Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
😂😂😂 hahahah ben baktım onlara geçen hafta netten😂😂 ama doktorlar, kalp atışını gösteremez ve profesyonel olmayanlarda doğru bakamaz zaten diyorlar o yüzden vazgeçtim sen de hiç o kafaya girme boşver😂 şuan kaç haftalıksın?
😂😂 haha mükemmelsin 😂😂 tam 6 oldu bugün riskli günlere girmiş durumdayım 😢 2 gün evvel duyduk şükür kalbini ama doktor haftaya gel bakalım kalbi atıyor mu hala deyince bi telaşlandım 26 snda yine gidcm kontrole işe gitmiyorum şimdi hafta sonuna doğru iki gün gidcm istirahat verebilirmiş durumuma göre. Sen kaçıncı haftadasın?

Ağrıdan sonra kanama başladı canım progestan iğne oldum şuan ağrım yok ama iğne bacağıma çok ağrı yaptı ağrıların biri gidiyo biri geliyo maşaAllah 😃
Canım o iğneden ben çok kullandım hala da kullanıyorum mutlaka ov iğne yapılan yeri. Yoksa sonra çok acıyor. Ben ilk iğnelerimde 2-3 saat sonra üstüne bile yatamamıştım. Ama ovunca Allah’ın izniyle bişey olmuyor

Canım tebrik ederim sağlıkla gelsin 💕💕lekelenmen nedenmiş dedi mi bişey
Çok teşekkürler 😍 kesenin yanında 3 tane küçük kanama noktası var, ordan geliyor muhtemelen dedi. Çok ayakta kalma, dinlen dedi. Ben aşırı yordum kendimi son birkaç gündür. Tüm gün ayakta geçirdim nerdeyse. Ben ona yoruyorum ama bakalım, umarım kesilir devam etmez 🙏

Çok teşekkürler 😍 kesenin yanında 3 tane küçük kanama noktası var, ordan geliyor muhtemelen dedi. Çok ayakta kalma, dinlen dedi. Ben aşırı yordum kendimi son birkaç gündür. Tüm gün ayakta geçirdim nerdeyse. Ben ona yoruyorum ama bakalım, umarım kesilir devam etmez 🙏
canım benim iyi olmanıza çok çok sevindim maşallahh 💕💕 dinlenirsen hızlıca kapanacaktır onlarda huzurla sağlıkla geçsin inşallah 🙏🏻

Kuzum benim bugün 1108 çıktı doktor 2000 civarı görülür ama 3000lerde daha net görürüz dedi perşembe gideceğim

Kuzum gittim bugün ama tabi kese görünmedi çok erken olduğu için perşembe gideceğim tekrar 🤗 sen ne durumdasın
Hadi bakalım canım hayırlısıyla hepimiz görürüz inşallah bebişlerimizin keselerini🤗

😂😂 haha mükemmelsin 😂😂 tam 6 oldu bugün riskli günlere girmiş durumdayım 😢 2 gün evvel duyduk şükür kalbini ama doktor haftaya gel bakalım kalbi atıyor mu hala deyince bi telaşlandım 26 snda yine gidcm kontrole işe gitmiyorum şimdi hafta sonuna doğru iki gün gidcm istirahat verebilirmiş durumuma göre. Sen kaçıncı haftadasın?
hiç bir şey çıkmadan atlatırız bu günleri umarım🌸 iyi düşünelim iyi olsun benim de 8+1 bugün zaten 12 yi görene kadar rahatlayamayacağız ama en azından fazladan strese girmeyelim yaa

Kuzum benim bugün 1108 çıktı doktor 2000 civarı görülür ama 3000lerde daha net görürüz dedi perşembe gideceğim

Kuzum gittim bugün ama tabi kese görünmedi çok erken olduğu için perşembe gideceğim tekrar 🤗 sen ne durumdasın
Canim tabi erken daha anca buyuyecek ki görünsün. Benimde henüz kese görünmedi. Persembe cagirdi ama gitsem mi yoksa biraz daha bekleyip kese kalp atışı birlikte mi gorsem bilmiyorum. Bakalim kararsizim

