- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Emzirirken pek diyete uyamıyorum ben. Dün Leslie yazan olmuştu. Ne olduğuna baktım. Bugün Umay’ı uyutup (ilk 10 dk Umay kucağımda) 2 mile yaptım ama ter içinde kaldım, epey yoruldum. Bundan sonra hergün yapıcam mani çıkmazsa. Umay uyanmadan 5 dk duşa girdim hemen. İlk defa evde yalnızken duşa girdim buarada
Canım benim ailemdeki herkes hipertansiyonlu az çok bilirim sen son zamanlarda çok stres yaptığın için yükselmiş olabilir o yüzden endişe etme canımKızlar benim tansiyonum yine cıktı dun aksam cok kotu oldum mide bulantısı bas agrısı gercekten cok kotu bırsey. Benim anlamadığım bneım tansiyonum hep dusuktı hamılelkte bile hep 9.6 10.6 felan simdi niye cikiyor anlamadım oyle bir sordum Dr ilk cıktıgında yorgunluktan stresten cıkar dedi ama bne hamıleukende cok stresliydım biliyorsunuz.nette arastırdım bobrekle alakalı da olabilir yazıyor bneım hamilelikten once idrarda protein cıkmıstı eser miktarda tansiyon umu sormuşlardı hatta dusuk cıkmıstı... Sonra bol su ıcmeye basladım idrar rengim acıksa protein cıkmıyordı neyse ben ameliyattan sonra ıdrarımın geldiğini pek hissetmiyorum tuvalete gidince cok sıkısırsınız ya oyle yapıyorum ve cok koyu ve hıc ıcmedıgım kadar su ıcıyorum.. Ve koyu olduğu ıcın de protein vardır diye dusunuyorum oda bobrekle alakalı doktora gıdrcem de hıc fırsatım yok daha dıkısım acildi ona gostermeue gidemedim.. Ne derdim varmıs bitmedi gitti yaaa
Bende şimdi öyleyimEvet canım şimdi içmek aklıma gelmiyor o zaman yanımda şişeyle dolaşıyordum
Bende her bebenin aynı olmadığını düşünüyorum emme ya da mama alma konusunda...O nedenle sınırlamanın doğru olduğuna inanmıyorum. Verin gitsin istedikçe
Biz leslie i her gün yapsak incecik oluruz canımumayla mı yaptın işte annelik bu
Canım benim ailemdeki herkes hipertansiyonlu az çok bilirim sen son zamanlarda çok stres yaptığın için yükselmiş olabilir o yüzden endişe etme canım
Evet kanguru için 3 ay yazıyordu bende daha almadım o yüzden :)) Haziran da alıcam.
@muttervonmarienkaefer canım bende bugün sağdım emzirdikten sonra 15 cc bile gelmedi ben mama vermiyorumaz demis ya doktorun sütüne benim de az o zaman, emdiği için yok diyordum, dolsun da bakayım diyecek zamanda yok heran emiyor
Valla cnm.buralardayim.takip ediyorum ama yazamıyorum.iki çocuk evin işleri vs derken yetişemiyorum.tek.basimayim kimse yok hem.kendim toparlanmaya çalışıyorum hem çocuklarla ilgileniyorum evde deli gibi dolanıyorum.su ilk bir yılın hemen geçmesini istiyorum geçsin gitsin günler hemen.21 gün oldu daha.kucukkuzum nerelerdesin iyi misin ?
canım benim kolaylıklar sanaValla cnm.buralardayim.takip ediyorum ama yazamıyorum.iki çocuk evin işleri vs derken yetişemiyorum.tek.basimayim kimse yok hem.kendim toparlanmaya çalışıyorum hem çocuklarla ilgileniyorum evde deli gibi dolanıyorum.su ilk bir yılın hemen geçmesini istiyorum geçsin gitsin günler hemen.21 gün oldu daha.
sağol canım içimi rahatlattinMerhaba, benim ikinci çocuğum. İlkini de sadece anne sütüyle büyüttüm. Emzirdikten sonra sağınca hiç çıkmaz benim oldum olası. Hatta normal sağınca da öyle çok çıkmaz. Sağılan miktar asla ölçüt değildir. İlk 1 ay kakaya, sonra çişli beze bakmak gerekir. Tabi ki kilo alımına bir de. Ayda 500-900 gr arası.
