- 26 Eylül 2014
- 4.523
- 9.865
- 358
Babama psikiyatriden randevu aldık da. İlaçları var uzm Dr ancak bakabilir.
Maşaallah darısı diğer aylarına...bence bi git canım tekrar yani görmesinde fayda var.
Çok güzel olmuş.
Bence gidip bi muayene ol canım fayda var.
Canımmm ayva çekirdeği jeli iyi geliyor ama ayva bulamazsın..anne sütü ile temizleyebilirsin ben lansinoh sürdüm her emzirme öncesi ve sonrası
kızlar konuşuldu mu bilmiyorum ama kalça ultrasonu çektirmedik hala. Devlet hastanesinde çekiliyor mu? çekiliyorsa hangi bölümden randevu alıp gitmem lazım. ? eğer çekiliyorsa bidaha özele muayene ücreti artı ultrason ücreti vermeye gerek kalmaz .
Güzel günlerde kullanın canım. Kullanışlı bişeye benziyor.
Ortopedi canım ama sor bence randevu alırken hepsinde uzman olmayabilirkızlar konuşuldu mu bilmiyorum ama kalça ultrasonu çektirmedik hala. Devlet hastanesinde çekiliyor mu? çekiliyorsa hangi bölümden randevu alıp gitmem lazım. ? eğer çekiliyorsa bidaha özele muayene ücreti artı ultrason ücreti vermeye gerek kalmaz .
Anladim canim gecmis olsun. Tesekkurler cumlemiz ins canim.Babama psikiyatriden randevu aldık da. İlaçları var uzm Dr ancak bakabilir.
Maşaallah darısı diğer aylarına...bence bi git canım tekrar yani görmesinde fayda var.
Çok güzel olmuş.
Bence gidip bi muayene ol canım fayda var.
Canımmm ayva çekirdeği jeli iyi geliyor ama ayva bulamazsın..anne sütü ile temizleyebilirsin ben lansinoh sürdüm her emzirme öncesi ve sonrası
canım adı ne bunun nasıl.kullaniyorsunTeşekkür ederim canım. Gece emzirmediğim için sıcak süt vermek çok zordu ellim ayağıma dolanıyordu.
Neyse ki şimdi daha kolay olacak inşallah
Doktorum doğumdan 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı beni. Dikişlere vs baktı.Bugun 40 imizi cikardik cok sukur. Minisim misil misil uyuyor. Kizlar ben kontrole gitmeyi dusunmuyorum 40 ta kontrole cagrmisti. Yani gitmesek nolur? Hic gidesim yok24 gunlukken zaten burda bi kadn dogmcu iice bakti ultrasonla icime. Yetmez mi
Canım emzirdikçe geçiyor, ama ara verdiğinde ya da gocunduğunda daha çok artar. Dişini sık, emin ol emzirdikçe sende göreceksin geçtiğini. Alışma dönemi bu.Hiçbişey sürmeden yaralar nasıl geçicek
Büyük kolaylıkmış, iyi günlerde kullan canım.Kızlar bunu aldık bugün 30 saniyede sıcacık hazır oluyor sütüÜstelik ilerde püreye başladığında üst kısmı konserve pürelerini ısıtıyor
Canim benim ultrason istegini ozelde direkt cocuk doktorumuz yapmisti, devlette nasil oluyor bilmiyorumkızlar konuşuldu mu bilmiyorum ama kalça ultrasonu çektirmedik hala. Devlet hastanesinde çekiliyor mu? çekiliyorsa hangi bölümden randevu alıp gitmem lazım. ? eğer çekiliyorsa bidaha özele muayene ücreti artı ultrason ücreti vermeye gerek kalmaz .
1 hafta sonra bana da bakti canim sonra 40 inda gel dedi. Onda da rahme bakiyor smear testi yapiolar filan. Ama benim sukur sikayetm yok. 20 gunlukken de evime yakin bi de a gitmistm agrilarmdan dolayi o da bisi demedi. Sanirm gitmicm. Kuzenim de gitmemisDoktorum doğumdan 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı beni. Dikişlere vs baktı.
Bir daha ne zaman geleyim dediğimde;
ekstra bir durum olmadığı sürece gelmene gerek yok,
kanamalar akıntılar ağrılar hepsi olabilir hepsi normal, rahim anca toplanır, 2-3 ay sonra görüşelim demişti. Üstelik özelde olmasına rağmen.
Yani çok bir sıkıntın yoksa gitmene gerek yok bence canım.
Canım emzirdikçe geçiyor, ama ara verdiğinde ya da gocunduğunda daha çok artar. Dişini sık, emin ol emzirdikçe sende göreceksin geçtiğini. Alışma dönemi bu.
Büyük kolaylıkmış, iyi günlerde kullan canım.
Devlette de cocuk dr u yapiyor burda. Herhalde heryerde aynidir. Farkli bi dr a gitmeye gerek yok bence.Canim benim ultrason istegini ozelde direkt cocuk doktorumuz yapmisti, devlette nasil oluyor bilmiyorum
Çok güzelmiş güle güle kullanın canım..bunun adı ne olarak geçiyor?Kızlar bunu aldık bugün 30 saniyede sıcacık hazır oluyor sütüÜstelik ilerde püreye başladığında üst kısmı konserve pürelerini ısıtıyor
Oluyor işte canım...minnacık bedenleri buna alışmaya çalışıyor zor...esas bizi diş çıkarma bekliyorMinik bir bebeğin nasıl bu kadar gazı olabiliryapıyor yapıyor yetmiyor
Uykusuzlukta rekora koşuyorum
biz de dün eşimle bunu konuştuk :) şimdi gaz sonra diş falan derken her dönemin ayrı zorluğu olacak.. biz kaç yaşımıza geldik derdimiz bitiyor muOluyor işte canım...minnacık bedenleri buna alışmaya çalışıyor zor...esas bizi diş çıkarma bekliyor
Evet canım...konuşamadıkları için de anlamak zor. O da artık annelik içgüdüsü yavrusunu en iyi anne tanır. Artık iyi kötü biliyoruz sıkıntılarını.biz de dün eşimle bunu konuştuk :) şimdi gaz sonra diş falan derken her dönemin ayrı zorluğu olacak.. biz kaç yaşımıza geldik derdimiz bitiyor mu
Sağlıkları yerinde olsun da
Öyle canım anlıyoruz az çok :)Evet canım...konuşamadıkları için de anlamak zor. O da artık annelik içgüdüsü yavrusunu en iyi anne tanır. Artık iyi kötü biliyoruz sıkıntılarını.
Bizim kızlar bu kadar mı benzer, bizimkide yapıyor yapıyor yetmiyor bu kadar gaz nerden geliyor anlamıyorum. Dün iyiydik ama şükür umarım bugün dünden de daha iyi olur. Çok mu büyük beklentiye girdim neMinik bir bebeğin nasıl bu kadar gazı olabiliryapıyor yapıyor yetmiyor
Uykusuzlukta rekora koşuyorum
Benimki de bir gün iyi oldu nasıl sevindim geçti herhalde artık diye ertesi gün iki katı sancı çekti moralini bozmak gibi olmasın daBizim kızlar bu kadar mı benzer, bizimkide yapıyor yapıyor yetmiyor bu kadar gaz nerden geliyor anlamıyorum. Dün iyiydik ama şükür umarım bugün dünden de daha iyi olur. Çok mu büyük beklentiye girdim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?