- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ekran fotosu alıp at öyle oluyorResmin boyutu nasıl küçültülüyor buraya atmak için
Oh ohh ne güzel de çıkmış annesi :) darısı başımıza
İnşAllah aramıza katılırsınızYazıyım dedim nedense içimden geldi henüz hamile değilim bata 9 10 gün var ama ne biliyim yazmak istedim. Uğur getirsin inşallahhh
Çoook teşekkürler. Eşime bile söylemedim daha:) cuma beta baktırıcam belki o zaman söylerim yaaa kendimi tutabilsem 12 ağustos Doğum günü o gün sürpriz yapmak istiyordum. Ama 10 gün hamile nazı yapamam o zaman:) büyük kayıp:)))Oh ohh ne güzel de çıkmış annesi :) darısı başımıza
Gerçekten dayanılcak birşey değil ben olsam anında söylerdim :) Ama doğum ggünü hediyesi olarak bundan iyisi olamaz Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)İnşAllah aramıza katılırsınız
Allah gönlünüze göre versin.
Çoook teşekkürler. Eşime bile söylemedim daha:) cuma beta baktırıcam belki o zaman söylerim yaaa kendimi tutabilsem 12 ağustos Doğum günü o gün sürpriz yapmak istiyordum. Ama 10 gün hamile nazı yapamam o zaman:) büyük kayıp:)))
Canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Amin canım hepimizin inşAllah:)Gerçekten dayanılcak birşey değil ben olsam anında söylerdim :) Ama doğum ggünü hediyesi olarak bundan iyisi olamaz Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
Canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına. Yeni mi öğrendin? Sat ne zaman?İyi geceler kızlar 1 nisan annesi olarak çok şükür aranızdayım bu gece itibariyle
Hayırlı olsun canım :)İyi geceler kızlar 1 nisan annesi olarak çok şükür aranızdayım bu gece itibariyle
Evet cnm yeni öğrendim 25 haziran sat.1 seneden fazladır uğraşıyodkHayırlı olsun sağlıkla al kucağına. Yeni mi öğrendin? Sat ne zaman?
Çok teşekkkür ederim.darısı tüm isteyenlereHayırlı olsun canım :)
Günaydınlar Hayırlı olsun. Gözünüz aydın.İyi geceler kızlar 1 nisan annesi olarak çok şükür aranızdayım bu gece itibariyle
İyi geceler kızlar 1 nisan annesi olarak çok şükür aranızdayım bu gece itibariyle
gözün aydın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah baya belirgin hayırlı olsun canım :)