- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaayy zalımın gızı kaç kiloya düştünLusi nerdesin ev sahabu , kiz belki bu hafta mezun olabilirim
Kullandım ama etki etti mi bilmiyorum. Bol sıvı tüket kuru incir kayısı dut ye. Yemene içmene dikkat et. Sütün bugün az yarın fazla olur sen merak etme dün sağdım öğlen iki göğsümden 70 cc çıktı bugün öğlen sağdım 160 cc şıktı. Yememe içmeme dikkat etmeyip suyu az içersem ve stres yaparsam azalıyorMerhaba hanımlar bende haziran annesiyim sütüm az GALACTAGO die bir damla var internette kullanan varmı acaba aranızda süt artan faydasını gören bende denemek istiyorum napcam bilemedim
Bazı kesim kullan bazı kesimde bir işe yaramıyor dio. Kafayı sütle bozdum nerdeyse şöyle boll boll gelsin içsin hep sütle doysun çok isterdim bazen böyle memeyi çekip süt içtiğinde ki mutluluğumu tarif edemem bu kadar farklı ufak şeyler için mutlu olacağım aklıma gelmezdi annelik çok güzel birşeyKullandım ama etki etti mi bilmiyorum. Bol sıvı tüket kuru incir kayısı dut ye. Yemene içmene dikkat et. Sütün bugün az yarın fazla olur sen merak etme dün sağdım öğlen iki göğsümden 70 cc çıktı bugün öğlen sağdım 160 cc şıktı. Yememe içmeme dikkat etmeyip suyu az içersem ve stres yaparsam azalıyor
Kesinlikle öyle çok güzel odamlaları kullandım bende ama aşırı bir fark olmadı daha çok su dereotu ve sakin olmak uyuyabilmek. Uykusuz olunca hiç sütüm olmuyor bol bol dinlenirsem oluyor birde bebekle duygusal bağ kurmak. Sık sık oynaşmak sarılmak :)Bazı kesim kullan bazı kesimde bir işe yaramıyor dio. Kafayı sütle bozdum nerdeyse şöyle boll boll gelsin içsin hep sütle doysun çok isterdim bazen böyle memeyi çekip süt içtiğinde ki mutluluğumu tarif edemem bu kadar farklı ufak şeyler için mutlu olacağım aklıma gelmezdi annelik çok güzel birşey ❤
Selam canım evet yarın ameliyat olacak inşallah gerilim stres doruktaLusi neye karar verildi dun belli oldumu ameliyat tarihi .
Geçmiş olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsınızSelam canım evet yarın ameliyat olacak inşallah gerilim stres dorukta
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah iyi geçer sıkıntısız atlatırsınız ameliyatıSelam canım evet yarın ameliyat olacak inşallah gerilim stres dorukta
Insallah kolay atlatir kuzucum , cok gecmis olsun canim .Selam canım evet yarın ameliyat olacak inşallah gerilim stres dorukta
İnşallah iyi geçer sıkıntısız atlatırsınız ameliyatı
Insallah kolay atlatir kuzucum , cok gecmis olsun canim .
Kullandım ama etki etti mi bilmiyorum. Bol sıvı tüket kuru incir kayısı dut ye. Yemene içmene dikkat et. Sütün bugün az yarın fazla olur sen merak etme dün sağdım öğlen iki göğsümden 70 cc çıktı bugün öğlen sağdım 160 cc şıktı. Yememe içmeme dikkat etmeyip suyu az içersem ve stres yaparsam azalıyor
Hayır destekli oturuyor emeklemeyi Bırak dönmüyor bileKizlar bebekleriniz emeklemeye basladi mi yada desteksiz oturmaya ?
Evet canım yoğurtla başlamıştık
4 gün keçi sütüm vardı onu verince sıkıntı olmadı
Ardından 1 gün kabak verdim onu verincede birşey olmadı ama inek yoğurdu deneyince hemen tepki gösterdi
Anlamadım ki yüzünü buruşturuyor tadı değişik gelince sevmiştir herhalde
kabaktan başlayalım bakalım biz de
Afiyet olsun Vuslat’a şimdiden