Öncelikle geçmiş olsun, biz 1.5 yıldır korunmuyoduk ama benim hastalığımın belirtilerini ben gebe kalmadan 3 ay önce filan hissetmeye başlamıştım ama hiç aklıma gelmedi böyle bişey çıkacağı,gebe kaldığımı öğrendikten sonra yapılan tahlillerde ortaya çıktı,aslında bende nette okuduğum kadarıyla gebe kalmayı zorlaştırıyomuş guatır,ama ben aksine gebe kaldım,ama 12 haftaya kadar lekelenmem oldu ,3 ay kadar ilaç içtim dr kontrolünde, endokrın uzmanına gidiyordum ayda bir kan veriyodum,hamilelikle değerlerim normale döndü ve 40 ım çıkana kadar ilaç içmedim ,zehirli guatırın hamilelikte böyle bi iyi yönü var ,hamilelikle değerler normalleşiyo,40ım çıktıktan sonra tekrar ilaç kullanmaya başladım 20 gün sonra ilk kontrolüme gidicem bklm ilaç ne kadar düzene soktu, mutlaka bi endokrın uzmanına görün konuş seni yönlendirir ,işin özeti ben 1.5 yıldır hamile kalamıyordum ,ama zehirli guatır olmasına rağmen ve zehirli guatır bende yeni çıkmaya başlamıştı hissetiklerime göre ve hamile kaldım,sizde sizin hissetiğiniz bi belirti var mı sıcak basması, kalp çarpıntısı, kilo verme,ağız kuruluğu