Davut bey üniversitede hocaBen ilk medicalpark a gittim nagihan yilmaz keseyi göremedi kürtaj yapacaktı ordan çıktım saat 4 e geliyordu acil limana gittim Mükerrem erol vardı o baktı keseyi gördü iyi bir dr.ama ben çiftlik Anadoluda ozge piri mantar var cumartesi ilk defa ona gidecem inş. Neden tip fakültesini seçtim orda genelde Asistanlar bakıyor diye biliyorum
Davut Bey üniversitede hoca , doçent ve muayeneleri ücretli.2 düşük yaptım önce ben de Özge hanıma gittim bir sonuç alamadım.Sonra medicanaya gittim ordanda bir şey bulamadılar orası beni fakülteye yönlendirdi.Davut hoca ilk ultrasonda bile ameliyat olmamı söyledi ve testler yapıldı kan pıhtılaşması var dedi.ameliyat oldum,2 ay sonra hamile kaldım,şuanda pıhtılaşma için tedavim sürüyor.Ben ilk medicalpark a gittim nagihan yilmaz keseyi göremedi kürtaj yapacaktı ordan çıktım saat 4 e geliyordu acil limana gittim Mükerrem erol vardı o baktı keseyi gördü iyi bir dr.ama ben çiftlik Anadoluda ozge piri mantar var cumartesi ilk defa ona gidecem inş. Neden tip fakültesini seçtim orda genelde Asistanlar bakıyor diye biliyorum