Ya kızlar normal doğum yapan arkadaşlara sorum dikisleriniz.nezaman tam.olarak iyileşti ben hala çekiyorum nedir bu böyle hemoroid oldum bide ağrıdan duramıyorum.tuvalete gitmek iskence benim için.
Aynen ben de öyleyim. Ama zorla su içersem midem bulanıyor.Bende de hic susama diye birşey yok bus eferde goguslerime sut girmiyir. Su içince hissediyorum.
O zaman bundan sonda leslie ile devam :)Kucağımda uyudu sıpao kadar uyutmaya çalıştım uyumamıştı.
Diğer sıvıları da sayıyorsun dimi. Öyle olursa 3 lt rahat oluyor ama yetmiyor. Ya benim 3-4. Gündür sütüm azaldı galiba. Normalde gündüz sadece tek meme emzirip gece 3-4 kez mama veriyordum. Şimdi gündüz iki meme istiyor ve üstüne 60 cc yiyor. Anlamadım bu işi. Sütüm var ama doymuyor. Acaba az su içiyorum diye mi öyle oldu?Bende günde bol su içmeye çalışıyorum yoksa süt olmuyo, bu saatte kadar 2 litre su içtim, 2 bardak ayran,günlük 3 litre hep içebilsem keşke,
Dün ben de kuaföre gideceğim diye sağdım. Bildiğin şeffaf süt geldi. Tek seferde lık lık içmiş ve 1.5 saat geçmeden açıktı yağlı olmayınca doymadı diye düşündümSabah Umay’ı emzirirken diğer göğsümden süt akınca sağdım o göğsümü. Ama su gibi çok şeffaf bir süt geldi. Öğlen bi daha sağdım daha koyu kıvamlı süt geldi. Sanırım biri önden gelen süt diğeri Arkadan gelen yağlı süt. Resim attım farka bakın.
Ah canım o hemaroid hamilelikte başladı devam da etti ama bu aralar iyi. Acı kesinlikle tüketmeyeceksin. Dikişlerim 20. Günden sonra iyileşti. Şu an rahatım airı yok sızı yok dün ağda bile yaptım. Seninki de düzelir merak etmeYa kızlar normal doğum yapan arkadaşlara sorum dikisleriniz.nezaman tam.olarak iyileşti ben hala çekiyorum nedir bu böyle hemoroid oldum bide ağrıdan duramıyorum.tuvalete gitmek iskence benim için.
Su içmeyi zorla yaptığım için ayranı da saydım vallaAynen ben de öyleyim. Ama zorla su içersem midem bulanıyor.
O zaman bundan sonda leslie ile devam :)
Diğer sıvıları da sayıyorsun dimi. Öyle olursa 3 lt rahat oluyor ama yetmiyor. Ya benim 3-4. Gündür sütüm azaldı galiba. Normalde gündüz sadece tek meme emzirip gece 3-4 kez mama veriyordum. Şimdi gündüz iki meme istiyor ve üstüne 60 cc yiyor. Anlamadım bu işi. Sütüm var ama doymuyor. Acaba az su içiyorum diye mi öyle oldu?
Dün ben de kuaföre gideceğim diye sağdım. Bildiğin şeffaf süt geldi. Tek seferde lık lık içmiş ve 1.5 saat geçmeden açıktı yağlı olmayınca doymadı diye düşündüm
Ah canım o hemaroid hamilelikte başladı devam da etti ama bu aralar iyi. Acı kesinlikle tüketmeyeceksin. Dikişlerim 20. Günden sonra iyileşti. Şu an rahatım airı yok sızı yok dün ağda bile yaptım. Seninki de düzelir merak etme
İlk sağdığımdada çok şeffaftı Canım. Su gibiydi. Diğeri öyle değildi.@ isimdeyimgucumdeyim canım diğerinin yağı üstte birikmiş o daha çok beklemiş ondan, bekleyince böyle olur
840 cc yapar. Üç hafta için çok olabilir cnm. Ama ben de bunun bir standartı olduğunu düşünmüyorum. Şimdş bna doktor dedi ki üç saatte bir ver. İyi dedim geldim. Ama yok yani çocuk acıkıyor görüyorum. Emziriyorum emiyor sonra bakıyor süt gelmeyince ağlamaya başlıyor. Hadi oyalıyim diyorum elini öyle emiyor ki ya da aranışı fln. Nası bekliyim yani. Her çocuğun iştahı bir değil ki.. o yüzden sen içgüdülerine göre devam et kuzum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?