2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
İnşallah amin canım. bendede fazla belirti yok şimdilik kasık ağrılarım azaldı benim. Evdeyim dinleniyorum sürekli ondanda olabilir tabi. Birde az buçuk göğüs hassasiyetim var bu kadarcık :)

çok saolun kızlar baya karışık duygularla bekliyorum adet gününü ilk ilişki ayın 11 inde olmuştu yumurtlama günü şimdi yapsam bi test çıkarmı acaba insan meraktan çok stres yapıyo ya
Çıkmayadabilir canım döllenmeye bağlı tamamen

Allah nasip ederse bende nisan annesi olucam 7. haftama girdim bilgi paylaşımlarını takip edicem inşallh sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi
Amin canım hayırlı olsun bebişin
 
@metaforyagmuru tatlımmm problem ne anlayamadım ama sanal ortam mimik jest kullanamıyoruz malum bir de gebeyiz hassasız birbirimizi yanlış anlamamız kadar normal bir şey yok. Sohbetin çok şeker esprilisin enerjin çok güzel.
O an negatif gelen mesajı göZ ardı edersek başka bi vakit aynı mesaj negatif bile gelmeyebilir.
Aynı başlık altında güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum lütfen tatlı sohbetinden mahrum bırakma bizi
 
Sadece güvene dayalı birsey değil aslında bu. Ben doktorun verdiği basit bir vitaminin dahi etken maddesinin olası yan eklilerini araştırıp ona göre kullanıyorum.sizin doktorunuz onu uygun görmüş birşey diyemem.Ben de 4 ay önce folik asit başladım.Bu gebelik öncesi yapılabilecek en doğru şey zaten.Ama vitamin konusunda gözümün önünde doktorla hasta arasında geçen konuşmayı aktardım ben size.Kullan yada kullanma diyemem kimseye de.İhtiyactan fazlası karaciğeri ve böbreği yoruyor.

Sağlık ocakları bu konuda malesef iyi değil.İyi yapmışsın canım.Sonucta alanında uzman kişilerce takip ediliyoruz.Onlarin yönlendirmesi daha doğru.Zaten biraz araştırınca fazlasının olası sebeplerini buluyor insan.

İyi ya işte... o hastaların sorunu varmiş bakilmamiş doktorun kabahati. Devlet gunluk 400 mcg olan dozda folik asiti de karsilamali diyorum ben. Siz fazla bilmissiniz.
Siz fazla bilmissiniz ??? Nasıl bir konuşma bu? Mahalle ağzı kavgası yapmak için yazmadım ben sizin için hiç yazmadım.Kalkip yazınızda "hala nasıl folbiol yazıyorlar" gibi cüretkar bir eleştiri yaparken hangi tip fakultesinden aldığınız diplomaniza güvendiniz saygıdeğer hanfendi!!!

Gayet iyi niyetle kimse zarar görmesin en azından araştırsın diye yazdım.Bilmislik de yapmadım.Ama arkadas farklı amaçla yazmış.Niyetini anlayamadım.Sabah sabah pişman etti.

Fiyatlardan bahsediyorsunuz, şunu kullanıyorum fiyatı bu, şu da iyiymiş ama pahalı vs..Sonra da ucuz olanı kotuluyorsunuz.Alamayan ne yapsın? Döşemedim ama size ordan öyle gorunduyse, ihtiyacınızı giderdiysem ne mutlu bana! Beni beğenmediniz diye oturup ağladım demedim ben.Selam verdim o bile havada kaldı, ağladım bile dedim.Hayirdir ilaç konusunda muaffak olamadiniz da asagalayacak başka bir konu arayışına mi girdiniz? Kimi begenmemisimSizin algı konusunda ciddi problemlerniz var, belli ki bana da bilenmissiniz artık neyi hazmedemediyseniz.Kesinlikle siz olmazsanız daha güzel bir paylaşım alanı olacaktır.Soylediklerime katilmadiginizi uygun bir dille anlatabilirdiniz, buna itirazim da olmazdi.Ama ben dahil buradaki hickimseye böyle sokak ağzıyla konuşup da canını sıkmaya hakkınız yok!Bugün bana yaptınız yarın da fikrinize aykırı şeyler yazan birini kim bilir hangi eski mesajıyla asagilayacaksiniz!

Mesele folik asit de değil sen de değilsin canım üzülme.Ben olmasam başkasına yapacaktı bunu.Hele ki böyle bir ortamda bir de...

