiş oldukAra sıra atar yapmak iyi oluyormuş![]()
Değişiklikleri kaydet var en altta oraya tıklaman gerekiyortıklıyorum başka sayfaya geçiyor. tahmini doğum tarihi istiyor giriyorum sonra ne yapmalıyım?
maşallah canım benim...rabbim sağlıkla banada nasip etsin inşallah...dua edin benim içindeHoşgeldin canım aramıza, ben 7+6 randevum vardı o zaman gördüm. Ama 7+2 çıkmıştı benim bebiş![]()
Ay yerim ben onu ya minnakBenim minnoş kiraz büyüklüğünde olmuş9+0 olduk
Bir daha ki randevumuz 10+0 da, önceden almıştım iptal etmedim![]()
İnşallah en kısa zamanda duyarsın canım, biliyorum zaman geçmiyor insan sabırsızlanıyormaşallah canım benim...rabbim sağlıkla banada nasip etsin inşallah...dua edin benim içinde
Ay tam tek lokmalık yemesi ne güzel olur dimiAy yerim ben onu ya minnak![]()
7 haftada kese kaç mm oluyor?sizinki kaç mm?Hoşgeldin canım aramıza, ben 7+6 randevum vardı o zaman gördüm. Ama 7+2 çıkmıştı benim bebiş![]()
Hahahahaİnşallah en kısa zamanda duyarsın canım, biliyorum zaman geçmiyor insan sabırsızlanıyor
Ay tam tek lokmalık yemesi ne güzel olur dimi![]()
Bebek görüldüğü için kese büyüklüğünü söylemedi bana ama bebek 1,5cm idi canım.7 haftada kese kaç mm oluyor?sizinki kaç mm?
Ben de sanmıyorum o kadar büyük olacağınıBanu Çiftçinin programında cherry domates kadar diyor ama o kadar büyük olabilemez bence 2-3 cm birşey zaten![]()
Dimi.. Kiraz makul geldi banadaBen de sanmıyorum o kadar büyük olacağını![]()
Kiraz hangi programda yazıyor ben de indiriymDimi.. Kiraz makul geldi banada![]()
Happy mom canım. Pembe kundakta bebiş var uygulamanın küçük görselindeKiraz hangi programda yazıyor ben de indiriym![]()
6+0 DA GİTTİM KESE GÖRÜNDÜ ÇOK ŞÜKÜR, 12 MM. AMA DR ÇOK KÜÇÜK NET GÖREMİYORUM 5 GÜN SONRA GEL DEDİ, BEN 10 GÜN SONRA GİDECEĞİM İNŞALLAH, NORMAL MİDİR GÖRÜNMEMİŞ OLMASI. AÇIKÇASI HASTANE DE ÖYLE İYİ DEĞİL BAŞKA DR A GİDECEĞİM İNŞALLAHBebek görüldüğü için kese büyüklüğünü söylemedi bana ama bebek 1,5cm idi canım.
KESE 5 HAFTADA DA GÖRÜNMÜŞTÜ ZATEN.Happy mom canım. Pembe kundakta bebiş var uygulamanın küçük görselinde![]()
Bende ilk başta 6+4 iken gitmiştim benimde kese o zaman 13mm gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Bebek yeni oluşuyor demişti. Normaldir yani sıkıntı yapılacak bir durum yok bence.6+0 DA GİTTİM KESE GÖRÜNDÜ ÇOK ŞÜKÜR, 12 MM. AMA DR ÇOK KÜÇÜK NET GÖREMİYORUM 5 GÜN SONRA GEL DEDİ, BEN 10 GÜN SONRA GİDECEĞİM İNŞALLAH, NORMAL MİDİR GÖRÜNMEMİŞ OLMASI. AÇIKÇASI HASTANE DE ÖYLE İYİ DEĞİL BAŞKA DR A GİDECEĞİM İNŞALLAH
İndirdim canım sağolHappy mom canım. Pembe kundakta bebiş var uygulamanın küçük görselinde![]()
kız benim dr kese küçük sanki dedi. kesede bebek var mı dedim önce bak var görmüyor musun deyip cihazı bana çevirdi, sonra da bulanık net göremedim dedi, bir ilçe hastanesine gittim çelişkili konuşması bizi önce tedirgin etti, sonra eşim dedi boşver gidelim baksana bizden başka hastası da yok. bizde geldikBende ilk başta 6+4 iken gitmiştim benimde kese o zaman 13mm gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Bebek yeni oluşuyor demişti. Normaldir yani sıkıntı yapılacak bir durum yok bence.