Selamlar, bence de doktorlar sorumluluk almak istemiyorlar. Benim daha önce 1 düşüğüm olmuştu yani kalbi durmuştu 5-6 ay geçtikten sonra özel bir hastanede doktora görünmüştüm tekrar gebelik olduğunda kan sulandırıcıya başlarız demişti sonra hamile olduğumu öğrendiğimde, o doktor olmadığı için aynı hastanede başka bir doktora gittim, doktor kan sulandırıcı felan bişey demeyince ben dedim hocam böyle böyle o doktor bana böyle demişti dedim ondan sonra coraspin yazdı. İki hafta sonra kahverengi lekelenmem oldu, tekrar gittim aynı doktora, kanama alanı yok yeni bir kanama da değil hiçbir sorun yok bazen böyle olabilir dedi ama coraspirini bırak dedi progestan verdi. Yani bir sorun yoksa neden bıraktırıyor? Düşük tehdidi yoksa neden progestan veriyor? İleride düşük olursa ben coraspirini kestim progestan verdim demek için bence, siz de de böyle bir durum olmuş gibi, ayrıca özel hastane diye belitmemin sebebi, özel hastanelerde de aynı problem oluyor maalesef
Tecrubeni paylastigin icin teşekkür ederim 💗🌸
Devlette bir gittigin doktoru bir daha bulamiyorsun her gittigin ayri bir sey söylüyor stresle geliyor insan o acidan özel hastaneler daha konforlu geliyor zaten zorlu bie süreç birde kendimi drlarin hangisi haklidir diye sorgular halde bulmak istemiyorum. Guvenilir bir perinatolog bulmak hedefim var özelde. Insallah denk gelir 🙏
Diger bir konuda o kadar haklisin ki o kadar.. bugune kadar gebelik yokken hepsi kullanacaksin dedi. Gebelik olusunca da kullanacaksin dedi. Ama bugun perinatolog ve hematoloji ortak gerek görmediler gibi oldu. Ben anlamadim ki hangisi dogru söylüyor. Yani bu sekilde ilerleyen kan sulandirici kullanan da cok fazla tam tersi kullanmayan da sans isi mi ne artik bizde anlamadik 🤷🏻‍♀️kendilerini garantiye almaya calisiyorlar dogru diyorsun

Canım o iğneden ben çok kullandım hala da kullanıyorum mutlaka ov iğne yapılan yeri. Yoksa sonra çok acıyor. Ben ilk iğnelerimde 2-3 saat sonra üstüne bile yatamamıştım. Ama ovunca Allah’ın izniyle bişey olmuyor
Teşekkür ederim canım yaparım inşAllahh çok dokunamıyorum baya acıyo çünkü ama denicem

Ya canım valla Allah sana sabır versin bence düzgünüyle karşılaşmamışsın daha. Benim testlerde tertemiz ihtiyaç yok ama bebek beslenemiyor belli ki deyip iğne başlattı açıkçası ben ovulasyondan beri kullanıyorum çünkü embriyo oluşurkende ihtiyaç olabiliyormuş. Ben perinatologla devam ediyordum evet dediğin doğru faktör 2 ve 5 dışında pek önemsemiyorlar protein s ve C de önemli dedi hiç sorun çıkmadı şükür ama bana önceden başlattı şimdi lekelere rağmen bırakmam taraftarı değil sadece coraspini bıraktırdı. Sen hemen çok iyi bi perinatolog bul boşver kafanı da karıştırma çok doktorla
Ah sorma ya.. gercekten Allah beni iyi bir doktorla karsilastirir insallah🙏🙏 birkac perinatolog buldum görüş alacagim. Kesemizde olussun kalp atışı da duyalim inşallah ondan sonra gideyim diyor bi yanim. Valla hemen bulmam lazim doktoru ya.. bak sana da hemen baslamialar. Bence ozele gitsem bana da hemen baslayacaklar. Ve perinatolog disindaki dr.lar da baslar bana sanki sadece bu perinatolog bi riske girmek istemedi gerci o birazda bebek bi belli olsun fln da dedi de. Son fikrini soylemedi henüz. Insallah bulurum bir doktor bir an evvel

Kizlar bu arada kan uyuşmazlığı olan ciftler vardir aramizda ama en erken uyuşmazlık ignesi olan benim galiba. Bugun igne oldum insallah faydasi olur bebegim saglikla dünyaya gelir 🙏🥰
Acaip bir igne yalniz.. 😒

Kizlar bu arada kan uyuşmazlığı olan ciftler vardir aramizda ama en erken uyuşmazlık ignesi olan benim galiba. Bugun igne oldum insallah faydasi olur bebegim saglikla dünyaya gelir 🙏🥰
Acaip bir igne yalniz.. 😒
Bizde de var, ama ben doğumdan sonra olmuştum hastanede şimdi ikinci için hemen vuruyorlar mi yoksa doğumu mu beklemek lazım gerçi biz daha sadece keseyi gördük kalp atışı veya embriyoyu görmedik haftaya gideceğiz, siz bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu acaba ?

Back
X