Ben onun bu işin içinde olduğunu ve ilaçlara yabancı olmadığımı anlatmak için yazdim.Fakat sizin algı kapasitemiz buna yetmedi.Doktor ve hasta arası diyaloğu yazdım oraya.Ama siz mümessil kısmında olaydan kopmussunuz belli ki.Onemseyin siz bebeginizi, yalnız biz de önemsiyoruz.Yagdirip esip gurleyip de, birileri zarar görmesin diye nacizene bildiğim seyleri aktardım diye canımı sıkmaya hakkınız yok! Önceki mesajlarınızı mi referans gosteriyorsunuz kendinizi aklamak için? Benim günahım neydi o zaman .Demek ki sizin karakteriniz, insanlara hitap şeklimiz buymuş ve bugüne kadar hiçbir mesajınızda ele vermemissiniz, haklısınız gayet başarılı.Evet sorunlu olan mutlaka kendini belli ediyor bir şekilde.
 
Son düzenleme:
A ALEYALEY flamenko tatlişler ufak minik gerilimler ana kız arasında bile olağan şeyler mevzunun içine giremedim pek ama burda hele birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz jest mimik noksanlığı cabası..
Yanlış eksik şeyleri tabiki söyleyeceğiz bunun için burda toplandık değil mi ama neticeyi tatlıya bağlamak en güzeli daha cinsiyetleri öğrenip miniklerimizin minnoş cicişlerini paylaşağız burdan güzel zamanlar bizi bekliyor. Demek istediğim minik şeylerle kendimizi birbirimizi yıpratmamak en iyisi
Sizi bir şeyle itham etmiyorum yanlış anlaşılmayım genel olarak oluşabilecek gerginliklere ilişkin yol haritamız bu şekilde olabilir
 
öyle canım maalesef ne anneler var doğurup sokağa atan ama ne insanlar var senelerce uğraşıp çocuk sahibi olamayan allah korusun allah isteyen herkese versin
Ben tahmini yumurtlama tarihimden 2 hafta sonra idrarda öğrendim canım. Döllenmeye göre değiştiği için net bir şey söylemek doğru olmaz sanırım :)
daha baya erken o zaman ya 9 gün olmuş daha en iyisi beklemek
 
Jest mimik noksanligindan kaynaklı bir problem değil bu canım.Konuyu okumuş olsaydın eminim az önceki mesajını yazmazdin yada gerekli uyarıyı önce sen yapardin.
 
Kızlar beta hcg gecen cuma 163 gördükten sonra bir daha kan veremedim sizler artışı sürekli takip ettiniz mi kese görene kadar ne yapayım? Haftaya pazartesi randevum var
 
Kızlar beta hcg gecen cuma 163 gördükten sonra bir daha kan veremedim sizler artışı sürekli takip ettiniz mi kese görene kadar ne yapayım? Haftaya pazartesi randevum var
Bende en son 835te bıraktım kuzum bir daha baktırmadım toplamda 3 kere kan verdim zaten. Allah’ın izniyle birşeycik olmaz.
 
Jest mimik noksanligindan kaynaklı bir problem değil bu canım.Konuyu okumuş olsaydın eminim az önceki mesajını yazmazdin yada gerekli uyarıyı önce sen yapardin.

Tatlımmm sonuç odaklı olursak burdaki tartışmaların da gerilimlerin de hiç birimize zerre faydası yok.
Hoşuma gitmeyen birinin uslubuysa eğer o o kişiye ait bi seçimdir der üzerime alınıp cevap dahi verme gereği duymam ki bu form mutlu bi form beni tarzıyla mutsuz edecek biri varsa onunla muhabbet kurmamayı tercih ederim..
Herkes bildiklerini söylesin, hoşumuza gitmeyen hal tavırda bireysel tartışmaya girip kendimizi yormak yıpratmak yerine şikayet et butonunu kullanabiliriz.
 
Kızlar beta hcg gecen cuma 163 gördükten sonra bir daha kan veremedim sizler artışı sürekli takip ettiniz mi kese görene kadar ne yapayım? Haftaya pazartesi randevum var
Canım ben ilk gebeliğimi öğrenirken kan verdim 513 dü bir de iki gün sonra falan sağlık ocağında gebelik takibi için verdim 1500dü bir daha da vermedim takip etmek gibi bir niyetim yok canım yeterli şekilde artmış zaten. Ben de henüz keseyi göremedim bayram dönüşü inşallah kese kalp atışı filan hepsini aradan çıkarırız inşallah sağlıcakla:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…