Adet günün bugun mü canım bozma moralini kırmızılar görene kadar umut vardırKızlar moralim çok bozuk bu sabah idrar testi yaptım negatif nasip değilmiş herşeyin hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günün bugun mü canım bozma moralini kırmızılar görene kadar umut vardırKızlar moralim çok bozuk bu sabah idrar testi yaptım negatif nasip değilmiş herşeyin hayırlısı
inşallah yükselmiştir Allah sevindirsinGünaydın kızlar dualarınıza ihtiyacım var :) iki gün önce kan sonucum 39 du bugün yine verdim inşallah yükselir
Amin canım Allah razı olsun Rabbim tez zamanda seni ve bekleyenleri de sevindirsininşallah yükselmiştir Allah sevindirsin
Hayırlısıyla 2 katını geçer canm merak et. Sonuç çıkınca yaz mutlaka.Günaydın kızlar dualarınıza ihtiyacım var :) iki gün önce kan sonucum 39 du bugün yine verdim inşallah yükselir
amin canım inşAllah. Allah isteyen herkese nasip etsin.gözün aydın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım bozma moralini. Adetin ne zaman dı? Allah gönlüne göre versin inşAllahKızlar moralim çok bozuk bu sabah idrar testi yaptım negatif nasip değilmiş herşeyin hayırlısı
Tebrikler canım sağlıkla gelsin :) iki günde bir yaptıracaksın değil mi tahlil?Kızlar hamişler herkese selam beta hcg 147 çıktı hamileyim değil mi ?? Regl günüm yarın normalde adet gelmeden kan tahlili vereyim dedimdi
Yazarım canım olumlu veya olumsuz alıştırdım kendimi hakkımızda hayırlısıHayırlısıyla 2 katını geçer canm merak et. Sonuç çıkınca yaz mutlaka.
amin canım inşAllah. Allah isteyen herkese nasip etsin.
canım bozma moralini. Adetin ne zaman dı? Allah gönlüne göre versin inşAllah
Hayırlı olsun :)herkese merhaba. inşallah ben de nisan annesiyim :)
Hayırlı olsun :)herkese merhaba. inşallah ben de nisan annesiyim :)
Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun :)
Evet öyle yaptırmak gerekliymiş sanırım dimi p.tesi tekrar yaptırabilirim ya da yarın mı yaptırsam bu ç.ba günün kan ı çünkü asm da yaptırdım bi gün sonra çıktı sonuçTebrikler canım sağlıkla gelsin :) iki günde bir yaptıracaksın değil mi tahlil?
Adet günün bugun mü canım bozma moralini kırmızılar görene kadar umut vardır
Hayırlısıyla 2 katını geçer canm merak et. Sonuç çıkınca yaz mutlaka.
amin canım inşAllah. Allah isteyen herkese nasip etsin.
canım bozma moralini. Adetin ne zaman dı? Allah gönlüne göre versin inşAllah
Merhaba hamişşş ben de bugün öğrendim tahmini doğum ne zaman görünüyor senin?herkese merhaba. inşallah ben de nisan annesiyim :)
Cumartesi bi özel hastanede yaptırsan çok iyi olur aslında gelişimini takip etmek önemli. Bugün mü yaptırdın tahlili?Evet öyle yaptırmak gerekliymiş sanırım dimi p.tesi tekrar yaptırabilirim ya da yarın mı yaptırsam bu ç.ba günün kan ı çünkü asm da yaptırdım bi gün sonra çıktı sonuç