Yogunbakim biizm çocuklarımız için malesef kaçınılmaz cnm.Trake bakımı çok zor ve enfeksiyonu da ağırdır.sukur ki kurtulmuş.benim oğlumun da 3 kez kalbi durdu.ama alacak nefesi varmış ki geri döndü hep.Allah acılarını göstermesin.Canım çok şükür senin ki kadar ağır aolmadı evet ama 11 aylık ömrünün 5.5 ayını yoğun bakımda geeçirmiş bir yiğenim var benimde. Traekostami falan açıldı ona da. Dünya kadar ameliyat geçirdi.. kalbi durdu bi kaç kere vs. Ama atlattı şimdilik çok şükür.. rabbim tüm yavrula
Yorulduğunu anladığın an dinleneceksin cnm yoksa akıntı lekenmeye donuyor.Doğru canım o gün ayaktaydım çok şimdi evde dinlenirken o kadar rahatsız edici akıntı gelmiyor. Zor valla belirti olsa da olmasa da..
Hayırlı olsun canım hoşgeldin
Merhaba canim, iyi bayramlar .inşallah seneye olacaklar.Gecen gün tlfna yüklediğim bir programdan mesaj gelmiş." Merhaba anneciğim, seneye bayramı burnundan getirmek için sabırsızlanıyorum."Herkese günaydın çok aktif olamasamda herşeyi okuyorum 26 aylık oğlumun peşinde kostugum için çok aktif olamıyorum birde malum bayram telaşı öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum. Rabbim İnşallah bir dahaki bayrama minik susamlarimizla girmeyi nasip eder. Hayırlı günler
Kendimi fantastik dörtlü den biri gibi hissediyorum ben de, her an bir uzvum evrimlesebilir.goguslerim benim vücuduma ait degillermis gibi.Butun damarlar yuzeydeBenim ayağımın altındaki damarlar belirginleşmiş ya çok değişik şeyler olmaya başladı
Hoş gelmiş annesiMerhaba kızlar iyi bayramlar. Brninde ikinci bebeğim geliyor. Sürpriz şekilde. Plansız programsız davetsiz misafir
Canım bunun gibi lekelenme tarzi kanamalar ozellikle ilk 8 haftada yerleşme kanaması ( implantasyon) olarak nitelendiriliyor.kese zarar görmediği sürece dinlenerek geçmesi muhtemel bir durum yani.Onlem amaçlı proluton igne yada 200 mg progesteron veren de oluyor ama gereksiz.cunku korkulacak bir durum değil.zaten genellikle yorgunluk ve fazla ayakta kalmaktan oluyor.biraz dinlenince ilaca bile gerek kalmadan duruyor.Kızlar merhaba.
Bu sbah peçeteyle silince hafif bi kan geldi, pembe gibi, pembeli beyazlı. Çamaşırım kirlenmedi. Sonra takip ettim, kahverengine dönmüştü yine silince. Çok korktum şimdi hastaneye gidiyorum. Benzer durum yaşayan var mı ?