- 15 Ekim 2013
- 1.050
- 65
- 363
- 34
Şimdi sizlerden fikir bekliyorum canım anneler
Bir hafta boyunca sütümün kesilmemesi icin neler yapabilirim
En çok merak ettiğim de, allah korusun sütüm kesildi diyelim, çıkınca sürekli emzirsem tekrar süt gelir mi
Sen böyle mutlu olduğun sürece daha fazla bile çıkar. Yeterki üzülüp stres yapma ❤Kızlar çok mutlu ettiniz beni ya maşallah diyelim o zaman♥♥
Çıkana kadar da böyle devam eder inşallah
Melike o komşularımız çalışıyor kuzum ya gelemezler
Teşekkür ederim kızlar
Artık olumsuz düşünmüyorum
Yenidoğana çıkıyorum 2-3 saatte bir sütümü sağıyorum
Miktarına takılmamaya çalışıyorum ama her meme 15 dk sağıyorum, toplam 120-130 cc çıkıyor
Az mı sizce
Kuzucum da mamasını güzel emiyormuş, babası da çok güzel ilgileniyor
Bugün moralim daha iyi
Sadece arkadaşım Pazartesi gidecek ve yanımda kalabilecek kimseyi bulamadık
Haha benim hapşırığımı anlamıyor ama öksürdüğümde korkup ağlıyorBu kız beni gülme krizine sokacak
Hapşurduğum zaman ödü kopuyor,basıyor ağlamayı.
Onun ağlayışı beni güldürüyor
Sizin bebişlerde böyle mi benimkinin huyumu
Hapşurduğumda hamileykende hareket ediyodu o zamandan korkuyomuş demekkiKuzum maşallah sübhanallahhh. Ben üç sağmada elde ediyorum o sütü canım benim. Az değil yeterli hiç dert etme kuzucum
Ptesiden sonra belki gerek kalmaz kuzum refakatçıya. İnş toparlarsın crp düşerse biraz. Dualarımdasın kuzucum
Haha benim hapşırığımı anlamıyor ama öksürdüğümde korkup ağlıyor
Ama benim en komiğime giden şey kendi gazını çıkartıp önce dudak büzüp sonra kıyametleri koparmasıı :)
Sen böyle mutlu olduğun sürece daha fazla bile çıkar. Yeterki üzülüp stres yapma ❤
Tühh bende onlardan biri gelse keşke dicektim. Karamsar olmayalım şimdiden bir hal çare bulunur inşallah
Kuzum maşallah sübhanallahhh. Ben üç sağmada elde ediyorum o sütü canım benim. Az değil yeterli hiç dert etme kuzucum
Ptesiden sonra belki gerek kalmaz kuzum refakatçıya. İnş toparlarsın crp düşerse biraz. Dualarımdasın kuzucum
Haha benim hapşırığımı anlamıyor ama öksürdüğümde korkup ağlıyor
Ama benim en komiğime giden şey kendi gazını çıkartıp önce dudak büzüp sonra kıyametleri koparmasıı :)
Evet..hatta bugün emzirirken hapşurdum. Biraz sesli hapşurıurm da. İrkildi bana bi baktı durdu memeyi çekmedi. Ay annecim özür dilerim hadi devam et dedim :) var ya bak o kadar motor sesi deniz sesi çocukların gürültüsü varken uyuyor sahildeçBu kız beni gülme krizine sokacak
Hapşurduğum zaman ödü kopuyor,basıyor ağlamayı.
