- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
Emzirirken pek diyete uyamıyorum ben. Dün Leslie yazan olmuştu. Ne olduğuna baktım. Bugün Umay’ı uyutup (ilk 10 dk Umay kucağımda ) 2 mile yaptım ama ter içinde kaldım, epey yoruldum. Bundan sonra hergün yapıcam mani çıkmazsa. Umay uyanmadan 5 dk duşa girdim hemen. İlk defa evde yalnızken duşa girdim buarada
Biz leslie i her gün yapsak incecik oluruz canım umayla mı yaptın işte annelik bu
Canım benim ailemdeki herkes hipertansiyonlu az çok bilirim sen son zamanlarda çok stres yaptığın için yükselmiş olabilir o yüzden endişe etme canımKızlar benim tansiyonum yine cıktı dun aksam cok kotu oldum mide bulantısı bas agrısı gercekten cok kotu bırsey. Benim anlamadığım bneım tansiyonum hep dusuktı hamılelkte bile hep 9.6 10.6 felan simdi niye cikiyor anlamadım oyle bir sordum Dr ilk cıktıgında yorgunluktan stresten cıkar dedi ama bne hamıleukende cok stresliydım biliyorsunuz.nette arastırdım bobrekle alakalı da olabilir yazıyor bneım hamilelikten once idrarda protein cıkmıstı eser miktarda tansiyon umu sormuşlardı hatta dusuk cıkmıstı... Sonra bol su ıcmeye basladım idrar rengim acıksa protein cıkmıyordı neyse ben ameliyattan sonra ıdrarımın geldiğini pek hissetmiyorum tuvalete gidince cok sıkısırsınız ya oyle yapıyorum ve cok koyu ve hıc ıcmedıgım kadar su ıcıyorum.. Ve koyu olduğu ıcın de protein vardır diye dusunuyorum oda bobrekle alakalı doktora gıdrcem de hıc fırsatım yok daha dıkısım acildi ona gostermeue gidemedim.. Ne derdim varmıs bitmedi gitti yaaa