7+2yim 10 nisan tahmini doğum tarihi, altıncı haftada kalp atışını duydum sukur darısı diğer bekleyenlere, 1 eylülde bir daha cagird i doktorum hayırlısı
Benim ilk hamileligimde de boyleydi gerci ilk aylar cok sismistim sonra normale donmustum.aynen herkeste var sikinti yok kizlar:)daha onumuzde cetin gunler var simdiden bunlara takilmayalim :))
Günaydın canım. Benimde ilk ama normal gaz göbeğinden farklı gibi geliyor banada neden bilmiyorum Hatta geçen eşime dedim 4 aylık hamile gibi gözükmüyor muyum diye
:) benm için oda sorun değil hem çok bekledim uğraştım hemde zayfm[/QUOTE]
Bende tam kilo vermeye başlamıştım bebiş geldi kaldı 3-4 kilo fazla ama olsundu sıkıntı değil
7+2yim 10 nisan tahmini doğum tarihi, altıncı haftada kalp atışını duydum sukur darısı diğer bekleyenlere, 1 eylülde bir daha cagird i doktorum hayırlısı
Benim ilk hamileligimde de boyleydi gerci ilk aylar cok sismistim sonra normale donmustum.aynen herkeste var sikinti yok kizlar:)daha onumuzde cetin gunler var simdiden bunlara takilmayalim :))
Aynen öyle canım ileride daha zor olacak :) hem bebeğimiz bize mesaj veriyor burdayım her şey yolunda diye:)mide bulantısından bile mutluluk duyar olduk eşimle:)
Kızlar gunaydin, 2013 aralik annesiydim şimdi burda buldum kendimi,herkesin bebeği sağlıkla gelsin, mide bulantısı olan varsa elma suyu cok iyi geliyo bide meyveler tabi, et sut yumurta gibi besinler bakteri taşıyabileceği icn vücut bebisi koruyormuş o yuzden onlarin kokusuna dayanamıyoruz, ilk yavrumda cok çektim, yerlerde süründüm bunda cok sukur sadexe bulanti var ve kusma yok, korkudan cay bile içmiyorum bulanacağım diye
Canim dediğim gibi surekli elma suyu ve meyve yiyorm bn, midem hic boş kalmiyor, ekmek domates bide tabi, ama ilk çocuğumda 7. Haftada bi başladı aylarca kustum birsey yiyemedim, zencefili şeker var 101 de satiliyo onu da deneebilirsin, çay kahve sakin içme cnm bulantiyi arttırıyor
Aynen öyle canım ileride daha zor olacak :) hem bebeğimiz bize mesaj veriyor burdayım her şey yolunda diye:)mide bulantısından bile mutluluk duyar olduk eşimle:)