Onun ağlayışı beni güldürüyor
Sizin bebişlerde böyle mi benimkinin huyumu
Evet..hatta bugün emzirirken hapşurdum. Biraz sesli hapşurıurm da. İrkildi bana bi baktı durdu memeyi çekmedi. Ay annecim özür dilerim hadi devam et dedim :) var ya bak o kadar motor sesi deniz sesi çocukların gürültüsü varken uyuyor sahildeç
Yanında iken sesleneyim bi anda irkilip gözünü açıyor. Bence benim sesine odaklı diğerlerini dikkate almıyor
Bilemedim ki... Yani memeni dinlendir bakalım 1 gün. Ne olacak. Yani bugün sağ mesela yarın sağmaŞimdi yine bir sorum var
Ben gün içinde mümkün olduğunca 2-3 saate bir süt sağmaya gittim
En son 23.50de sağdım geldim
Gece de 3 saatte bir gitmeli miyim, sabah uyanınca mı gideyim
Normalde Nazlı Hilal bu saatlerde emip uyurdu sabah 6ya kadar
atanamayanogretmen kuzum yeni okuyabildim yazdıklarını çok geçmiş olsun. Arkadaşlar cevap vermiş zaten sorularına ben ekstra bişey yazmayım, sadece şunu söyleyim Beste memeyi tutmadı en başta sağarak verdim hep. Sağdığın sürece kesilmez inşallah sütün hiç merak etme. Yediklerine ek hurma ve dut kurusu da süt yapıyormuş aklında bulunsun.
Benim kuzuda yapıyo öyle cnm arada maksimum 5 saat uyuyo, onun harıcınde bazı günler 3 saatte bir kalkıyo bugun 1 bucuk 4 buçuk ve 7de uyandı mesela, bebekler çok huy değiştirir, düzelir seninkideBeste 4-5 gün öncesine kadar gece uykusuna ilk daldığında 5-6 saat uyuyordu. Şimdi 3 saatte bir uyanıp emmeye başladı neden böyle oldu acabaaşıdan sonra huy değiştirdi yavrum o günden beri gece uykusu kısaldı tekrar düzene girer mi dersiniz
Benimki de tam bu saatlerde uyandı bugün canım. İnşallah düzene girer o zaman sağolBenim kuzuda yapıyo öyle cnm arada maksimum 5 saat uyuyo, onun harıcınde bazı günler 3 saatte bir kalkıyo bugun 1 bucuk 4 buçuk ve 7de uyandı mesela, bebekler çok huy değiştirir, düzelir seninkide
Yok canim solide degil de hemen ustunde bir sitede.buralara genel olarak soli dedikleri icin oyle yazdim.haftasonu burasida cok kalabalik ve pis oluyor.donla denize giren tiplerle doluyorSoli sitesinde misin?
2 gün önce girdi oğlan. Rüzgar olunca özellikle kafasını ıslatmadım ve çok kalmadı 3-4 dk...ama su çok sıcaktı. Metoş zaten suyu sevdiği için korkmadı da ağlamadı da. Burası temiz canım o yüzden de çok kalabalık hele de hafta sonu araba park edecek yer olmuyor. Herkes limonlu sahiline geliyor.
Canım bir karış uzunluğunda ve kalın öyle yırtılck gibi dğilCanım çok sağol internette çeşit çok yorum yok. Ebatı ne kadar kalınlığı falan
Aynı benim oğlumda 12 gibi uyurdu gece sabah 6 gibi uyanırdı.bu gece 11 de uyudu 3 te uyanmış mırıldanıyordu emdirdim uyudu 6 da yine mırıldanıyordu.normalde kesintisiz 6 saat uyuyordu.ben uykuda emdiriyordum onu uyanmıyordu.huy değiştirme mi acaba.uyandığında ağlamıyordu ama mızmızlanıyordu iki elini ağzına sokmaya çalışıyorduBeste 4-5 gün öncesine kadar gece uykusuna ilk daldığında 5-6 saat uyuyordu. Şimdi 3 saatte bir uyanıp emmeye başladı neden böyle oldu acabaaşıdan sonra huy değiştirdi yavrum o günden beri gece uykusu kısaldı tekrar düzene girer mi dersiniz
Beste 4-5 gün öncesine kadar gece uykusuna ilk daldığında 5-6 saat uyuyordu. Şimdi 3 saatte bir uyanıp emmeye başladı neden böyle oldu acabaaşıdan sonra huy değiştirdi yavrum o günden beri gece uykusu kısaldı tekrar düzene girer mi dersiniz
Çok normal benimkide sadece mama alıyor onunkide yeşil oluyorKizlar ya Duru bir haftadir yesil kaka yapiyor kakasinin belli kisimlarinda yesilllikler var neden acaba basina hic boyle birsey gelen oldu mu
Bu arada sadece mama ile besleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?